Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

MaGiCa
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la MaGiCa » 14 apr 2011, 23:28

sarajlija89 je napisao/la:A vidio sam ga protiv Milana :mrgreen: pa bolje bi ja spremio ekipu..kako su samo nezainteresovani bili,mozda se cuvali za Juventus :lol:

slika

:mrgreen:
Kroldrup:''Postoji velika volja da se pobijedi Juventus. Navijači to pogotovo žele, kao i mi. Želimo ostvariti dobar rezultat protiv velikog kluba a sa Juventusom je utakmica uvijek posebna. Motiva nam ne nedostaje za ovaj okršaj”.

Papa Waigo:''Ubijeđen sam da nogometaši žele dati ovaj poklon navijačima koji su uvijek bliski s ekipom. Svaki igrač Viole uviđa mogućnost, s ovom utakmicom, da ostavi lijepo sjećanje navijačima što nije moguće ni s jednom drugom utakmicom. Velika utakmica protiv Juventusa ti ostaje u sjećanju cijeli život. I ostaje upisana u historiji Fiorentine''.

Ujfalusi:''Biće to historijska pobjeda koja će dići prestiž cijeloj ekipi. U Firenzi nisamo nikad pobijedili bianconere ali je to prije bio mnogo jak Juve, dok je trenutni Delnerijev sastav mnogo slabiji.''

slika

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 14 apr 2011, 23:50

Ja sam za to da utakmicu počne ista ekipa kao prethodne dvije utakmice, jer protiv Fiorentine nas očekuje ista utakmica kao protiv Rome, po meni svakako je bolje da Alex igra posljednjih 20-30 min nego da ga izvede u 70...Početi sa 4-3-3 i tokom utakmice po potrebi mjenjati formaciju...to se pokazalo kao dobar potez...

A dole smo uvijek dobro igrali, proše godine smo ih dobili, a bili smo u goroj poziciji, a možemo i u nedjelju, igrači su valjda svjesni toga da je ova utakmica odlučujuća u borbi za CL...

NON MOLLIAMO MAI
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 15 apr 2011, 13:11

Intervju: Milos Krasic

http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=1424

Toni:Ako postignem gol,slavit cu

http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=1423

slika

Pepe je jucer na treningu dobio jedan udarac i izasao prije vremena,ali ne bi trebalo da je nesto ozbiljno i bice spreman za Viole.

itd... :mrgreen:

slika

:roll: :lol: :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 15 apr 2011, 13:28

sarajlija89 je napisao/la:

slika

:roll: :lol: :mrgreen:

slika

Ko o cemu... :roll:

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 15 apr 2011, 13:35

Bettega rece kako smo se interesovali za Bale-a vec ranije i da je bio poceo pregovore sa Tottenhamom jer su oni bili zainteresovani za neke igrace Juventusa,kasnije,kad je otisao,Marotti i Paraticiu je dao sve potrebno da nastave pregovore i da ga mozda na kraju i dovedu,jer tada nije bio toliko "poznat", al eto kaze, kupili su neke druge "bolje" igrace, e moj Marotta :lol:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 15 apr 2011, 13:36

Svaki dan citam da Fiorentina zeli igrace Juventusa, sto je odlicno neka odu tamo Amauri i Sissoko ako je istina da ih toliko zele, a Juveu Vargas i De Silvestri i jos koji milijun njima moze i Grygera :D

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 15 apr 2011, 16:34

Insect_terminator je napisao/la:Svaki dan citam da Fiorentina zeli igrace Juventusa, sto je odlicno neka odu tamo Amauri i Sissoko ako je istina da ih toliko zele, a Juveu Vargas i De Silvestri i jos koji milijun njima moze i Grygera :D
eh to bi bilo vrh vrhova,, Jos im damo Grosso i nek nam danu Jovetica :D
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 15 apr 2011, 16:51

neznam dal ste citali onu izjavu od Tacchinardija..vidise da prica od srca ,, al ovo je sasvim istina

Kao Buffon, koji je nakon poraza zbog njegove greške, smijao se sa Gattusom na kraju utakmice.

"Da, ali i Chiellini koji je prije Juve- Milan rekao Alegriu smijući se možda i pobjedite. Prije utakmice, imao sma krv u mojim očima, i kada sam igrao protiv Milana prije svega, nisam govorio ni sa kim, čak ni sa Ancelottiem sa kojim sam imao poseban odnos. Govorio sam sa njim poslije tekme da se pozdravim, kada je sve bilo gotovo. Sada se igrači u Juventusu ponašaju drugačije."

Eto sta nam fali,, disiplina! Ovi danas koda ni neznaju za koga igraju, vazda neke izjave nakon utakmice ovo ono stvarno dokle vise..
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 15 apr 2011, 17:49

Sad sam čitao ovaj intervju sa Tacchinardijem, pa ovdje se može vidjeti koja je to ljubav prema Juventusu, a usput i realnost rekao je neke stvari koje drugi nisu htjeli. Stvarno na šta je Juve spao pa to je samo za plakati :(, ali nadam se da će aBd biti bolje u narednom periodu.

