FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ameri su investitori ali plate za igrace ne idu direktno od njih.
Ne radi se to tako. Oni pare daju Tanu a mirvic je njihov covjek od povjerenja koji se brine ta te pare budu ulozene u klub.
Ne radi se to tako. Oni pare daju Tanu a mirvic je njihov covjek od povjerenja koji se brine ta te pare budu ulozene u klub.
Klub posluje u plusu, nema dugovanja i nadomak trofeja i oni nešto razglabaju. Dok god je sve po zakonu, znači nisi sumnjiv državnim institucijama, koga boli qrac kako se plaća. Bitno je da su svi zadovoljni, država, klub, igrači. Treba samo gledati kako još osnažiti ekipu, da se iduće sezone proba osvojiti titula. Ovi što orgijaju po našoj temi, nisu garannt naši navijači.
- feniksptica
- Kontakt:
Ne mozes vise ni zagalamit za njih zbog plata. Imaju ko i mi skoro. 

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Slušaj kromanjonac ili što ti nedavno neko napisa olovska kuurčino, tako nazivaj svoje ukučane ili svoje društvo kod seoske piljare ispred koje ispijate zidarsko pivo. Kako takvom "kapacitetu" objasniti sleng ljubi te Faćko a vrhunac dana mu se svodi na bacanje čepa kad se otvori flaša konjaka.
Okani se Sarajeva, Husrefa, Zekića ozbiljne su to priče, uživaj u tim svojim predjelima, budi svoj na svome.
Jedan tips ne mora značiti da ako neko nešto napiše u prvom licu jednine da se to zaista i desilo, ljubi te Faćko.
BUREK PITA, ŽELJI KITA..
Izvini ciko nece se ponoviti. Ja mislio ti vlasnik samo foruma, kad ono tvoj i grad i klub Sarajevo.pitar je napisao/la: ↑09 maj 2025, 21:52Slušaj kromanjonac ili što ti nedavno neko napisa olovska kuurčino, tako nazivaj svoje ukučane ili svoje društvo kod seoske piljare ispred koje ispijate zidarsko pivo. Kako takvom "kapacitetu" objasniti sleng ljubi te Faćko a vrhunac dana mu se svodi na bacanje čepa kad se otvori flaša konjaka.
Okani se Sarajeva, Husrefa, Zekića ozbiljne su to priče, uživaj u tim svojim predjelima, budi svoj na svome.
Jedan tips ne mora značiti da ako neko nešto napiše u prvom licu jednine da se to zaista i desilo, ljubi te Faćko.
Drzi se "Facka" za bolje i ne znas.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
1.4 miliona dolara za Viverosa navodno.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
- relativizam
- Kontakt:
Ne bi ja nista previse dovodio na prelaznom, maksimalno jednog, proigrali smo zato sto se ekipa malo uigrala.
-
- Kontakt:

Nema ništa tajno za Viverosa on ima opciju u ugovoru da se otkupi za 1.5 miliona dolara i to je to. Ako ga ne kupe mora nazad nama.
Za Guliasvilija je odbijena ponuda od 3.2 miliona eura + 10%. Cilj je 5 miliona eura ko donese može ići.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Sarajevo će u novu sezonu ući i sa izmijenjenim igračkim kadrom, a novi stanovnik svlačionice mogao bi postati Mihael Mlinarić. Kako saznaje Fakt0r trenutno najbolji strijelac Premijer lige BiH na meti je Sarajeva i veliku su šanse da će biti prva ljetna lasta koja će sletjeti na Koševo.
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
-
- Kontakt:
Pametno se okrece našem tržištu. Kad dovedemo jednog igrača Borca sjebat će se i oni i nacija.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑09 maj 2025, 23:36Sarajevo će u novu sezonu ući i sa izmijenjenim igračkim kadrom, a novi stanovnik svlačionice mogao bi postati Mihael Mlinarić. Kako saznaje Fakt0r trenutno najbolji strijelac Premijer lige BiH na meti je Sarajeva i veliku su šanse da će biti prva ljetna lasta koja će sletjeti na Koševo.
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Ja se iskreno nadam da ovo nije šuplja volio bi ga vidjeti u bordo dresujurisicduska je napisao/la: ↑09 maj 2025, 23:37Pametno se okrece našem tržištu. Kad dovedemo jednog igrača Borca sjebat će se i oni i nacija.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑09 maj 2025, 23:36Sarajevo će u novu sezonu ući i sa izmijenjenim igračkim kadrom, a novi stanovnik svlačionice mogao bi postati Mihael Mlinarić. Kako saznaje Fakt0r trenutno najbolji strijelac Premijer lige BiH na meti je Sarajeva i veliku su šanse da će biti prva ljetna lasta koja će sletjeti na Koševo.
Odlično! Volio bih još Topića iz Zrinjskog svakako mu ugovor ističe sad na ljeto ako se ne varam.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑09 maj 2025, 23:36Sarajevo će u novu sezonu ući i sa izmijenjenim igračkim kadrom, a novi stanovnik svlačionice mogao bi postati Mihael Mlinarić. Kako saznaje Fakt0r trenutno najbolji strijelac Premijer lige BiH na meti je Sarajeva i veliku su šanse da će biti prva ljetna lasta koja će sletjeti na Koševo.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
jurisicduska je napisao/la: ↑09 maj 2025, 23:37Pametno se okrece našem tržištu. Kad dovedemo jednog igrača Borca sjebat će se i oni i nacija.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑09 maj 2025, 23:36Sarajevo će u novu sezonu ući i sa izmijenjenim igračkim kadrom, a novi stanovnik svlačionice mogao bi postati Mihael Mlinarić. Kako saznaje Fakt0r trenutno najbolji strijelac Premijer lige BiH na meti je Sarajeva i veliku su šanse da će biti prva ljetna lasta koja će sletjeti na Koševo.
Sta se ima ko sjebati, i ne treba iz genocidne tvorevine nikog dovoditi,i nadam se da nismo ni za kog zainteresovani.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
Brat Ado kaže drugačije.Rule_hz je napisao/la: ↑09 maj 2025, 23:41Sta se ima ko sjebati, i ne treba iz genocidne tvorevine nikog dovoditi,i nadam se da nismo ni za kog zainteresovani.jurisicduska je napisao/la: ↑09 maj 2025, 23:37Pametno se okrece našem tržištu. Kad dovedemo jednog igrača Borca sjebat će se i oni i nacija.
- luckystrike
- Kontakt:
Ako se nešto ne izjalovi u narednih mjesec dana, Marić i Mlinarić su naši igrači od ljeta.
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Iz tvojih usta u božije uši brateluckystrike je napisao/la: ↑09 maj 2025, 23:44Ako se nešto ne izjalovi u narednih mjesec dana, Marić i Mlinarić su naši igrači od ljeta.

- luckystrike
- Kontakt:
Hajdeee ba pusti nas malo da namaštavamo 
Marić
Beganović Paskalev Miličević Jović Kuprešak
Mudražija Bubanja Đorđević
Guliashvili Mlinarić
Može li ovako za kvalifikacije?

Marić
Beganović Paskalev Miličević Jović Kuprešak
Mudražija Bubanja Đorđević
Guliashvili Mlinarić
Može li ovako za kvalifikacije?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.