Zvijer od igrača.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kako su ove kone pukle na nas izvjestaj sta je ovo haha od TC im nije smetao isti ili od ostalih,sad pozivaju Avdu Avdica da istrazi,institucije,kakvo je ono plakanje i bolest malo je reci.
Najavio sam ga prije mozda mjesec, mjesec i ponedimmmm1337 je napisao/la: ↑09 maj 2025, 23:36Sarajevo će u novu sezonu ući i sa izmijenjenim igračkim kadrom, a novi stanovnik svlačionice mogao bi postati Mihael Mlinarić. Kako saznaje Fakt0r trenutno najbolji strijelac Premijer lige BiH na meti je Sarajeva i veliku su šanse da će biti prva ljetna lasta koja će sletjeti na Koševo.
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Ma ja sam ovo postavio cisto da se zna .bvsic je napisao/la: ↑09 maj 2025, 23:59Najavio sam ga prije mozda mjesec, mjesec i ponedimmmm1337 je napisao/la: ↑09 maj 2025, 23:36Sarajevo će u novu sezonu ući i sa izmijenjenim igračkim kadrom, a novi stanovnik svlačionice mogao bi postati Mihael Mlinarić. Kako saznaje Fakt0r trenutno najbolji strijelac Premijer lige BiH na meti je Sarajeva i veliku su šanse da će biti prva ljetna lasta koja će sletjeti na Koševo.
Nego šta ti misliš o potencijalnom transferu Marića
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu.“
Spominjao se ali sumnjam iskreno. Moze sigurno za bolje pare negdje igratinedimmmm1337 je napisao/la: ↑10 maj 2025, 00:01Ma ja sam ovo postavio cisto da se zna .
Nego šta ti misliš o potencijalnom transferu Marića

- ErosViverosViv
- Kontakt:
Fali nama igraca na dosta pozicija.
Golman (nije prioritet ali bih volio Marića ili Osmana. Dragi Rogiću onaj go ni pioniri ne primaju, sreća bio ofsajd. Sjećam se i tvog debija i evrope, jednako užasne greške, za mene ok golman ali možemo i moramo mnogo bolje.)
Stoper (priroitet) do povratka Gojkovića, ovako nećeš ni prvo pretkolo proći. Ako je istina za ovog što se šuška, meni katastrofa ali valjda ljudi u klubu bolje znaju. Valjda.
Ofanzivni vezni (prioritet) - Na onog saleta iz 2024 nisam siguran da možemo više računati. Povreda je progresivnog tipa koja dalje utiče na zglob, potkoljenicu i hrskavicu i pitanje je kad će se ista nažalost ponoviti.
Ne znam da li je nastala zbog preforsiranosti ali to je valjda do sad neko ispitao (?). 3 mjeseca nakon povrede moralo se izaći u javnost sa jasnom dijagnozom i prognozama oporavka, a ne poslije 8 mjeseci (kada ljudi sa kidanjem prednjih križnih ili lomom noge već ulaze u trenažni proces, neki i u takmičarski ritam) da niko ne zna kada će se vratiti i u kojoj fazi oporavka je igrač. Čak ni u medicinskom biltenu ne govore kako stoje stvari.
Krilo (u slučaju odlaska Gulishe na ljeto) - tu moramo iskeširati vreće novca, inače smo donji.
Ostalo ne bih dirao ništa. Napadači su OK, mislim da im treba još vremena, pogotovo gruzijcu. Mlinarić uvijek dobrodošao za zdravu konkurenciju.
Golman (nije prioritet ali bih volio Marića ili Osmana. Dragi Rogiću onaj go ni pioniri ne primaju, sreća bio ofsajd. Sjećam se i tvog debija i evrope, jednako užasne greške, za mene ok golman ali možemo i moramo mnogo bolje.)
Stoper (priroitet) do povratka Gojkovića, ovako nećeš ni prvo pretkolo proći. Ako je istina za ovog što se šuška, meni katastrofa ali valjda ljudi u klubu bolje znaju. Valjda.
Ofanzivni vezni (prioritet) - Na onog saleta iz 2024 nisam siguran da možemo više računati. Povreda je progresivnog tipa koja dalje utiče na zglob, potkoljenicu i hrskavicu i pitanje je kad će se ista nažalost ponoviti.
Ne znam da li je nastala zbog preforsiranosti ali to je valjda do sad neko ispitao (?). 3 mjeseca nakon povrede moralo se izaći u javnost sa jasnom dijagnozom i prognozama oporavka, a ne poslije 8 mjeseci (kada ljudi sa kidanjem prednjih križnih ili lomom noge već ulaze u trenažni proces, neki i u takmičarski ritam) da niko ne zna kada će se vratiti i u kojoj fazi oporavka je igrač. Čak ni u medicinskom biltenu ne govore kako stoje stvari.
Krilo (u slučaju odlaska Gulishe na ljeto) - tu moramo iskeširati vreće novca, inače smo donji.
Ostalo ne bih dirao ništa. Napadači su OK, mislim da im treba još vremena, pogotovo gruzijcu. Mlinarić uvijek dobrodošao za zdravu konkurenciju.
Ne mora biti on, ali volio bih da se razmišlja u ovom smjeru.
https://www.transfermarkt.com/raul-flor ... ler/449444
https://www.transfermarkt.com/raul-flor ... ler/449444
-
- Kontakt:
Ko je to opcija za stopera ?ErosViverosViv je napisao/la: ↑10 maj 2025, 00:12Fali nama igraca na dosta pozicija.
Maric dobar golman samo neko rece on gleda da vani ide
Mlinaric se fino u Velezu pokazao , kad mu pogledam proske sezone prije Veleza je igro na poluspici i u vezi ...
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Ozbiljan prelazni rok nas ocekuje.

- FKSDoGroba
- Kontakt:
Nadam se da ce i sutra grmiti kao u srijedu, za naseg brata Vedrana!!!
100%ErosViverosViv je napisao/la: ↑10 maj 2025, 00:12Fali nama igraca na dosta pozicija.
Stoper se mora nac nesto ko Milicevic ili gojkovic. Soldo paskalev jovic sva troica su niski i slicnog kvaliteta. Treba neko ko Gojkovic ( cvrst visok iskusan sa dobrim postavljanje
I da je lider).
Sramota je da Gulisa bude kapiten FK SARAJEVO, ili beganovic, ti igraci nisu ALFA muzijaci, niko ih se neboji nemogu ni autoritetom nit ti fizicki, od gulise je i kaoetanovic jaci. Plus sto rus nezna jezik itd. Sto se tice beganovica isto ko gulisa plus sto je 15x slabi igrac..
Traku dajemo radi prodaje igraca, po meni ne prihvatljivo osim ako lastika donosi 500 k€, )
-
- Kontakt:
Kapiten mora biti Gojko a dok se ne vrati jedino moze biti Bubanja
Danas rezultatski apsolutno nebitna utakmica, neka odmore ovih prvotimaca, neka igraju unusic, mustafic, mehmedovic, butic, gordeziani, jatta, mozda i nekog od ove male raje. Kup je prioritet i to treba rutinski privesti kraju. Sirokog svakako ne moze gurnuti u drugu ligu, jer imaju razigravanje
Ne 4 nego 9 im danas trwba dati. Nako radi obraza i svega.
Šta vi mislite o ovom Saidu iz Slobode’??
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Meijers je bio dogovorio sa Vojvodinom većinu stvari.jurisicduska je napisao/la: ↑09 maj 2025, 23:37Pametno se okrece našem tržištu. Kad dovedemo jednog igrača Borca sjebat će se i oni i nacija.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑09 maj 2025, 23:36Sarajevo će u novu sezonu ući i sa izmijenjenim igračkim kadrom, a novi stanovnik svlačionice mogao bi postati Mihael Mlinarić. Kako saznaje Fakt0r trenutno najbolji strijelac Premijer lige BiH na meti je Sarajeva i veliku su šanse da će biti prva ljetna lasta koja će sletjeti na Koševo.
Osim ako se nije desio neki ogroman zaokret u zadnjih 20/25 dana
Dobar igrac, ali pitanje je da li dovoljno da zauzima mjesto stranca?!
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Dovodit igrača iz Vicinog privatnog projekta u kojem ljudi igraju unaprijed znajući da se ne trebaju nešto pretjerano oznojit i da će posao završiti sudije. Krvnici Majers, Herera i Kvržić svaku utakmicu zasluže crveni karton, a jedva dobiju žuti. Neka hvala, takve intelektualne i karakterne gromane ne trebaju našem klubu i nadam se da njihovi igrači uopšte nisu predmet razmatranja.jurisicduska je napisao/la: ↑09 maj 2025, 23:37Pametno se okrece našem tržištu. Kad dovedemo jednog igrača Borca sjebat će se i oni i nacija.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑09 maj 2025, 23:36Sarajevo će u novu sezonu ući i sa izmijenjenim igračkim kadrom, a novi stanovnik svlačionice mogao bi postati Mihael Mlinarić. Kako saznaje Fakt0r trenutno najbolji strijelac Premijer lige BiH na meti je Sarajeva i veliku su šanse da će biti prva ljetna lasta koja će sletjeti na Koševo.
- luckystrike
- Kontakt:
Dao želji gol škaricama, šta ćemo misliti, odmah ga dovesti

Čini se dobar i ima dobar CV, za svoje 32 godine ustvari vrlo dobar, za Slobodu.
Ma oni mogu samo sami sebi zvati Avdu Avdica.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑09 maj 2025, 23:57Kako su ove kone pukle na nas izvjestaj sta je ovo haha od TC im nije smetao isti ili od ostalih,sad pozivaju Avdu Avdica da istrazi,institucije,kakvo je ono plakanje i bolest malo je reci.zavdu
Pa njihova direktotica je sama imala 10 milja platu.
Njihova administracija je sama sebi podjelila plate vece nego sto ima Bh Telekom.
Igrom slucajeva znam covjeka iz njihove uprave kod njih su takvi talovi I mucke da to nije normalno.
Dobro onii ikako I opstaju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.