AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Sinoć sam prvi puta u životu želio da sudija da crveni karton igraču Milana, Felix me toliko iziritirao onim padanjem i valjanjem po terenu. Fakat treba početi kažnjavati simuliranje po terenu.
Jbt pa braniš se, malo dobiješ po nogama i ležiš na terenu dok ekipa pokušava da odbrani gol.
Jbt pa braniš se, malo dobiješ po nogama i ležiš na terenu dok ekipa pokušava da odbrani gol.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Smeće od igrača. Cak ga ni rođena mater ne želi. Gadi mi se to malo ufurano đubre od 120 mil. €meecko je napisao/la: ↑10 maj 2025, 09:03Sinoć sam prvi puta u životu želio da sudija da crveni karton igraču Milana, Felix me toliko iziritirao onim padanjem i valjanjem po terenu. Fakat treba početi kažnjavati simuliranje po terenu.
Jedino ga jos Mr. Sinan gura, iako moram dat pohvale misteru, puno se popravio u ovi par mjeseci. Iskreno? Ja bi mu dao šansu slijedeće sezone, al stim da mu otjeramo debila sa brojem 79
Odlican igrac, koji zna igrati nogomet, samo sto je Milanova koncepcija igre malo poremecena....izmisljene pozicije,stalne rotacije, trener pogubljen u vremenu i prostoru...
E daj memaga, ne zezaj. Gdje je to 120 mil mali odličan igrač? Pa bolan u kojem god klubu je bio žele ga se riješit. Samo se Chelsea zajebao i kupio ga. I sad im preostaje samo da ga posuđuju. Mali nema pojma o fudbalu, umišljeni balavac koji pada na svaki dodir. Ono je jučer bilo za drugog žutog valjanje po terenu. Nisam vjerovao da je faul al kasnije sam pomislio da ga je stvarno skršio, kad ono mali kontakt. Ono je sramota fudbala. Da su iole pametni, vec sutra ga spakovati i poslat nazad za London da ne kvari atmosferu u klubu
-
- Kontakt:
jbt, gledam sad tabelu, samo jedna pobjeda više i bili bi u igri za LP. Ali izgleda sve je namješteno da ljubimac saveza Juve ode. Njihov satelit klub Udine će im pustiti glat pobjedu i bit će gotovo za vikend
Nisam ovdje pisao vise od 2 mjeseca, ubili su mi volju za bilo cim. Sezona za zaborav vec od Septembra.
Nego ko nije vrijedi procitati ovaj interviju sa Bobanom, dotakao se svega i svacega, popljuvao je bas Gerija, Scaronija, Moncadu, Furlanija. Dotakao se i Paola i Rikia etc. Prodaje Sandra, Benacera, pa i mister Piolia.
Sve ono sto smo i sami pretpostavljali da se dogadja u ovom rasulu od kluba, doduse par njih je tvrdilo bas suprotno
I da, Geri nece biti na finalu kupa, kaze nema kad.
Nego ko nije vrijedi procitati ovaj interviju sa Bobanom, dotakao se svega i svacega, popljuvao je bas Gerija, Scaronija, Moncadu, Furlanija. Dotakao se i Paola i Rikia etc. Prodaje Sandra, Benacera, pa i mister Piolia.
Sve ono sto smo i sami pretpostavljali da se dogadja u ovom rasulu od kluba, doduse par njih je tvrdilo bas suprotno
I da, Geri nece biti na finalu kupa, kaze nema kad.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
-
- Kontakt:
I ja sam čitao taj intervju sa Bobanom. Sad to nije isti čovjek na čelu ali imali su sve dogovoreno i sa Olmom i za Szoboszlaiom ali zbog par miliona nijedan nije završio u Milanu.
Ovo što Cardinale opet neće biti tu na velikom događaju opet pokazuje da lika nije briga za Milan nego samo za pare. Još sad kad čuje da se bogati City interesuje za Reijndersa novi slučaj Tonali je među kartama.
Ovo što Cardinale opet neće biti tu na velikom događaju opet pokazuje da lika nije briga za Milan nego samo za pare. Još sad kad čuje da se bogati City interesuje za Reijndersa novi slučaj Tonali je među kartama.
Krenuo si pametno zboriti, al druze dalek je put od guzice do glave, trebalo je tebi haman preko dvije godine da skontas koliko je 2 plus 2....
Al bolje ikada nego nikad....
Al bolje ikada nego nikad....
Samo da ne bude glupih kartona ko sto zna biti u bitnim tekmama. Imam dobar osjecaj u vezi Luke
FM

FM
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Oči me bole od ovog fudbala...
Dno,dna
Dno,dna
Kakvo odron sudjenje, nabi covjek Gabiju laktom namjerno i nece ni da ide pogledati, cist crveni.
Zuti Pulisicu

Zuti Pulisicu

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
-
- Kontakt:
2 crvena kartona im lik oprosti. Ona životinja Fergusona dva puta zaradi crveni a iz svega toga Pulišić dobi karton .
sto je najgore, ovaj je uz massu najreputabilniji talijanski sudija 
walker umjesto fikaja odmah na startu drugog. lik ce dobit crveni

walker umjesto fikaja odmah na startu drugog. lik ce dobit crveni
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤

Ajde barem igramo lijepo i utegnuto. Uz to nismo izgubili od Intera to je najbitnije.
Pa mi smo cekali da primimo, sad mi krecemo igrati 

Jel im treba to uvijek, ne moze vise 6 pack pokrit utakmicu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.