Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ovo saopštenje je samo onako radi reda da bi nešto napisali.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Zar se tako lako zaboravila i ova namještaljka, opet Sarajeva za kup?
Uvođenje juniora u igru da izvode prve penale

Uvođenje juniora u igru da izvode prve penale

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
U Širokom se sprema velika fešta za osvajača Kupa. Kako kaze predsjesnik Širokog: " Mi smo sve pripremili kao da ćemo osvojiti trofej. Ako ne uspijemo tu su naši športski prijatelji iz Sarajeva neka proslave zajedno sa nama Kup, svi su dobrodošli od uprave igrača do navijača"...
- Shategabri
- Kontakt:
30 postova za 15ak sati o utakmici od sinoć.
Pa toliko nisi napisao za 3 godine o Borčevim utakmicama.
Daleko najveći ljigavac iz suprotnog tabora, a konkurencija je žestoka.
I još jedan dokaz koliko smo mu unakazili zadnjih deset godina života.

Danas igra Zeljeznicar
Evntualnom pobjedom dosli bi na -1 tri kola prije kraja
Evntualnom pobjedom dosli bi na -1 tri kola prije kraja
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 11 maj 2025, 15:44, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
I ti pao ku.rcu za uši. Nekad ti je bolje išlo.Semper je napisao/la: ↑11 maj 2025, 15:36U Širokom se sprema velika fešta za osvajača Kupa. Kako kaze predsjesnik Širokog: " Mi smo sve pripremili kao da ćemo osvojiti trofej. Ako ne uspijemo tu su naši športski prijatelji iz Sarajeva neka proslave zajedno sa nama Kup, svi su dobrodošli od uprave igrača do navijača"...
Razočaran sam

- Shategabri
- Kontakt:
Pogrešno kvotanjeNoProfit je napisao/la: ↑11 maj 2025, 15:4230 postova za 15ak sati o utakmici od sinoć.
Pa toliko nisi napisao za 3 godine o Borčevim utakmicama.
Daleko najveći ljigavac iz suprotnog tabora, a konkurencija je žestoka.
I još jedan dokaz koliko smo mu unakazili zadnjih deset godina života.![]()

Dobro, Virtual se zna naslađivati i uzjahati kad mu se pruži prilika, al ovdje piše dosta realne stvari. Za ovu situaciju.
Ne možeš se s ovim ni zezati koliko je glupo.
Koševo Zapad
- JayCatwright
- Kontakt:
Pa da je ostalo 1:1 na Grbavici imali bismo isto bodova i gledala bi se gol razlika, koju je Zrinjski poceo da budži kolo prije, ako im bude trebala.19vendetta87 je napisao/la: ↑11 maj 2025, 15:14Sve bi to imalo logike da ste vi i Zrinjski imali isti broj bodova...ko bi normalan pristao da primi 5 komada za poluvrijeme, a znas da nakon toga igras protiv Borca kojeg ce sudije zivotom gurati jer vam je to zadnja prepreka za titulu bila?Vorovus je napisao/la: ↑11 maj 2025, 14:05
5 golova u jednom poluvremenu Zrinjski nije dao nikome ko ima 11 igraca na terenu u zadnjih 10 godina, mozda i nikad.
Cak ni nizeligasima u prvim rundama kupa, otpisanim ekipama u ligi kao sto je sad Sloboda, ili nekad Zvijezda 09, Gradina itd.
Ali zato Zeljeznicaru koji je 4. najjaca ekipa u ligi spakuju petardu za poluvrijeme (od toga 4 komada u 10 minuta).
I to ne onaj Jakirov Zrinjski koji je gazio sve redom nego ovaj Makin koji se muci protiv iole jace ekipe. Ali ne i protiv vas.
Svaka cast za odigran mec protiv Borca, ali nemoj glumiti postenje.
Ja prvi nisam ocekivao ni remi protiv Borca, o pobjedi da ne pricam...
Ako uzmes pare za 5 komada, sta te briga sta ce biti kolo poslije.ko bi normalan pristao da primi 5 komada za poluvrijeme, a znas da nakon toga igras protiv Borca kojeg ce sudije zivotom gurati jer vam je to zadnja prepreka za titulu bila?
Pa da si pogledao ijednu utakmicu Sarajeva vidio bi dokaze. Šuti Boga ti.JayCatwright je napisao/la: ↑11 maj 2025, 15:52Kako su sami sebi kontradiktorni u ovom postu to nisu istine. Gdje su dokazi da je Sarajevo bilo oštećeno?

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Jok prepustit ce slučaju, oni su autori ovog svega, ovi danas sto to rade su amateri! Inače, sto se tiče Goška i Po tu nisu dobri odnosi, posušaci postali malo bahati otkad su usli, ugl nije relacija dobra, ali zar mislite da Posusju goška nije završio upravo Zrinjski kako nebi isli na glavu protiv njih?samirr je napisao/la: ↑11 maj 2025, 14:14Nego mene interesuje šta ce biti veceras u Gabeli, ko je kome tu šta završio? Posušje ako ne dobije veceras moraju ici na max protiv Zrinjskog, a opet ne vjerujem da ovi iz Zrinjskog nece tu umiješati svoje prste, ili ipak ovi iz Borca možda sudije bude po naredjenju da ne dozvoli gostima da pobjede.. Najzanimljivija utakmica ovog kola se igra veceras u Gabeli..
Vjeruj mi da sam istog misljenja da im je Zrinjski završio kako ovi ne bi sljedece kolo išli na glavu protiv njih.Lazarov je napisao/la: ↑11 maj 2025, 15:56Jok prepustit ce slučaju, oni su autori ovog svega, ovi danas sto to rade su amateri! Inače, sto se tiče Goška i Po tu nisu dobri odnosi, posušaci postali malo bahati otkad su usli, ugl nije relacija dobra, ali zar mislite da Posusju goška nije završio upravo Zrinjski kako nebi isli na glavu protiv njih?samirr je napisao/la: ↑11 maj 2025, 14:14Nego mene interesuje šta ce biti veceras u Gabeli, ko je kome tu šta završio? Posušje ako ne dobije veceras moraju ici na max protiv Zrinjskog, a opet ne vjerujem da ovi iz Zrinjskog nece tu umiješati svoje prste, ili ipak ovi iz Borca možda sudije bude po naredjenju da ne dozvoli gostima da pobjede.. Najzanimljivija utakmica ovog kola se igra veceras u Gabeli..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- JayCatwright
- Kontakt:
Navijam i ja za Sarajevo samo za razliku od tipicnog navijaca nekog bh kluba razmisljam mozgomPendulum je napisao/la: ↑11 maj 2025, 15:55Pa da si pogledao ijednu utakmicu Sarajeva vidio bi dokaze. Šuti Boga ti.JayCatwright je napisao/la: ↑11 maj 2025, 15:52Kako su sami sebi kontradiktorni u ovom postu to nisu istine. Gdje su dokazi da je Sarajevo bilo oštećeno?![]()
![]()
Pa onda namjerno gluposti valjaš kad napišeš "gdje su dokazi da je Sarajevo oštećeno?". Nisi ni na jednoj utakmici vidio da smo igdje oštećeni ove sezone? Pošto ti razmišljaš mozgom?JayCatwright je napisao/la: ↑11 maj 2025, 15:58Navijam i ja za Sarajevo samo za razliku od tipicnog navijaca nekog bh kluba razmisljam mozgomPendulum je napisao/la: ↑11 maj 2025, 15:55Pa da si pogledao ijednu utakmicu Sarajeva vidio bi dokaze. Šuti Boga ti.JayCatwright je napisao/la: ↑11 maj 2025, 15:52
Kako su sami sebi kontradiktorni u ovom postu to nisu istine. Gdje su dokazi da je Sarajevo bilo oštećeno?![]()
![]()
- JayCatwright
- Kontakt:
Ne kontas. Jucer je i budala vidjela da je utakmica prodana ko sto si mogao vidjeti da je Sarajevo osteceno ko sto si mogao vidjeti da je Sarajevo dogovorilo s Borcem rezultate u kupu i ligi.Pendulum je napisao/la: ↑11 maj 2025, 16:00Pa onda namjerno gluposti valjaš kad napišeš "gdje su dokazi da je Sarajevo oštećeno?". Nisi ni na jednoj utakmici vidio da smo igdje oštećeni ove sezone? Pošto ti razmišljaš mozgom?JayCatwright je napisao/la: ↑11 maj 2025, 15:58Navijam i ja za Sarajevo samo za razliku od tipicnog navijaca nekog bh kluba razmisljam mozgom
Znači redom smo dogovorili sa borcem sa kamenjarima sa željom (pustili da ih ubije lištica 3:0 u prvoj polufinalnoj utakmici) i na kraju sa tom istom lišticom samo da bi lištici dali 3 boda za opstanak?JayCatwright je napisao/la: ↑11 maj 2025, 16:04Ne kontas. Jucer je i budala vidjela da je utakmica prodana ko sto si mogao vidjeti da je Sarajevo osteceno ko sto si mogao vidjeti da je Sarajevo dogovorilo s Borcem rezultate u kupu i ligi.Pendulum je napisao/la: ↑11 maj 2025, 16:00Pa onda namjerno gluposti valjaš kad napišeš "gdje su dokazi da je Sarajevo oštećeno?". Nisi ni na jednoj utakmici vidio da smo igdje oštećeni ove sezone? Pošto ti razmišljaš mozgom?JayCatwright je napisao/la: ↑11 maj 2025, 15:58
Navijam i ja za Sarajevo samo za razliku od tipicnog navijaca nekog bh kluba razmisljam mozgom
Ima smisla. Ubjedio si me. Svaka čast.

