Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

anton 1983
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la anton 1983 » 16 apr 2011, 14:54

JuveSissoko je napisao/la:Blizu smo dovodjenja Mathieua Del Pierrea, Del Neri ostaje, Marotta je izgleda krenuo po starom, nadam se da ovo sto pisem i sto sam procitao nije tacno, :lol:
ček. ćek, to onog majmuna iz Stuttgarta?
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 16 apr 2011, 14:54

Bianconeri1988 je napisao/la:Makedonci su bili vrijedni i napravili jednostavnu najavu za sutrašnju utakmicu :D
[youtube][/youtube]
kaku su Viole vile pronosale u Torinu :mrgreen: nadam se ovaj put ce bit sreca na nasoj strani
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 16 apr 2011, 14:57

anton 1983 je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la:Blizu smo dovodjenja Mathieua Del Pierrea, Del Neri ostaje, Marotta je izgleda krenuo po starom, nadam se da ovo sto pisem i sto sam procitao nije tacno, :lol:
ček. ćek, to onog majmuna iz Stuttgarta?
i ja sumnjam na tog, sem ako ima jos koji polovnjak te vrste, :lol: al hajd, danas vezano za Juve ces svasta procitat, nadam se da nije istina, mada sve je moguce kad je Juvedoria u pitanju :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 16 apr 2011, 14:59

JuveSissoko je napisao/la: i ja sumnjam na tog, sem ako ima jos koji polovnjak te vrste, :lol: al hajd, danas vezano za Juve ces svasta procitat, nadam se da nije istina, mada sve je moguce kad je Juvedoria u pitanju :mrgreen:
Za Tascija znam da ste bili zainteresirani. Da se ovo radi prije dvije godine, bio bi on i više nego **** pojačanje. No opet kaj će vam štoper , a i nakon ozlijede on se više nije vratio na svoj top Nivo. Sad više ljudima nebi niti Tascija preporučio. Jedno vrijeme taj igrač je bio na višoj razini od Hummela, ali se srozao...Možda mu jednostavno treba promjena kluba da bi krenulo na bolje..

PS. kaj će vam uopće štoper? :roll:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 16 apr 2011, 15:10

JuveSissoko je napisao/la: i ja sumnjam na tog, sem ako ima jos koji polovnjak te vrste, :lol: al hajd, danas vezano za Juve ces svasta procitat, nadam se da nije istina, mada sve je moguce kad je Juvedoria u pitanju :mrgreen:
Za Tascija znam da ste bili zainteresirani. Da se ovo radi prije dvije godine, bio bi on i više nego **** pojačanje. No opet kaj će vam štoper , a i nakon ozlijede on se više nije vratio na svoj top Nivo. Sad više ljudima nebi niti Tascija preporučio. Jedno vrijeme taj igrač je bio na višoj razini od Hummela, ali se srozao...Možda mu jednostavno treba promjena kluba da bi krenulo na bolje..

PS. kaj će vam uopće štoper? :roll:
ne znam ni ja, valjda sto je Bonucci jos uvijek talent, i pravi pocetnicke greske,a Tasci je meni sumnjiv jos od utakmice Wolfsburg-Stuttgart, mislim da je pretrposla ili prosla sezona, kad ga Grafite koji je vec tad grohnuo u formi i eksplozivnosti, izvrnu kao malo dijete i prodje 1:1, tako da sto se tice Tascia jos uvijek je on "zelen",kao i Bonucci, a o Del Pierreu necu trosit rijeci

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 16 apr 2011, 15:11

Inaće ja bi transfer DelPierra ili Tascija u Juve pozdravio! :mrgreen:

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 16 apr 2011, 15:16

anton 1983 je napisao/la:Inaće ja bi transfer DelPierra ili Tascija u Juve pozdravio! :mrgreen:
znam :mrgreen:

