Ahahahaahahaahahaahahahahahahahahahahahaahahahahahahahaahahahahahaaahaha e bas ti hvala upisah se od smijeha
(Nadam se da je to bila i poenta tvog posta)
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ahahahaahahaahahaahahahahahahahahahahahaahahahahahahahaahahahahahaaahaha e bas ti hvala upisah se od smijeha
Analiticsr i sportski direktorMaroonBjelave je napisao/la: ↑18 maj 2025, 09:50A leĐende ko yebe, jelde?
Nadam se da bi se tu mogao naći i Nedo Turković k'o video analitičar.![]()
Mozes i ti platit takav članak.OzmoodPinglewood je napisao/la: ↑17 maj 2025, 15:33Čim je SportSport počeo govoriti da Mlinarića hoće Bochum, Zrinjski i kojekakvi "konkurenti", znao sam da je naš. Klošari neviđeni.
Ja sam siguran da ima igrača kojima je poniženje da moraju razmišljat hocel ici 100% u duel il 30% u zavisnosti od toga jel igra u Banja Luci il u Konjicu.MokraKifla je napisao/la: ↑17 maj 2025, 17:34Planovi za sljedeću sezonu? Ostajete li u Sarajevu ili...?
Vinko soldo:
"Nisam produživao ugovor, a vjerojatno ni neću. Imam menadžera i nadam se da će mi pronaći novi klub. Ali prvo se moram dobro odmoriti, provesti više vremena s obitelji, ipak imamo dvoje male djece. I onda ćemo vidjeti što i gdje."
Znaci ide novi stoper uskoro...
Ma kakvi. Vidis da rijec struke pljuje danima.Samozdravlje je napisao/la: ↑18 maj 2025, 10:51Poslije svih nepravdi, pehova u povredama, izgubljenih bodova kad smo dominirali (prije svih protiv Zelje), ipak se vidio napredak
u odnosu na prethodne godine. Ekipa je imala "glavu i rep" i kad smo igrali bez Djordjevica,Gulija, Gojkovica i povremeno Jovica, Lulica... Sudije uzele min.10 bodova, a pogurale konkurente za otprilike isto.
U izravnim duelima "samarali, pardon", Borac i Zrinjski izdominirali Siroki i uzeli zasluzeno Kup. Eto i Zelju pobjedili.
Guli kroz sezonu postao "zlatna koka,aBd",Mujkica afirmisali u mozda nove mil.$. Sve u svemu uspjesna sezona, ocjena 4/5.
Pritom pricamo uglavnom o kladionicama kojima je sjediste u Širokom.
Ja ne bih volio Zelju ispred nas. Za sve ostalo me kur ac boli.Samozdravlje je napisao/la: ↑18 maj 2025, 11:10Ako (vjv.) nece biti clanovi FKS Rogic i Soldo u Mostaru bi igrali Rockov i Djuric. Postedio bih jos par standardnih, jer su pretrpili
batine i emotivno potroseni u Sirokom. Jeste da Uprava Veleza nahajca igrace protiv FKS, Oni to dozivljavaju kao derbi iz nekih starih vremena( da jeste bio 70-80-tih), medjutim ne bih volio vidjeti duel Stupcanica:Velez za opstanak.
Prije svih radi Rodjenih (navijaca), grada Mostara i jos nekih razloga. Ne treba zaboraviti ni tragicne i teske trenutke iz 2009 g ,
Rodjeni su bili od pomoci'.
U zadnje 3 utakmice bi dao sansu onima koji su manje igrali,pogotovo u Mostaru. Protiv Radnika i Posusja ce se oporaviti standardni,
pa neka ZZ odluci i da odigramo posteno, kako dolikuje FKS.
Biti 3 ili 4 , je bitno za one koji imaju komsije spremne na provokaciju. Kod mene nema takvih.![]()
![]()
Bruda tebi ko da je prvi april, pa se ti malo zajebavas, kakav crni Vlado Jagodic, neka njega gdje jeste, ja bi radije volio vidjeti svog dedu rahmetli na klupi FKS nego kockastu vuglu Vladu Jagodica...
Slazem se s tobom, primarni cilj trenurno do kraja ostati na 3. mjestu (poslije ide prcanje konapjankesarajevo je napisao/la: ↑18 maj 2025, 13:50Ja ne bih volio Zelju ispred nas. Za sve ostalo me kur ac boli.Samozdravlje je napisao/la: ↑18 maj 2025, 11:10Ako (vjv.) nece biti clanovi FKS Rogic i Soldo u Mostaru bi igrali Rockov i Djuric. Postedio bih jos par standardnih, jer su pretrpili
batine i emotivno potroseni u Sirokom. Jeste da Uprava Veleza nahajca igrace protiv FKS, Oni to dozivljavaju kao derbi iz nekih starih vremena( da jeste bio 70-80-tih), medjutim ne bih volio vidjeti duel Stupcanica:Velez za opstanak.
Prije svih radi Rodjenih (navijaca), grada Mostara i jos nekih razloga. Ne treba zaboraviti ni tragicne i teske trenutke iz 2009 g ,
U zadnje 3 utakmice bi dao sansu onima koji su manje igrali,pogotovo u Mostaru. Protiv Radnika i Posusja ce se oporaviti standardni,
Biti 3 ili 4 , je bitno za one koji imaju komsije spremne na provokaciju. Kod mene nema takvih.![]()
![]()
Kad ne osvojimo titulu, meni Kup mjera. To 3,4,5,8 ma stipu to. Doduse nemam bas Manijaka oko sebe, kao nekad.pjankesarajevo je napisao/la: ↑18 maj 2025, 13:50Ja ne bih volio Zelju ispred nas. Za sve ostalo me kur ac boli.Samozdravlje je napisao/la: ↑18 maj 2025, 11:10Ako (vjv.) nece biti clanovi FKS Rogic i Soldo u Mostaru bi igrali Rockov i Djuric. Postedio bih jos par standardnih, jer su pretrpili
![]()
Jel neko zna, odakle je malac ?
Trenutno korisnika/ca: Dave, hase73, johntravolta123, juka55, OzmoodPinglewood i 58 gostiju.