FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Uposlenice kluba sa mozgom Hude Company. Mada one nisu krive, kriv je onaj ko im je dao posao i ko im za ovo daje platu.
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Prvo sto se tice objave svi veliki klubovi rade parodije slicne ovoj i trebamo da pratimo trendove ne da budemo u ovom našem sivilu .
Drugo sto se tice sportskog segmenta
Bilo bi top ako bi Mlinarica uspjeli dovesti on mi se cini igrac slican Hamzi mozda to ZZ i trazi
Takodjer se pise da smo u pregovorima sa onim stoperom iz Borca , mada cisto sumnjam
Drugo sto se tice sportskog segmenta
Ko bi mogao da mu bude zamjena ?Kako SportSport nezvanično saznaje Rogić, kojem ugovor sa Sarajevom ističe na kraju sezone, donio je odluku da naredne sezone neće biti član tima sa Koševa.
Bilo bi top ako bi Mlinarica uspjeli dovesti on mi se cini igrac slican Hamzi mozda to ZZ i trazi
Takodjer se pise da smo u pregovorima sa onim stoperom iz Borca , mada cisto sumnjam
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Nije ni meni nesto smijesna ova objava, ali ima raje kojoj jeste sigurno. Bezazlena zezancija totalno, sta fali? Ljudima u klubu se svasta moze zamjeriti, ali vala sto se tice marketinga ne moze. Na sve nacine se trude da modernizuju klub i priblize ga navijacima. Od drustvenih mreza do fan shopa i slicnih stvari.
Normalan covjek vidi post, nasmije se ili ne nasmije, i nastavi sa zivotom. Kod nas se odmah psuje, napada, eseji se pisu o **** memeu. Mi smo tako cinicni i nadrkani ljudi. Glava covjeka zaboli od negative. Uzeli smo trofej ljudi, proveselite se malo, uzivajte pobogu.
Normalan covjek vidi post, nasmije se ili ne nasmije, i nastavi sa zivotom. Kod nas se odmah psuje, napada, eseji se pisu o **** memeu. Mi smo tako cinicni i nadrkani ljudi. Glava covjeka zaboli od negative. Uzeli smo trofej ljudi, proveselite se malo, uzivajte pobogu.
Zadnja izmjena: NisamIsmirMirvic, dana/u 16 maj 2025, 12:57, ukupno mijenjano 1 put.
sljedeci put ce smetati sto nije trava fino pokosena na Kosevu
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
"Naš" problem je što mislimo da smo u svemu (pa i u pravljenju meme's) najpametniji i da smo u svemu eksperti - nismo. Onda imaš salvu nekakvih negativnih komentara.(O ukusima se valjda ne raspravlja?)NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑16 maj 2025, 12:57Nije ni meni nesto smijesna ova objava, ali ima raje kojoj jeste sigurno. Bezazlena zezancija totalno, sta fali? Ljudima u klubu se svasta moze zamjeriti, ali vala sto se tice marketinga ne moze. Na sve nacine se trude da modernizuju klub i priblize ga navijacima. Od drustvenih mreza do fan shopa i slicnih stvari.
U sve živo se miješamo i sve živo nam smeta. Ne samo kad je Klub (marketing) u pitanju nego onako, općenito u životu. A blage veze nemamo (čast izuzecima, naravno).
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Ma marketing nam je na vrhunskom nivou realno
Kad Barselona, Borussia nesto ovako objave onda je smijesno u yebem li vam sveca, hocel vam ikad ista biti a vam ne smeta.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Inace Merlin rece sinoc da je htio opet koncert na Kosevu ali da mu nismo dali kao klub odobrenje

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Šta tačno hoćeš da kažeš, da nemam pravo da izrazim nezadovoljstvo kad mi se nešto ne sviđa ? To što ti samo šutiš i klimaš glavom na svaku glupost ne znači da moram i ja isto, zna se ko to radi.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
A brate ne znam kako raji nije mrsko trositi mozdane vijuge na ove stvari. Epopeje se pisu o memovima, priboru za rostilj, boksericama, kao da nas neko puskom tjera da lajkujemo i kupujemo. Preskupe ti bokserice, uzmi Uomo ko svako normalan i cao. Ne moras psovati ljudima sto ih prodaju. Ludilo mozga.Pendulum je napisao/la: ↑16 maj 2025, 13:00"Naš" problem je što mislimo da smo u svemu (pa i u pravljenju meme's) najpametniji i da smo u svemu eksperti - nismo. Onda imaš salvu nekakvih negativnih komentara.(O ukusima se valjda ne raspravlja?)NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑16 maj 2025, 12:57Nije ni meni nesto smijesna ova objava, ali ima raje kojoj jeste sigurno. Bezazlena zezancija totalno, sta fali? Ljudima u klubu se svasta moze zamjeriti, ali vala sto se tice marketinga ne moze. Na sve nacine se trude da modernizuju klub i priblize ga navijacima. Od drustvenih mreza do fan shopa i slicnih stvari.
U sve živo se miješamo i sve živo nam smeta. Ne samo kad je Klub (marketing) u pitanju nego onako, općenito u životu. A blage veze nemamo (čast izuzecima, naravno).
- relativizam
- Kontakt:
Ne vidim problem, ne vidim problem zadnjih nekoliko godina u objavama i marketingu kluba.
Ako išta ide dobro i ako smo ista promijenili onda su to ove društvene mreze i marketing.
Nekad nekome valja nekad ne,milion ljudi, ne bi valjalo ni da je svima ravna linija
- Varijantas8
- Kontakt:
Cuj ovih k*urceva sto im sto im dlake smetaju, samo cekaju da se proseru. Poslacu upit u klubu da se prije objave prvo posalje ovim marketing strucnjacima da odobre objavu pa da se objavi.
Ovo svi klubovi rade i ne vidim po cemu je ovo neozbiljno i glupo.
Ovo svi klubovi rade i ne vidim po cemu je ovo neozbiljno i glupo.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
hajmo next u redu za samar
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- Maroon1946
- Kontakt:
Kako, zar mi imamo stadion?

Zadnja izmjena: Maroon1946, dana/u 16 maj 2025, 13:46, ukupno mijenjano 1 put.
- napoleon72
- Kontakt:
Kod nas jos dobar dio navijaca vjeruje da su vrhunske pripreme "posalji ih na Igman da trce". Kad je onaj Brdaric na razgovoru za posao trazio dron i tablete za strucni stab, i to smo ismijali. Ne kazem ja da je taj Brdaric Murinjo i da ga je trebalo dovest, al prvi smo u redu za ismijat nesta, ne samo inovaciju nego i trend. Realno kasnimo za svijetom barem 15 godina, eto bas ta 4231 formacija i klasicna 10ka za kojom vapi 70% pitara se u svijetu zadnji put koristila na Mundijalu u Juznoj Africi.tabba77 je napisao/la: ↑16 maj 2025, 12:41Hrđavom i dlake smetaju.
Prate se trendovi, ozbiljni klubovi objavljuju slične stvari. Ne vidim problem, osim što je platforma pogrešna. Za TikTok je ok. Za FB i Instagram ne.
@bravo Napoleon72. Nismo mi zreli još uvijek, još smo mi za hebavanje majki igračima, za 4-2-3-1 formaciju i mnoge druge stvari.
Šta papak zna šta je trend.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
- 1 9 4 6 -
Trenutno korisnika/ca: alacious, Amidzaa, deda, rimljanin90, SamoDaKazeem, samoFKS, Seipronto i 52 gosta.