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 16 apr 2011, 15:20

JuveSissoko je napisao/la:
anton 1983 je napisao/la:Inaće ja bi transfer DelPierra ili Tascija u Juve pozdravio! :mrgreen:
Sam Juve ima jedan problem. Oni još uvijek misle da sa svojim imenom mogu privući igrača te da će im neki manji klub prodati igraća za smiješne pare samo zato kaj su oni Juve. Tako je Juve došao po Becka iz Hoffenheima i ponudio im smiješnih 5 milja. Ne te pare se Hoff nasmijao a Becka to baš nije previše uzjebalo. Taj igrač vrijedi puno više, no ja neočekujem da će sad Juve dat MAXIMALNO kaj se more dat, no već ako ga oće, a trebali bi ga htjet, trebali su ponuditi 10 i to je neka cifra za koju bi ga Hoff dao. A da bi bili sigurni daju 12 i najvjerojatnije uopće nebi bilo natezanja. Ovako će im uletit neko drugi a oni će opet sa nekim Mottom probat u slijedećoj sezoni...

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 16 apr 2011, 15:36

JuveSissoko je napisao/la:
Sam Juve ima jedan problem. Oni još uvijek misle da sa svojim imenom mogu privući igrača te da će im neki manji klub prodati igraća za smiješne pare samo zato kaj su oni Juve. Tako je Juve došao po Becka iz Hoffenheima i ponudio im smiješnih 5 milja. Ne te pare se Hoff nasmijao a Becka to baš nije previše uzjebalo. Taj igrač vrijedi puno više, no ja neočekujem da će sad Juve dat MAXIMALNO kaj se more dat, no već ako ga oće, a trebali bi ga htjet, trebali su ponuditi 10 i to je neka cifra za koju bi ga Hoff dao. A da bi bili sigurni daju 12 i najvjerojatnije uopće nebi bilo natezanja. Ovako će im uletit neko drugi a oni će opet sa nekim Mottom probat u slijedećoj sezoni...
:mrgreen: slabo ti idu pregovaracke sposobnosti, pa sasvim je razumljivo da ce za beka Hoffenheima krenuti sa sto nizom cijenom, prvo, to je tim koji nece u Europu, drugo to je tim koji sasvim sigurno nije u rangu Juventusa, naravno da ce Marotta krenuti sa sto nizom cijenom pa i cijenom toliko niskom da je podjenjivacka, ja bi barem isto tako radio, samo idioti poput uprave Man Citya dodju sa ponudom jer im se moze i zveknu na stol 20 miliona za ne dokazanog igraca, pametni ljudi opipavaju puls,iako Juve bi mogao dati 10 miliona za Becka hladno, oni krenu sa manjim ponudama, a siguran sam da to isto rade ,istovremeno, sa jos 3 ili cetiri desna beka u Europi, gledaju gdje je plodno tlo za dobiti jednak kvalitet a truditi se sto manje para potrositi, recimo, sto svaki dan imas vijesti,Juve prati ovog ,Juve prati onog, zato sto je tako zapravo, u isto vrijeme se prate sigurno 10-tak bekova, al samo prate, a novinari zeljni prodaje novina to objave kao zvanican interes kluba za tim bekom,sto nije tacno, koliko samo pregovora oko kupovine igraca se radi cisto da bi imao Plan B, a na kraj ti pameti da ces kupit tog doticnog igraca, nego igras na dva terena, trazis beka A i trudis se dogovorit transfer, dok istovremeno pregovaras oko beka B, a i sam znas da je to neka opcija samo ukoliko prvi pregovori oko beka A ne prodju, tako se to radi,barem sto ja znam

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 16 apr 2011, 15:36

Slabo je to sve, ali traceva svaki dan sve vise kako se blizi kraj sezone :D.

Nego nešto sad gledam malo ovu najavu utakmice sutra, i sad se sjetih šta je sve Boruc skidao u prvoj tekmi i utakmicu završio sa povredom leđa, mislim nakon onog odbranjenog slobodnjaka Del Piera u zadnjim minutama utakmice, nadam se da sutra neće biti toliko raspoložen.

Eh sad smo napokon preskocili ovaj sindrom tri pobjede za redom nadam se da ćemo i četvrtu sad za redom uzeti, ali bice tesko.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 16 apr 2011, 15:39

juventus 0244 je napisao/la:Slabo je to sve, ali traceva svaki dan sve vise kako se blizi kraj sezone :D.

Nego nešto sad gledam malo ovu najavu utakmice sutra, i sad se sjetih šta je sve Boruc skidao u prvoj tekmi i utakmicu završio sa povredom leđa, mislim nakon onog odbranjenog slobodnjaka Del Piera u zadnjim minutama utakmice, nadam se da sutra neće biti toliko raspoložen.

Eh sad smo napokon preskocili ovaj sindrom tri pobjede za redom nadam se da ćemo i četvrtu sad za redom uzeti, ali bice tesko.
svaka naredna pobijeda ce biti cudo, jer kvalitet ekipa nam je takav, a lijepo su to demonstrirali tokom sezone, da 4 pobijede zaredom su cak i van njihovim mogucnosti, dakle sami sebe ce prevazic ako pobijede,i nadam se da hoce 8-)

p.s. Poli kosta 15 miliona :mrgreen: eh samo jos da Sampdoria ode u Seriu B pa da se ta cijena lijepo spusti, nema smisla :mrgreen:

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 16 apr 2011, 15:50

JuveSissoko je napisao/la:svaka naredna pobijeda ce biti cudo, jer kvalitet ekipa nam je takav, a lijepo su to demonstrirali tokom sezone, da 4 pobijede zaredom su cak i van njihovim mogucnosti, dakle sami sebe ce prevazic ako pobijede,i nadam se da hoce 8-)

p.s. Poli kosta 15 miliona :mrgreen: eh samo jos da Sampdoria ode u Seriu B pa da se ta cijena lijepo spusti, nema smisla :mrgreen:
Pa dobro nakon ovakve sezone, sigurno da si u pravu da će svaki bod biti ravan čudu.

Ja bi volio da se kupi Poli i Ekdala vratiti i davati im šansu, jer da su to uradili još ove sezone ništa ne bi mogli izgubiti, nego dobiti kao sa Sorensenom.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 16 apr 2011, 19:29

evo malo slika izgradnje novog stadiona, izgleda moćno i bit će super što su tribine veoma blizu terena nešto poput bilinog polja 8-)
slika
slika
slika
slika

[youtube][/youtube]

btw ako se ne vide cijele slike jer su prevelike i izlaze preko layouta foruma samo desni klik na sliku copy image location i pejstate u novi tab ili prozor.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 16 apr 2011, 20:34

Bile su slike vec @baresi,al hvala... :)

Roma zijanila..odlicno,odlicno...sutra ako dobijemo..prestizemo ih... :)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 apr 2011, 20:36

Obzirom na poraz Rome, vjerovatni kiks Lazia protiv Catanie i Udinesea protiv Napolia, sutra bi donekle Juventusu i remi odgovarao, mada je pobjeda i dalje prioritet...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 16 apr 2011, 20:37

i evo juventusu realne šanse za to 4. mjesto, udine ako izgubi od napolija, a trebao bi, juve dobije viole i onda u međusobnoj lazia i LP bi bila veoma blizu
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 16 apr 2011, 20:38

Ma pobjeda,nista remi :)

Valjda ce catania mrtva zapet protiv lazia..nisu jos opstanak obezbjedili...

A iskreno,ja se sad bojim udinesea..neki los osjecaj imam,da ce poludit i otic u LP,iako smo ih svi otpisali zbog rasporeda....Jben je udine...Milanu 4,interu 3,nas tukli u torinu...mogo bi i napoli past :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 16 apr 2011, 20:40

ma kakvi 90% tima su im di natale i sančez a ne igraju sutra, napoli to rješava rutinski
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 16 apr 2011, 20:41

Nadam se...ma bolje da Juve ili Roma idu..nego Lazio ili Udinese..jbg...valjda ce i bit tako.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 16 apr 2011, 20:52

Samo da se sutra dobije, vrijeme da jednom Juve ima dobru završnicu prvenstva, kada se samo sjetim prošle sezone u zadnjim 5-6 kola 5-6 bodova. Samo što su se igrači Fiorentine napalili prije ovog meča, kao da im je utakmica sezone, a i jeste jer znaju ko im dolazi :D (naravno zbog imena, a ne ove sezone)

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Biscione, pinki i 14 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []