NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

Iceplayer
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la Iceplayer » 09 maj 2025, 22:14

Šta prenosi my tv sutra?

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 10 maj 2025, 00:26

Iceplayer je napisao/la:
09 maj 2025, 22:14
Šta prenosi my tv sutra?
Bratstvo Celik.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 10 maj 2025, 18:18

Gubimo 1:0 , nije dobro nikako

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 10 maj 2025, 18:38

Ostaje nam nadati se da Radnik ispadne
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 10 maj 2025, 18:40

Ja se nadam da ćemo do kraja izjednačiti, ako ne izjednačimo mi smo definitivno u izuzetno teškoj situaciji i bliže smo ispadanju nego opstanku.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 10 maj 2025, 18:59

Vratilo nam se od proslog kola zadnji minut izgubili bodove, sad dobili bod 🤣

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 10 maj 2025, 19:11

Svejedno previše smo bodova prosluli, vani negdje moramo nadoknaditi proslo kolo...

SoloControTutti
Kontakt:

Post Postao/la SoloControTutti » 10 maj 2025, 19:16

Idemo dalje, proslo kolo je ekipa dobila tezak udarac i mentalno te onakve scene mogu ukopati ali ovu tekmu su preokrenuli situaciju u svoju korist i pokazali da ipak ekipa ima karakter, ima sanse jos. :clap:

Mramic24
Kontakt:

Post Postao/la Mramic24 » 10 maj 2025, 19:35

Puno su nas kostala 2 boda protiv tomislava.
Moramo uzeti dvije kuci i 1 vani za 41 bod.
Tomislav ne smije uzeti zvijezdu iduce kolo i sa 3 pobjede zaredom, dvije kuci i radnicki u gostima. To je 40 bodova.
I gradina nek pobjedi dvije kuci i vani 3 poraza.
Moramo uzeti vani 3 boda za ostanak, i nesto da nam se poklopi... Bas je tesko, bas mi je zao ovog niza.
Radnicki, zvijezda, rahic i gorazde su sigurni putnici.. Ostaje između nas, Tomislavgrada i gradine, jedan od nas ostaje..
Imamo sanse al za pocetak nam treba domaca pobjeda i poraz Tomislavgrada protiv zvijezde..

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 10 maj 2025, 19:37

Dobar bod s obzirom da smo mogli izgubiti.

Vazna informacija je da Bratstvo dolazi bez najboljeg igraca Jaganjca i Devedzica zbog tri zuta, obojica su ih dobili u 91 minuti danas, ne da se ljudima u Bihac dolaziti :kafa:

Nema ni Poturalica koji sluzi tri utakmice suspenzije.
Zadnja izmjena: LloriS, dana/u 10 maj 2025, 19:53, ukupno mijenjano 1 put.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 10 maj 2025, 19:43

Mramic24 je napisao/la:
10 maj 2025, 19:35
Puno su nas kostala 2 boda protiv tomislava.
Moramo uzeti dvije kuci i 1 vani za 41 bod.
Tomislav ne smije uzeti zvijezdu iduce kolo i sa 3 pobjede zaredom, dvije kuci i radnicki u gostima. To je 40 bodova.
I gradina nek pobjedi dvije kuci i vani 3 poraza.
Moramo uzeti vani 3 boda za ostanak, i nesto da nam se poklopi... Bas je tesko, bas mi je zao ovog niza.
Radnicki, zvijezda, rahic i gorazde su sigurni putnici.. Ostaje između nas, Tomislavgrada i gradine, jedan od nas ostaje..
Imamo sanse al za pocetak nam treba domaca pobjeda i poraz Tomislavgrada protiv zvijezde..
Nece Tomislav dobiti u Gradačcu iduce kolo, Zvijezda ima svoju racunicu, sutra ce dobiti Rahic u gostima i kuci Tomislav i oni su u igri zadnja 4 kola.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 10 maj 2025, 19:54

Treba zavrsiti (pred)zadnje kolo u Banovicima :mrgreen:

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 10 maj 2025, 19:58

Kiks protiv Tomislava nas može koštati ispadanja, ali ovaj bod nas je ostavio i dalje u borbi. Bitno je preostale utakmice kod kuće dobiti, ne smijemo sebi dozvoliti kiks kao protiv Tomislava, jer nas eventualni novi kiks kod kuće vodi u Drugu ligu. Ako su odigrali 12 utakmica bez poraza vjerujem da mogu na taj način završiti ovu sezonu.

Sutra navijamo za Gornji Rahić i Stupčanicu.

Za sada je ispao Radnički, Gornji Rahić, a ukoliko Rahić uzme bod Zvijezdi i oni su sigurni putnici u Drugu ligu.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 10 maj 2025, 20:09

Rahic i Tomislav su kiksevi, Rahic se isto trebao uzeti u gostima... sreca pa imaju dosta medjusobnih meceva ove ekipe sto se bore za opstanak, bit ce tu kikseva i otkidanja bodova.

Mramic24
Kontakt:

Post Postao/la Mramic24 » 10 maj 2025, 20:51

Sa dvije domace pobjede odnosno 38 bodova ispadamo sigurno. Zvijeda mora uzeti 5 tekmi u 6 kola da ostanu, sto je isto moguce, sa obzirom da imaju 3 kuci, rahic u gostima, i treba im ta pobjeda protiv tuzle City za ostanak.. Tu smo negdje. Moramo uzeti vani 3 boda a to je Stupcanica ili Budućnost, po meni jasno sve.
Prije svega uzeti Bratstvo iduce kolo pa ce racunica biti jednostavnija..

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 10 maj 2025, 20:57

Mramic24 je napisao/la:
10 maj 2025, 20:51
Sa dvije domace pobjede odnosno 38 bodova ispadamo sigurno. Zvijeda mora uzeti 5 tekmi u 6 kola da ostanu, sto je isto moguce, sa obzirom da imaju 3 kuci, rahic u gostima, i treba im ta pobjeda protiv tuzle City za ostanak.. Tu smo negdje. Moramo uzeti vani 3 boda a to je Stupcanica ili Budućnost, po meni jasno sve.
Jedna se vani mora uzeti inače ne gine treći rang takmičenja

Mramic24
Kontakt:

Post Postao/la Mramic24 » 10 maj 2025, 21:00

Iceplayer je napisao/la:
10 maj 2025, 20:57
Mramic24 je napisao/la:
10 maj 2025, 20:51
Jedna se vani mora uzeti inače ne gine treći rang takmičenja
Da da , pogotovo sto je Celik danas uzeo Bratstvo... Neočekivano, ali su sad skoro pa sigurno osigurali opstanak..

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 10 maj 2025, 22:01

Treba ići iz utakmice u utakmicu, ne mora značiti da će svi ostvariti zelene ciljeve. Gornji Rahić nije u nekim odnosima sa Zvijezdom, kako su nama uzeli bod, tako isto mogu i Zvijezdi, što bi skroz pokvarilo njihovu računicu.

Kako sada stvari stoje, ako Posušje dobije Goška, a po svemu sudeći hoće, Radnik je bliži ispadanju, jer iduće kolo čekaju Borca koji se bori za prvo mjesto, a nakon toga idu Sarajevu koji nakon današnjeg kiksa protiv Širokog mora sačuvati treću poziciju.

Stupčanica sutrašnjom eventualnom pobjedom praktički osigurava prvo mjesto, tako da će nam protiv njih biti lakše igrati.

dacco
Kontakt:

Post Postao/la dacco » 10 maj 2025, 22:08

nebeskasila je napisao/la:
03 maj 2025, 19:14
dacco je napisao/la:
03 maj 2025, 19:13
Tačno sam se bojao ovog Tomislava nisu dzabe dobili Stupčanicu a još smo igrali bez dva bitna igrača....
Kakav remi za ispadanje pa i drugi kiksaju gube danas Goražde Gradina sutra vjerovatno Čelik ne znam čemu pesimizam po meni zapamtite što sam rekao Gradina ispada 100% imaju najteži raspored do kraja....
Nemamo mi nista laksi raspored. U gostima uzeti boda neces, a kuci se nije smjelo kiksati. Sad i moral opada, kad ovako primis gol u zadnjoj minuti, nista gore nema
Ipak smo ga uzeli sretno i spretno a obistinjuje se ovo što sam rekao dosta medjusobnih susreta ekipa sto se bore za opstanak eto danas Tomislav kiksa i to u utakmici u kojoj ne bi smio.....po meni trebamo doviti iduće kolo meč Zvijezda-Tomislav da bude X i po svim računicama i te dvije ekipe ispadaju iz naravno naše dvije pobjede kući i realno ovakvom ekipom bod protiv Budućnosti a zašto ne i protiv stupčanice pogotovo ako dobije sutra i iduću oni su prvaci i neće imati neki extra motiv a i mi smo jaki na gostovanjima....
Ono što me malo brine neefikasnost zadnjih nekoliko kola ali odbrana kao i uvijek beton...sreća pa bratstvo dolazi oslabljeno i jos super stvar dva vikenda igramo zaredom kući da se malo napuni budzet od ulaznica...

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 10 maj 2025, 22:48

Bice problem sad odigrati 3 utakmice u sedam dana. Trebaju se dobro pripremiti. Nismo smjeli sebi ovo dopustiti ali sve je kriv onaj glupan Demirovic koji je izgubio deset utakmica. Da je imao jednu pobjedu ne bi nam sad ovako bilo. Svaka cast momcima na svemu u ovoj polusezoni. Nema im se sta zamjeriti i da ispadnemo

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.