Euroliga 2024/25
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Euroliga 2024/25
Panata ove natrpa zivotom al ima jos ovdje da se igra.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Osman i Grant donijeli Panati pobjedu
- kraljttbvb
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Osman je odličan čitavu seriju. Bukvalno lik raste iz meča u meč.VensanKasel je napisao/la: ↑06 maj 2025, 21:23Kad ti Đedi utrpa 17 poena za 14 minuta , i nisi za F4 ...
Ok, pomogli su mu iz Efesa da dobije na samopouzdanju, al opet...ne bih mu ja oduzeo ništa.
Zaslužniji je od Nunna za prolaz.
Papagianis je prava priča. Lika hladi cijelu seriju, jučer strpa 17 poena uz samo jedan promašaj

Koševo Zapad
Jos jedan u moru bezveznih poteza i znak da nikakve promjene nece biti na ljeto. Bukvalno su iz sezone u sezonu blize Zvezdi nego vrhu.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Hvala Bogu pa idu.Velika vest u evropskoj košarci, koja će bitno uticati na izgled Evrolige u narednoj sezoni.
U sredu je zvanično potvrđeno da Alba iz Berlina napušta najkvalitetnije evropsko takmičenje, posle godina u kojima je bila ubedljivo najslabiji tim u ovom šampionatu.
„Albatrosi“ iz prestonice Nemačke će ubuduće nastupati u FIBA Ligi šampiona.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Dok je bio Aito trener imali su zrno simpaticnosti u sebi, nakon njega najveci smor od ekipe bez ikakve ambicije, jos su postali i bezobrazni do bola.DamirT je napisao/la: ↑07 maj 2025, 13:16Hvala Bogu pa idu.Velika vest u evropskoj košarci, koja će bitno uticati na izgled Evrolige u narednoj sezoni.
U sredu je zvanično potvrđeno da Alba iz Berlina napušta najkvalitetnije evropsko takmičenje, posle godina u kojima je bila ubedljivo najslabiji tim u ovom šampionatu.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
- kraljttbvb
- Kontakt:
Isto mislimoDamirT je napisao/la: ↑07 maj 2025, 13:16Hvala Bogu pa idu.Velika vest u evropskoj košarci, koja će bitno uticati na izgled Evrolige u narednoj sezoni.

Ljudi igraju eto onako da bi igrali.
Postali razvojni tim i ništa više...
1909.
Jako pametna odluka njemaca, uzimaju pol position za NBA europa
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- alan_kardec
- Kontakt:
Da godinama unazad najgori evroligaški tim ima pol poziciju za mjesto u NBA Evropa, ispred nekih drugih mnogo uspješnijih, većih, bogatijih klubova... ne znam baš, al eto pred nama je, vidjećemo.
Mnogo logičniji razlog za napuštanje EL po meni je to što žele da budu konkurentniji u slabijem takmičenju...
Mnogo logičniji razlog za napuštanje EL po meni je to što žele da budu konkurentniji u slabijem takmičenju...
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Pa dobro, jednostavno hoce mozda da stave velike gradove gdje bi mogli imati velike prihode. Sjetimo se da su htjeli klub iz Londona i Manchestera u EL, sto je totalna glupost, ali eto, gledaju samo pare. Isto tako i za Albu. Nebitan klub, mada sta ces kad dolaze iz ogromnog grada i drzave...alan_kardec je napisao/la: ↑07 maj 2025, 21:32Da godinama unazad najgori evroligaški tim ima pol poziciju za mjesto u NBA Evropa, ispred nekih drugih mnogo uspješnijih, većih, bogatijih klubova... ne znam baš, al eto pred nama je, vidjećemo.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- VensanKasel
- Kontakt:
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ja sam citao da ih zanima Berlin kao grad ali nije sigurno da bi to bila ALBA, vec potpuno novi klub, isto kao u ItalijiDamirT je napisao/la: ↑07 maj 2025, 21:51Pa dobro, jednostavno hoce mozda da stave velike gradove gdje bi mogli imati velike prihode. Sjetimo se da su htjeli klub iz Londona i Manchestera u EL, sto je totalna glupost, ali eto, gledaju samo pare. Isto tako i za Albu. Nebitan klub, mada sta ces kad dolaze iz ogromnog grada i drzave...alan_kardec je napisao/la: ↑07 maj 2025, 21:32Da godinama unazad najgori evroligaški tim ima pol poziciju za mjesto u NBA Evropa, ispred nekih drugih mnogo uspješnijih, većih, bogatijih klubova... ne znam baš, al eto pred nama je, vidjećemo.
Don't believe the hype.
- alan_kardec
- Kontakt:
Pa i klubovi o kojim ja govorim dolaze iz velikih država i metropola... Real, Barsa, CSKA, Armani, Oly, Fener, Panata, Efes... Ne postoji ni jedan razuman razlog da Alba u tom nekom hipotetičkom NBA evropskom takmičenju, dobije "divlju kartu" prije gore nabrojanih klubova...DamirT je napisao/la: ↑07 maj 2025, 21:51Pa dobro, jednostavno hoce mozda da stave velike gradove gdje bi mogli imati velike prihode. Sjetimo se da su htjeli klub iz Londona i Manchestera u EL, sto je totalna glupost, ali eto, gledaju samo pare. Isto tako i za Albu. Nebitan klub, mada sta ces kad dolaze iz ogromnog grada i drzave...alan_kardec je napisao/la: ↑07 maj 2025, 21:32Da godinama unazad najgori evroligaški tim ima pol poziciju za mjesto u NBA Evropa, ispred nekih drugih mnogo uspješnijih, većih, bogatijih klubova... ne znam baš, al eto pred nama je, vidjećemo.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- kraljttbvb
- Kontakt:
CRVENA ZVEZDA PREGOVARA O PRELASKU U LIGU ŠAMPIONA
Košarkaši Albe iz Berlina prešli su u FIBA Ligu šampiona, pominje se da bi mogla i Valensija, a kako javlja Telegraf tim putem bi mogla da pođe i Crvena zvezda.
Crveno-beli ne bi imali ništa protiv ni da se takmiče u FIBA Ligi šampiona. Naime, informacije do kojih je došao Telegraf,u Zvezdi su spremni da saslušaju ponude i jedne i druge strane, te da će doneti odluku koja je najbolja za kub. Samim tim, crveno-beli bi mogli da postanu i drugi tim koji je zvanično prešao iz Evrolige u FIBA Ligu šampiona.
Čekaju se velike odluke u evropskoj košarci u narednom peridou…
1909.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Nick Kalathes
Partizan
Ne znam zasto, ali meni se ovaj lik nikada nije svidjao. Za mene nista posebno kao igrac...

Ne znam zasto, ali meni se ovaj lik nikada nije svidjao. Za mene nista posebno kao igrac...
1909.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.