Muki spamaš temu, ispali ste, nemaš ti šta ovdje više da komentarišeš. Realovci imaju, s obzirom da je Real Madrid vlasnik ovog takmičenja
najbolje bi bilo da komentiramo mi neutralni i znalci. vi imate temu la liga pa tamo udrite. svakako ni barcelona ni real nikoga ne zanimaju. u modi su paris, arsenal i inter
Jesmo li uz Pariz u finalu? Bilo bi nekako mocno da uzmu LP odmah nakon sto ih je Kornjaca napustila, a Real istovremeno krenuo u pad i pitanje kad ce opet biti konkurentni za osvojiti.
normalno. vidio si da sam postavio kvote, vec sam uplatio jaku lovu na pariske djecake. izlomit ce kicmu igracima internazionalea.
zamisli dembele osvoji a nije mogao u barceloni. baksuzan klub. meni je fascinantno kako nam ostali ne mogu primirisati sto se znanja o sportu tice.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Kako volim ovo kod Italijana, uvijek ima neki Acerbi koji se pojavi u 160-oj godini zivota na najvecoj sceni. Do Europskog kad su osvojili nisam ni znao da postoji
i jedan koji je uzeo titulu 2010 ... isto važan sada ko i tada
hahaha, morao sam double check da uradim.. tačno sam zaboravio da je Arnautović i tada igrao, zapravo nije
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Druze zabili su Realu u 3 utakmice 12 golova, uzeli ih u kupu, uzimaju im ligu.
Tačno, u 3 utakmice.
Ovdje pričamo o jednoj utakmici.
Prije 5 godina.
Postavio fotku ekipe iz 2020 da bi nešto dokazao. Kakav lik.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"