Hokej općenito

Alpsko i nordijsko skijanje, snowboard, hokej, klizanje...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Koji klub po vašem mišljenju osvaja Gagarin kup:

Lev
4
24%
Metallurg Mg
13
76%

Ukupno glasova: 17

arfi
Kontakt:

Re: Hokej općenito

Post Postao/la arfi » 27 maj 2024, 09:06

malo mi je žao ch,treći put izgubili u finalu ali čehi zasluženo :salut:
sledeče godine sp....swe,dan
ali bez rusa to nije to :kafa:

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 20 sep 2024, 19:22

Nedavno su igrana i tri završna turnira za ZOI,na kraju kvale za OI nisu ponudile nikakva iznenađenja ,sva tri
domaćina osigurala kartu za ZOI (Slovačka,Latvija,Danska), tako da znamo 11 od 12 ekipa koje će nastupiti na
ZOI. Upitan je samo nastup Rusije zbog očitih razloga ,a ako zabrana ostane i dalje aktivna na ZOI ide Francuska kao najbolja 2. ekipa kvalifikacijski turnira.

Većina najjači liga startala je s novom sezonom, danas počinje Slovačka liga ,dok sutra kreće i SHL,treba napomenuti da Jagr i dalje igra za Kladno u 52 god. i kako kaže ovo mu je zadnja profi sezona.

Odličan uvod u sezonu ima Demidov u KHLu( jučer 2g/2a),a igra u lajni s Kuznetsovom i Rendulićem kojeg jučer nije bilo u sastavu.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 20 sep 2024, 23:59

Ne lajkam novi sistem Lige prvaka.

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 09 maj 2025, 16:12

Danas kreće i SP elitne divizije, Kanađani odavno jači tim nisu poslali na SP i nakon 10god . Crosby igra na SP ,
očito su riješili da uzmu sve u sljedeći godinu dana nakon turnira 4 nacije.

https://www.iihf.com/en/events/2025/wm/teams

Šveđani i Ameri također imaju vrlo jake rostere ,dok od velike petorke Finci su mi najslabiji ,ali njih nikad nebi
otpisivao. Moja ekipa su Česi koje predvode Pastrnak,Hronek i legendarni Červenka ,Švicarska izgleda kao jak adut u borbi za medalje ,još ako im se priključi Fiala ,dok mi se Slovaci čine tanki barem na papiru.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 09 maj 2025, 20:25

branimir85 je napisao/la:
09 maj 2025, 16:12
Danas kreće i SP elitne divizije, Kanađani odavno jači tim nisu poslali na SP i nakon 10god . Crosby igra na SP ,

Šveđani i Ameri također imaju vrlo jake rostere ,dok od velike petorke Finci su mi najslabiji ,ali njih nikad nebi
otpisivao. Moja ekipa su Česi koje predvode Pastrnak,Hronek i legendarni Červenka ,Švicarska izgleda kao jak adut u borbi za medalje ,još ako im se priključi Fiala ,dok mi se Slovaci čine tanki barem na papiru.
Ja sam uz Sloveniju, iako je roster poprilično tanak. Česi su mi druga simpatija. Uvijek sam volio njihove majstore.

Biće zanimljivo vidjeti koliko mogu Švicarci i Švabe. Djeluje mi da njihove lige konstantno bilježe rast kvaliteta.

arfi
Kontakt:

Post Postao/la arfi » 10 maj 2025, 17:56

prati se.....

arfi
Kontakt:

Post Postao/la arfi » 11 maj 2025, 14:15

dugo pratim hokej ali mislim da dugo nije bilo toliko hokejista iz nhl

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 12 maj 2025, 19:26

ASD je napisao/la:
09 maj 2025, 20:25
branimir85 je napisao/la:
09 maj 2025, 16:12

Ja sam uz Sloveniju, iako je roster poprilično tanak. Česi su mi druga simpatija. Uvijek sam volio njihove majstore.

Biće zanimljivo vidjeti koliko mogu Švicarci i Švabe. Djeluje mi da njihove lige konstantno bilježe rast kvaliteta.
Čudno mi je da im nema trojke iz Bremerhavena(Njemačka),vjerovatno s njima bi imali malo veće šanse da ostanu
u elitnoj diviziji,a mogao je i Kopitar doći jer tko zna hoće li biti više prilike da zaigra ne nekom velikom natjecanju.

Fiala se priključio Švicarskoj i odmah u prvoj tekmi se poigravao s Amerima ,iako njegova statistika to neće pokazati ,Ameri totalno bez energije u zadnjoj trećini ,kao šta sam rekao oni su mi jak adut u borbi za medalje.

Kontroverzni Shoot out između Austrije i Slovačke ,gdje u 5.seriji golman Austrije pravi tripping na slovačkom igraču prije nego što je ovaj uputio udarac,na velikom ekranu ide replay gdje se sve očito to vidi ,dok suci nemaju prava da pregledavaju situaciju. :rol:

Za satak se igra klasik između Švedske i Finske.

arfi
Kontakt:

Post Postao/la arfi » 19 maj 2025, 19:28

Sloveniji nakon 20 godina uspelo ostat u eliti,sada se navija za Finsku i Švicu

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 19 maj 2025, 21:58

arfi je napisao/la:
19 maj 2025, 19:28
Sloveniji nakon 20 godina uspelo ostat u eliti,sada se navija za Finsku i Švicu
Finci primiše SH gol,iako solidno igraju protiv Kanađana .

Švica je izgubila prvog centra dok kraja prvenstva ,iako im dolazi Nino N. ,a Švedska se još pojačala sa Sandinom
i W.Karlsson,a tko će znati možda i Nylander dođe.

Odgovori

Natrag na “Zimski sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.