- JayCatwright
- Kontakt:
Najgore je kad je covjek u zabludi. Ti ako ne vidis da je ono jucer dogovor i da je prodano onda nemamo sta pricati.Pendulum je napisao/la: ↑11 maj 2025, 16:06Znači redom smo dogovorili sa borcem sa kamenjarima sa željom (pustili da ih ubije lištica 3:0 u prvoj polufinalnoj utakmici) i na kraju sa tom istom lišticom samo da bi lištici dali 3 boda za opstanak?JayCatwright je napisao/la: ↑11 maj 2025, 16:04Ne kontas. Jucer je i budala vidjela da je utakmica prodana ko sto si mogao vidjeti da je Sarajevo osteceno ko sto si mogao vidjeti da je Sarajevo dogovorilo s Borcem rezultate u kupu i ligi.
Ima smisla. Ubjedio si me. Svaka čast.![]()
Ti si u zabludi da navijaš za Sarajevo. Živio.JayCatwright je napisao/la: ↑11 maj 2025, 16:08Najgore je kad je covjek u zabludi. Ti ako ne vidis da je ono jucer dogovor i da je prodano onda nemamo sta pricati.Pendulum je napisao/la: ↑11 maj 2025, 16:06Znači redom smo dogovorili sa borcem sa kamenjarima sa željom (pustili da ih ubije lištica 3:0 u prvoj polufinalnoj utakmici) i na kraju sa tom istom lišticom samo da bi lištici dali 3 boda za opstanak?JayCatwright je napisao/la: ↑11 maj 2025, 16:04
Ne kontas. Jucer je i budala vidjela da je utakmica prodana ko sto si mogao vidjeti da je Sarajevo osteceno ko sto si mogao vidjeti da je Sarajevo dogovorilo s Borcem rezultate u kupu i ligi.
Ima smisla. Ubjedio si me. Svaka čast.![]()

Jedini klub koji je osuđen za namještanje je Željezničar, zato što su postojali dokazi za to. Ostalo je sve rekla kazala.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 2 gosta.