Ponovo se spominje trojac iz Viola Gilardino-Montolivo-De Silvestri

E da je nama ako ništa De Silvestri, on bi nam možda i najbolje došao ili Vragas . A Fiorentina je zainteresovana za Sissoka, jer je već sad izvjesno da Montolivo napusta Fiorentinu na ljeta. Moglo bi se ovdje odraditi nešto sa Fiorentinom, samo treba pametno odigrati :)

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 16 apr 2011, 13:42

Ghirardi: Otkupit ćemo polovinu Giovincovog ugovora

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /3101.html

Znal ko koliko iznosi ta druga polovina ugovora,da ne trazim sad?? ili cu ipak morat :mrgreen:

slika

Strasan intervju sa Tacchinardijem..kakve emocije...ehh..procitajte ko nije..

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /3096.html

Na danasnji dan:

slika

[youtube][/youtube]

slika

[youtube][/youtube]

Vec se razgovaralo o Van der Wielu..njemu istice ugovor 2013. a Ajax trazi izmedju 8 i 10 miliona...sta cekate upravo?? :D :P
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 16 apr 2011, 13:50

Il 5 agosto 2010 passa così al Parma in prestito oneroso (un milione di euro pagabile in tre anni) con diritto di riscatto per la metà del cartellino fissato a 3 milioni pagabili anch'essi in tre anni.
da nije zalosno,bilo bi smijesno..cuj 3 miliona...i to na tri godine :roll: :roll:

E tugo...

Mogli su ga komotno dzaba dat :roll: ...sta vise,mogli su ga i oni placat... :roll:

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 16 apr 2011, 13:57

i to u 3 rate :lol:

a nista im ne znace 3 miliona, vala su ga stvarno mogli pokloniti
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 16 apr 2011, 14:00

ma kreteni.....Seba vrijedi bar 10 miliona...a ovi im jos na rate dali :lol: :roll: :( ...haj da bar hoce Amaurija otkupit...7-8 miliona za njega...pa nek idu u paketu

To je vec nesto :mrgreen:

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 16 apr 2011, 14:03

Čuj 3 miliona :? , pa šta je ovo rasprodaja, haj tako rasprodajte ove luzere Amauri, Iaquinta, Grosso i društvo :D.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 apr 2011, 14:13

Čekam čitav jutro da neko nešto napiše, baš ste se uspavali :lol:

Za Giovinca po meni još ništa nije sigurno, a nekako on nije kalibar za Juve, tako da treba za njega uzeti love što je više moguće, recimo kad bi uspjeli uzeti za njega tih 10 mil i njih potrošili na Wan der Viela, Marotti bih sve halalio :lol:
Ž '21!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 16 apr 2011, 14:25

Giovinco ima tu otkupnu klauzulu od 3 mil. i to je fixna cijena...oni ga mogu kupit za 3 miliona znaci :roll: i to na 3 godine :lol: :roll:
on nije kalibar za Juve
Mozda i nije,u simislu da nikada nece iskoristiti svoj neopsorno veliki potencijal i postati veliki igrac..ali kvalitetom,vrijedi vise od ta 3 miliona...bar smo mogli neke pare uzeti...ovako...slabo je to...ni jedno, ni drugo...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 apr 2011, 14:34

Baš sam to i mislio, ali eto ako ništa treba im uzeti ta 3 miliona odjednom, a ne na 3 rate...
Ž '21!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 16 apr 2011, 14:43

sarajlija89 je napisao/la:Giovinco ima tu otkupnu klauzulu od 3 mil. i to je fixna cijena...oni ga mogu kupit za 3 miliona znaci :roll: i to na 3 godine :lol: :roll:
on nije kalibar za Juve
Mozda i nije,u simislu da nikada nece iskoristiti svoj neopsorno veliki potencijal i postati veliki igrac..ali kvalitetom,vrijedi vise od ta 3 miliona...bar smo mogli neke pare uzeti...ovako...slabo je to...ni jedno, ni drugo...
Giovinco nema kvalitet za Juve, ali je problem sto ga Nocerino, Palladino i Criscito imaju, a oni su baceni u prazno. ;)

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 apr 2011, 14:49

Makedonci su bili vrijedni i napravili jednostavnu najavu za sutrašnju utakmicu :D
[youtube][/youtube]
Ž '21!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 16 apr 2011, 14:52

Blizu smo dovodjenja Mathieua Del Pierrea, Del Neri ostaje, Marotta je izgleda krenuo po starom, nadam se da ovo sto pisem i sto sam procitao nije tacno, :lol:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Biscione, pinki i 15 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []