Bublik tata

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Veliki pad tenisa imamo trenutno i atp je na putu da bude jednak kao wta. Evo upalih mec Paul-Draper i gotovo da i nema navijaca. A radi se o dva top10 igraca. Jedino Carlitos trenutno privlaci ljude da ga gledaju.
Al navija za United sto znaci da je losa osoba.QUARTERBACK je napisao/la: ↑02 maj 2025, 22:20boga mi draper ozbiljan igrac, poslije titule na hardu indian wells evo mogao bi tuci i ruuda u finalu madrida na sljaci.. na travi je prosle godine uzeo jednu titulu, veoma raznovrstan igrac
Mora da si citao ili gledao njegov i njegovog trenera intervju gdje je rekao da gleda Rafu kako je igrao pa ga pokusava sto vise kopirati pogotovo kada je zemlja u pitanjuMogli je napisao/la: ↑03 maj 2025, 16:31Draperov fh dosta lici na Nadalov.![]()
Nisam iskreno. Gledao najbolje poteze meca sa Talijanom i dodje mi ta misao. Igra lijevom rukom i nekako slicnu tehniku udarca ima.ronaldo99 je napisao/la: ↑03 maj 2025, 20:15Mora da si citao ili gledao njegov i njegovog trenera intervju gdje je rekao da gleda Rafu kako je igrao pa ga pokusava sto vise kopirati pogotovo kada je zemlja u pitanju
Mogao bi Draper bas dobro napredovati samo da ostane zdrav
Sinner je prvi favorit svugdje dok se ne dokaze suprotno.Mogli je napisao/la: ↑03 maj 2025, 20:43Nisam iskreno. Gledao najbolje poteze meca sa Talijanom i dodje mi ta misao. Igra lijevom rukom i nekako slicnu tehniku udarca ima.
Ako se Novax i Carlitos ne podignu bice vjerovatno i prvi favorit za osvojit Wimbledom. Ja mislim da sam ga prosle godine najavio kao moguce iznenadjenje pa se Bodi smijao. A eto sad djeluje sasvim realno.![]()
Bio je povrijedjen prosle godine pred RG i Wimbldon, RG cini mi se nije ni igrao, ispravi me ako grijesim.
sinner ako se po povratku vrati u onu formu, uzet ce sve slemove do krajaronaldo99 je napisao/la: ↑04 maj 2025, 12:57Bio je povrijedjen prosle godine pred RG i Wimbldon, RG cini mi se nije ni igrao, ispravi me ako grijesim.
A to sad sto ces ti vazda pisati krama ova ona, okaci to macku o rep, on je trenutno No1 i za citavo je koplje ispred svih ostali. Carlos je taj koji ce mu biti najveca prijetnja i dueli koje cemo sa nestrpljenjem cekati.
Ne treba zaboraviti da je Carlos sa 21 godinom osvojio vec 4GS. Strasan podatak
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.