Najlakša grupa: Španija, pobjednik pretkvalifikacijske grupe A (Slovačka, Švicarska ili Ukrajina) i drugi u istoj toj pretvaklifikacijskoj grupi.
Nadam se da nisam nešto gore što sam napisao pogriješio.

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Pretpostavljam 3 ekipe, kao i prosli put. Iz prvog pota samo Srbiju izbjeci, sa ostalim se moze itekako igrati.TripleThreat je napisao/la: ↑09 maj 2025, 15:27Kako nije? koliko se onda iz konačne grupe kvalifikuje za MB?
Tri.TripleThreat je napisao/la: ↑09 maj 2025, 15:27Kako nije? koliko se onda iz konačne grupe kvalifikuje za MB?
I ta grupa je izuzetno teska, ako uzmemo u obzir da su Litvanija i Italija sigurni prolaznici dalje. Kod kuce mozda uspijemo iznenaditi Srbiju ili Tursku, ali da odemo na SP skoro pa nemoguce...Unofficialpage je napisao/la: ↑13 maj 2025, 19:26Znači već nas tri ima i svi idemo dalje. Mi sa 0 bodova jer ne možemo nikog dobit. Ne znam ali mi u košarci uvijek dobijemo najteže i najgluplje scenarije.
Ako dobro kontam s ovom se grupom križamo:
Grupa D: Litvanija, Italija, Velika Britanija, Island.
Bas o tome nedavno razmisljam. Bukvalno nemamo nijednog mladog igraca da je makar malo blizu potencijala Muse npr ili ono rising star. S obzirom kako se radi u mladjim selekcijama i klubovima, necemo zadugo imati nekoga...akisarajevo92 je napisao/la: ↑13 maj 2025, 19:51U rukometu smo grohnuli, kako li cemo tek grohnuti u kosarci, u ovoj trenutnoj generaciji smo imali neke talente od kojih je vecina izrasla u bar solidne ABA level igrace i nosit ce nas jos narednih 6-7 godina
Od ovoga sto dolazi djeluje mi da nemamo vise ni taj nivo kojem se mozemo nadati poslije toga, a da ne pricam o nekom novom Musi, Nurkicu ili Teletovicu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.