Jel i Velež namjerno pogriješio kod našeg prvog gola. Dio dogovora.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 18 maj 2025, 18:31, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Igrajte pi*ke opet
ljubav, sinergija izmedju navijaca i igraca 

Ko se još dogovara da dobije 10 kartona,e bože sačuvaj
De pusti ga lik je samo kontraš,danas kao brani Velež a sutra ce opet ismijavat taj isti Velež sa fašistima iz Sirokog i ovim fanovima kluba iz Međugorja sa trenutnom adresom u Mostaru... Njemu je cilj samo da mu neko opsuje nesto i da moze prijaviti adminu,da dobijes ban! Ne zanima njega fudbal....
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
"Oni tamo se bore za titulu, a vi za ostanak"tutankamon1905 je napisao/la: ↑18 maj 2025, 18:31Igrajte pi*ke opetljubav, sinergija izmedju navijaca i igraca
![]()

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- invincible1921
- Kontakt:
Mogla bi se ponovit hisotrija da Zeljo i Sarajevo izbace velez iz lige
=\_1921_/=
Mogu li Plodjeni do izjednacenja ikako? Pitari ne igraju na 100%, kartonira ih frajer ko lude i dzaba.
Velež neće ispasti iz Lige. Ne sikiraj se.invincible1921 je napisao/la: ↑18 maj 2025, 18:34Mogla bi se ponovit hisotrija da Zeljo i Sarajevo izbace velez iz lige
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Doduše.rishovski je napisao/la: ↑18 maj 2025, 18:32De pusti ga lik je samo kontraš,danas kao brani Velež a sutra ce opet ismijavat taj isti Velež sa fašistima iz Sirokog i ovim fanovima kluba iz Međugorja sa trenutnom adresom u Mostaru... Njemu je cilj samo da mu neko opsuje nesto i da moze prijaviti adminu,da dobijes ban! Ne zanima njega fudbal....
Vidi mu i uzvičnik na kraju rečenice.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MokraKifla
- Kontakt:
Koliko je samo halkic navuko izmisljenih faulova kartona i prekida je nevjerovatno i opet ce sutra dobit da sidi negdje... samo kod nas ima
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Zar nisu bratski klubovi Velez i sar?
Nabiyem na qrac jedne i druge
Nabiyem na qrac jedne i druge
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Sudija je katastrofa, ni Borcu se ovoliko ne silji. Nijednu odluku nije ispravno donio, uskoro ide penal za Velez.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
- MokraKifla
- Kontakt:
Ide penal iako se bacio
Bratski klubovi? Jesmo kao i vi i široki. Dns se guzite širokom
-
- Kontakt:
Hajd im još i penal svirni za ovo i gasi sve
Jel realno da je ovo penal čovjek sam pao
Jel realno da je ovo penal čovjek sam pao
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 18 maj 2025, 18:40, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ko da igramo sa Borcem.
De broji prekršaje i žute,za drugo i nisi sposobanVirtu4l je napisao/la: ↑18 maj 2025, 18:36Doduše.rishovski je napisao/la: ↑18 maj 2025, 18:32De pusti ga lik je samo kontraš,danas kao brani Velež a sutra ce opet ismijavat taj isti Velež sa fašistima iz Sirokog i ovim fanovima kluba iz Međugorja sa trenutnom adresom u Mostaru... Njemu je cilj samo da mu neko opsuje nesto i da moze prijaviti adminu,da dobijes ban! Ne zanima njega fudbal....
Vidi mu i uzvičnik na kraju rečenice.![]()
![]()

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- HordasOdMalena
- Kontakt:

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.