Nihad Đedović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan

filip13

Re: Nihad Đedović

Post Postao/la filip13 » 21 apr 2025, 19:22

Sad spominje da kao neće niko godinama da ga zove da igra za repku.A ne spominje ono najvažnije,ima li naše državljanstvo. O tome šuti.

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 21 apr 2025, 19:53

Za 15 godina ce ovako i Biberovic pricati
#Bosnianbeast

#DLOading

#WeGoHard

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 21 apr 2025, 20:46

Promijenio je sportsko državljanstvo i ne može više igrati za BiH. Hvala mu na svemu ali neka ne lafina više.....
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

filip13

Post Postao/la filip13 » 24 apr 2025, 12:26

https://sportsport.ba/kosarka/nihad-dje ... ni1vnyawEA

nigdje ne spominje kako sad to navodno moze igrati za nas, pa spominje počasni pasoš, jer jbg što bi se on odrekao njemačkog i ponovo tražio naše državljanstvo. nigdje ne spominje ima li on sada naše drzavljanstvo, i na kraju , zasto bi ga neko uopće pozivao da igra za nas nakon onoga što je sam sve odlučio i uradio

dzemil
Kontakt:

Post Postao/la dzemil » 24 apr 2025, 12:37

Hvala ti Nihade za sve, živ i zdrav bio.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 24 apr 2025, 12:45

kosarkaski haris medunjanin

filip13

Post Postao/la filip13 » 24 apr 2025, 12:45

kako se pokušava oprati sad kad je pao nisko, kada nikome ne treba

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 24 apr 2025, 12:47

Taraba :yawn:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

dzemil
Kontakt:

Post Postao/la dzemil » 24 apr 2025, 12:55

filip13 je napisao/la:
24 apr 2025, 12:45
Što je pao nisko? Kome bi trebao? Čovjek i dalje igra, ima solidnu karijeru i ne znam pod tim šta misliš sada kada nikome ne treba? Mislim, očigledna je tvoja mržnja prema njemu, to nije novost, pretjeruješ u svemu tome.

filip13

Post Postao/la filip13 » 24 apr 2025, 12:58

dzemil je napisao/la:
24 apr 2025, 12:55
filip13 je napisao/la:
Što je pao nisko? Kome bi trebao? Čovjek i dalje igra, ima solidnu karijeru i ne znam pod tim šta misliš sada kada nikome ne treba? Mislim, očigledna je tvoja mržnja prema njemu, to nije novost, pretjeruješ u svemu tome.
pa ne treba našoj reprezentaciji, to je jasno, jer da treba savez bi se sav dao da mu se omogući da ima i naš pasoš. šta imam mrziti čovjeka kojeg ne znam? čovjek je sada očito postao šupak koji sada kada je na kraju karijere pokušava dokazati da je za sve neko drugi kriv, ali ne i on. zasto ne kaze zbog čega nije deceniju igrao za repku?

Meshko91
Kontakt:

Post Postao/la Meshko91 » 24 apr 2025, 13:26

filip13 je napisao/la:
24 apr 2025, 12:58
dzemil je napisao/la:
filip13 je napisao/la:
pa ne treba našoj reprezentaciji, to je jasno, jer da treba savez bi se sav dao da mu se omogući da ima i naš pasoš. šta imam mrziti čovjeka kojeg ne znam? čovjek je sada očito postao šupak koji sada kada je na kraju karijere pokušava dokazati da je za sve neko drugi kriv, ali ne i on. zasto ne kaze zbog čega nije deceniju igrao za repku?
Ne može biti "šupak" čovjek koji je vlastitim novcem plaćao troškove hotela dok je bio s reprezentacijom. Nihad je uzeo njemački pasoš jer mu je rečeno da će mu bh. pasoš biti sređen bez problema – i na osnovu toga je dobio angažman u Bayernu. Naši mu nikad nisu uspjeli riješiti bh. papire jer Njemačka tada nije dozvoljavala dupla državljanstva. Tek unazad godinu-dvije, kad su pravila promijenjena, uspio je dobiti bh. pasoš. A i dalje nikad nije pozvan u reprezentaciju, iako bi danas bio i te kako koristan – jer mi šutera njegovog kalibra jednostavno nemamo.

filip13

Post Postao/la filip13 » 24 apr 2025, 13:47

Meshko91 je napisao/la:
24 apr 2025, 13:26
filip13 je napisao/la:
dzemil je napisao/la:

Ne može biti "šupak" čovjek koji je vlastitim novcem plaćao troškove hotela dok je bio s reprezentacijom. Nihad je uzeo njemački pasoš jer mu je rečeno da će mu bh. pasoš biti sređen bez problema – i na osnovu toga je dobio angažman u Bayernu. Naši mu nikad nisu uspjeli riješiti bh. papire jer Njemačka tada nije dozvoljavala dupla državljanstva. Tek unazad godinu-dvije, kad su pravila promijenjena, uspio je dobiti bh. pasoš. A i dalje nikad nije pozvan u reprezentaciju, iako bi danas bio i te kako koristan – jer mi šutera njegovog kalibra jednostavno nemamo.
šupak je onaj koji je tada sva sam odlucio oko odricanja od naseg i uzimanje njemackog drzavljanbstva, ponavljam sve sam odlucio, jer je jbg punoljetna osoba, kada se ispostavilo da posve logicno ne moze nastupati na eurobasketu počeo napadati sve druge zbogt toga a nikada nije vidio problem u svom postupku.

nije mu niko morao, trebao sređivati bh. papire jer je sam sve sredio kada mu je to trebalo da nema nase a dobije njemacko drzavljanstvo, tada nije trazi0o niciju pomoć.

to da on unazad godimu dvije ima nase drzvaljanstvo je pod upitnikiom jer on to nikada nije bas tako rekao.

dok ne dokaze da ima nase drzavljanstvo i da ima uslove da igra za nas, šupak je na kvadrat jer i dalje su svi drugi krivi a li ne i on.

Rodju
Kontakt:

Post Postao/la Rodju » 24 apr 2025, 14:41

filip13 je napisao/la:
24 apr 2025, 13:47
Meshko91 je napisao/la:
filip13 je napisao/la:

šupak je onaj koji je tada sva sam odlucio oko odricanja od naseg i uzimanje njemackog drzavljanbstva, ponavljam sve sam odlucio, jer je jbg punoljetna osoba, kada se ispostavilo da posve logicno ne moze nastupati na eurobasketu počeo napadati sve druge zbogt toga a nikada nije vidio problem u svom postupku.

nije mu niko morao, trebao sređivati bh. papire jer je sam sve sredio kada mu je to trebalo da nema nase a dobije njemacko drzavljanstvo, tada nije trazi0o niciju pomoć.

to da on unazad godimu dvije ima nase drzvaljanstvo je pod upitnikiom jer on to nikada nije bas tako rekao.

dok ne dokaze da ima nase drzavljanstvo i da ima uslove da igra za nas, šupak je na kvadrat jer i dalje su svi drugi krivi a li ne i on.
Ne bih ja da nikog nazovem tim imenom, ali je istina i tu si u pravu, da se je sve sam odlučio i to učinio. Na žalost nije jedini, imamo ih za "izvoz", što su oni opet sami na kraju i učinili, "izvezli" su sami sebe igrajući za druge države. Za mene je to sramotan čin. Begić, Omić, Preldžić, Biberović, Đedović, Matković, Zubac, Bogdanović, Planinić, Kuzmić i ima ih još, sigurno sam nekoga zaboravio. Ima tu i košarkašica, a da o drugim sportovima
( rukomet, nogomet, tenis,....... ) i ne govorimo. Zamislite na EP sad u septembru, da BiH može odvesti reprezentaciju ljudi rođenih u BiH, čiji preci su oduvijek živjeli u BiH i žive i dan danas. Po mom sudu kandidati za izuzetno visok plasman bi bili. Najtužnije u svemu tom, što niko u ispostavljenim savezima se ne češe po stražnjici zbog tog. Baš ih briga, a susjedi i komšije se hvale uspjesima plodova koji nisu iznikli u njihovoj bašti. BiH je em pokradena, em posramljena od onih koji do nje jako malo osjećaju. Odnos do države 0 bodova. Sport je kod nas dio politike, na žalost. Politika susjednih država je totalno poniziti BIH. Ništa manja odgovornost je i na ovima koji se kunu u BiH i vode državu. Nisam još nigdje pročitao, da su se nekom pritužili zbog višedeseljetnog ponašanja susjednih država i krađe genetskog materijala iz BiH u svakom aspektu života, što ima za cilj slabljenje države BIH, a promoviranje vlastitih država.

filip13

Post Postao/la filip13 » 24 apr 2025, 14:49

Rodju je napisao/la:
24 apr 2025, 14:41
filip13 je napisao/la:
24 apr 2025, 13:47
Meshko91 je napisao/la:

Ne bih ja da nikog nazovem tim imenom, ali je istina i tu si u pravu, da se je sve sam odlučio i to učinio. Na žalost nije jedini, imamo ih za "izvoz", što su oni opet sami na kraju i učinili, "izvezli" su sami sebe igrajući za druge države. Za mene je to sramotan čin. Begić, Omić, Preldžić, Biberović, Đedović, Matković, Zubac, Bogdanović, Planinić, Kuzmić i ima ih još, sigurno sam nekoga zaboravio. Ima tu i košarkašica, a da o drugim sportovima
( rukomet, nogomet, tenis,....... ) i ne govorimo. Zamislite na EP sad u septembru, da BiH može odvesti reprezentaciju ljudi rođenih u BiH, čiji preci su oduvijek živjeli u BiH i žive i dan danas. Po mom sudu kandidati za izuzetno visok plasman bi bili. Najtužnije u svemu tom, što niko u ispostavljenim savezima se ne češe po stražnjici zbog tog. Baš ih briga, a susjedi i komšije se hvale uspjesima plodova koji nisu iznikli u njihovoj bašti. BiH je em pokradena, em posramljena od onih koji do nje jako malo osjećaju. Odnos do države 0 bodova. Sport je kod nas dio politike, na žalost. Politika susjednih država je totalno poniziti BIH. Ništa manja odgovornost je i na ovima koji se kunu u BiH i vode državu. Nisam još nigdje pročitao, da su se nekom pritužili zbog višedeseljetnog ponašanja susjednih država i krađe genetskog materijala iz BiH u svakom aspektu života, što ima za cilj slabljenje države BIH, a promoviranje vlastitih država.
šupak nije za mene bio do ovih zadnjih oglašavanja, jer je šutio. sad je dokazao da je baš to.

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 24 apr 2025, 17:41

On može nastupati samo kao naturalizirani igrač za BiH, da li nam treba sada u reprezentaciji?
Hvala mu na svemu, sam pao sam se udario, njegov problem i greška. Malo je ružno što svoju grešku prikazuje kao nedostatak volje kod drugih. Mada je u pravu kada kaže da je rasulo u savezu.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

filip13

Post Postao/la filip13 » 24 apr 2025, 17:44

meecko je napisao/la:
24 apr 2025, 17:41
On može nastupati samo kao naturalizirani igrač za BiH, da li nam treba sada u reprezentaciji?
Hvala mu na svemu, sam pao sam se udario, njegov problem i greška. Malo je ružno što svoju grešku prikazuje kao nedostatak volje kod
bas tako,sam odlucio, nek se sa time sam nosi

Blackwargreymon
Kontakt:

Post Postao/la Blackwargreymon » 25 apr 2025, 05:56

Kaze covjek da priznaje svoju gresku, ali isto tako ni administracija nije bila bas u zurbi da mu daju diplomatski pasos.

Bio bi koristan za Eurobasket.

filip13

Post Postao/la filip13 » 25 apr 2025, 06:53

kako je sve sam odlucio bez konsultovanja sa savezom da se odrekne naseg pasosa, sto sam nije sve zavrsio oko ponovnog dobijanja naseg pasosa?

filip13

Post Postao/la filip13 » 05 maj 2025, 21:59

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 05 maj 2025, 23:08

Gdje mu je brat sad gdje igra ako igra uopste?
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.