FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
86
51%
Prolazak u Play off
35
21%
Grupnu fazu
49
29%

Ukupno glasova: 170

NajvecaRadosti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la NajvecaRadosti » 22 maj 2025, 21:23

Tatamata1946 je napisao/la:
22 maj 2025, 21:04
Hordas1990 je napisao/la:
22 maj 2025, 20:53
eccehomo je napisao/la:
22 maj 2025, 20:47
Braćo, dobri moji pitari, ne odgovarajte, molim vas ovom plavom smeću, pleme mu je b em! Sve je i krenulo od naših najvećih dušmana sa druge strane Miljacke, što će se ubrzo razotkriti. Njima je Mirvić trn u oku. Plavo smeće je došlo ovdje da piše i da dodatno unese razdor među nas.
Ne nasjedajte na providne igre plave paščadi i zbijmo dodatno redove i svi ko jedan.
PS čudi me da se HZ ne oglašavanju i ne izvini kako su nasjeli na režiju manijaka.
Evo kakvi degenrici ovdje pisu.

Znaci frajer dodje i hladno napise da Manjejaci diriguju i manipulisu sjeverom kako hoce. Dosli Manjejaci i nafurali HZ da objave saopstenje. To tvrdi lik. Ali ja sam bot, ovo je navijac.

Nestvarno.
Idem 20 godina uglavnom na sjever, ponekad na zapad i stalno neki bojkot i neko tjeranje. Umjesto da jacamo brojku i bavimo se tribinom mi konstantno nekog tjeramo. Samo cemo smanjiti brojku na sjeveru s onim obavjestenjem
Ma ovim su unistili brojku za narednih nekoliko sezona i neka su.Ja prvi nikad vise otici na tu tribinu necu dok javno ne priznaju jednom u zivotu da su pogrijesili i stetu nanijeli.

Stalno neki bojkoti gluposti sto niko ne radi,"vratilo se zlo" vol 6383 pa opet bojkot tjeranje i tako sve u krug a ovo sada vec prelazi granice

Nego da ne trpamo temu opet s ispricanim pricama,bit ce pakleno ljeto :opaopa: :opaopa:
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 22 maj 2025, 21:24, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 22 maj 2025, 21:23

Turo je napisao/la:
22 maj 2025, 20:49
Nema šanse da dođe.bio je možda njihov najbolji igrač u Evropi.ispod 1.0 Mio € sigurno neće ići.
Ko da je to problem...

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 22 maj 2025, 21:24

jurisicduska je napisao/la:
22 maj 2025, 18:14
Nemojte ga majke vam citirat evo cijela stranica samo novi profil koji je došao ovo da napise i da se vi ovdje raspravljate.
Ma nek ih lozi ko ih je..be kad moze.
Mirvić im je trn u oku ,ali dzaba se trude.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 22 maj 2025, 21:24

Neza je napisao/la:
22 maj 2025, 21:21
A šta ako se Mirvić pomirio s tim da neće Sarajevo biti prvak dok je Vice, nego i dalje ulaže ne bi li razvio sistem koji će mu donositi zaradu kroz prodaju igrača. Onda smo skuhani.
On i bilo ko nemoze u ovoj ligi profitirati,covjek daje top uslove igracima i to je tesko finansirst u ovoj ligi sa smjesnim transferima od 2.5 mil eura tj mislim da su to pare koje ce samo zakrpit finansije malo i nista vise od toga.

Dakson
Kontakt:

Post Postao/la Dakson » 22 maj 2025, 21:25

Pitanje za one upucenije,jeli istina da je Mirvic predlozio Dzeku Muminovica i Hurema za kantonalni,odnosno federalni nivo? Trebao je biti Cala ali valjda nista od toga?

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 22 maj 2025, 21:26

amypitar je napisao/la:
22 maj 2025, 21:24
jurisicduska je napisao/la:
22 maj 2025, 18:14
Nemojte ga majke vam citirat evo cijela stranica samo novi profil koji je došao ovo da napise i da se vi ovdje raspravljate.
Ma nek ih lozi ko ih je..be kad moze.
Mirvić im je trn u oku ,ali dzaba se trude.
Ma kontaju lafo Mirvic tal ovo ono,Vico ne hebe Mirvica vec sarajevske klubove, nas klub i svetinju,grad,navijace bez da bilo ko sta poduzme i nek je tako

MirkoPlazibat
Kontakt:

Post Postao/la MirkoPlazibat » 22 maj 2025, 21:28

22 maj 2025, 21:13
MirkoPlazibat je napisao/la:
22 maj 2025, 21:10
22 maj 2025, 21:07

Ziva istina, 100% si u pravu. Ali reci realno kad je to bilo neko tjeranje ili bojkot bez razloga? Nikad, uvijek su HZ bile u pravu i uvijek se ispostavilo na kraju da su ta "tjeranja i bojkoti" ispravan put. Tako je i sad. Vrijeme ce pokazati zasto.
Bilo je i tjeranja i bojkota bez razloga, bilo je svega i svačega, a ako si aktivan, pretpostavljam da jesi, valjda znaš sve.
Nikad bez valjanog razloga, od 2008 do danas, pa tako ni ovaj put. Pametologa po forumima koji pljuju Horde i oglusuju se na bojkote i poruke grupe, e toga je vazda bilo, a danas najvise.
Druže, nemojmo se lagati molim te.

A da ne širim priču, jer možemo sada krenuti od seobe slavena, ja ti samo želim reći da ovom politikom grupa samo pravi kontraefekt i dovodi se do toga da im raja s' drugih tribina počne okretati leđa, što se ne smije desiti koliko god bilo animoziteta jednih prema drugima, a ima ga, da se ne lažemo.
Ja sam i dan, danas član te grupe i bit' ću dok sam živ, iako ne dolazim na sjever, ali to je za priče uz pivu i par pjesama od Azre.
FKS je iznad svih nas i svi ćemo mi proći, ime, grb, historija i tradicija će ostati dok je svijeta i vijeka.

Jako Sarajevo su i jake HZ.
...uz sjećanje na sretne dane, žurke, fudbal i drugare, tuče, sranja, ribe i punk, na nebo ćemo svi za isti šank!

Haksss
Kontakt:

Post Postao/la Haksss » 22 maj 2025, 21:32

Raja ovo je top sto Mirvic radi pustite dusmane koji bacaju kocku da pokvare sve i da Mirvica otjeraju on da pere pare ne bi objavio za Mamasa 200 k eura da je placen Mamas nego bi bilo 400+ i danas bi ljudi prodali mater za pare a ne nekog drugog a mozda je i Vico zakuho ovo da se pricaju gluposti da bi sjebao Mirvica jer mu on pravi probleme i pobune za nakaradluk koji savez pravi
slika
Prije dva dana ovo
I sad ovo
slika
Neka nama naseg Mirvica pa nek pricaju sta hoce i nek bacaju kocke bez ikakvih dokaza samo rekla kazala 💪💪

Hordas1990
Kontakt:

Post Postao/la Hordas1990 » 22 maj 2025, 21:34

22 maj 2025, 21:28
Ja sam i dan, danas član te grupe i bit' ću dok sam živ, iako ne dolazim na sjever, ali to je za priče uz pivu i par pjesama od Azre.
FKS je iznad svih nas i svi ćemo mi proći, ime, grb, historija i tradicija će ostati dok je svijeta i vijeka.

Bravo!

Sa ovim se slazem i ovdje cu stati na ovu temu. U pravu si, ne treba granati toliko na otvorenom forumu, ali nisam mogao da izdrzim jer botovanje i pljuvanje Hordi na ovom forumu prelazi sve moguce granice.

Tebi pozdrav od srca i vidimo se na Kosevu, a pojedincima ovdje cu samo poruciti da cemo svi mi biti i proci, pa i ljudi trenutno u klubu, a Sarajevo i HZ ce ostati generacijama iza nas i nasa je obaveza da te institucije postujemo i za njih se borimo.

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 22 maj 2025, 21:37

Ja idem sa jos 4 jarana skoro svaku na sjever i dvojica vise nece ici zbog ovog obavjestenja. Nek misle malo i na obicne navijace sa sjevera koji se ne guraju naprijed a tu su svaku i navijaju 90 minuta. Samo su nam ogadili odlaske na sjever i smanjili nam brojku svojim konstantim borbama i bojkotima

Neza
Kontakt:

Post Postao/la Neza » 22 maj 2025, 21:40

mosarajvosa83 je napisao/la:
22 maj 2025, 21:24
Neza je napisao/la:
22 maj 2025, 21:21
A šta ako se Mirvić pomirio s tim da neće Sarajevo biti prvak dok je Vice, nego i dalje ulaže ne bi li razvio sistem koji će mu donositi zaradu kroz prodaju igrača. Onda smo skuhani.
On i bilo ko nemoze u ovoj ligi profitirati,covjek daje top uslove igracima i to je tesko finansirst u ovoj ligi sa smjesnim transferima od 2.5 mil eura tj mislim da su to pare koje ce samo zakrpit finansije malo i nista vise od toga.
E to mi onda nikako nije jasno. Koji je plan? Koja je svrha ulagati u ekipu kada će nas klati. Možda žele da naprave toliko jako Sarajevo koje će davati po 2-3 gola više od protivnika, i pobjeđivati koliko god te krali. Ali ni to mi nije realno..

insimadop
Kontakt:

Post Postao/la insimadop » 22 maj 2025, 21:40

Obzirom da idu i Rockov i Rogic, dolazak Begovica bi po meni bio pun pogodak.. taman da mali Mehić stasava uz njega, a za nasu ligu nije star golman sigurno, za Europu, odnosno pretkola, ne bi trebao biti, ali sigurno da tri sportska menadzera koja su u klubu koliko toliko znaju sta rade

Steta samo sto Bubanja ide, sto nece igrati u tandemu sa Mamasom, ali Boze moj, vjerujmo nasem Ismiru

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 22 maj 2025, 21:42

22 maj 2025, 21:34

Bravo!

Sa ovim se slazem i ovdje cu stati na ovu temu. U pravu si, ne treba granati toliko na otvorenom forumu, ali nisam mogao da izdrzim jer botovanje i pljuvanje Hordi na ovom forumu prelazi sve moguce granice.

Tebi pozdrav od srca i vidimo se na Kosevu, a pojedincima ovdje cu samo poruciti da cemo svi mi biti i proci, pa i ljudi trenutno u klubu, a Sarajevo i HZ ce ostati generacijama iza nas i nasa je obaveza da te institucije postujemo i za njih se borimo.
Nas su naucili od malena sta je Sarajevo,HZ za isto smo se borili godinama,na nama je da naucimo nasu djecu da nikad na klub ne udare i da je klub svetinja,zato kopirat ono saopstenje koje je unikat u navijackom svijetu,da bude primjer svima koji su bili nekad na sjeveru i onima koji ce biti.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 22 maj 2025, 21:43

22 maj 2025, 21:34

Bravo!

I ti se registrovao, da nam to sve ispričaš ? Ma jedi vnago plavi keru.

Maroon1946
Kontakt:

Post Postao/la Maroon1946 » 22 maj 2025, 21:44

Dobrodošao najbolji golman repke u historiji :bih:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 22 maj 2025, 21:45

Dobra tekma super kupa gledajte :D ,manite se rasprava.

Haksss
Kontakt:

Post Postao/la Haksss » 22 maj 2025, 21:47

Raja **** prepiranje mi smo svi nasi i Sarajevo je nase nema potrebe vise da raspravljamo o kupu i ostalim stvarima jer smo pokradeni ove sezone ko niko nikad na svijetu i zato hajde da pricamo o ovim finim temama koje nije mnogo nase raje docekalo i dozivilo da se prica o dovodjenju jednog imena kao Asmir Begovic i da se placaju igraci ozbiljnim ciframa 💪 srce mi je ko Trebevic kad udjem na klix i ostale stranice pa vidim kako pucaju cirevi dusmanima 💪 zato hajmo jako i pozitivno a negativno vise nista da ne pisemo jer mnogi se nasladjuju sto mi to jos uvijek spominjemo
slika

Haksss
Kontakt:

Post Postao/la Haksss » 22 maj 2025, 21:51

bordobijeli je napisao/la:
22 maj 2025, 21:45
Dobra tekma super kupa gledajte :D ,manite se rasprava.
Ma strasna nema 50 navijaca brate hahahah preglasase ovi sa klupe komentatora 🤣🤣

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 22 maj 2025, 21:53

insimadop je napisao/la:
22 maj 2025, 21:40
Obzirom da idu i Rockov i Rogic, dolazak Begovica bi po meni bio pun pogodak.. taman da mali Mehić stasava uz njega, a za nasu ligu nije star golman sigurno, za Europu, odnosno pretkola, ne bi trebao biti, ali sigurno da tri sportska menadzera koja su u klubu koliko toliko znaju sta rade

Steta samo sto Bubanja ide, sto nece igrati u tandemu sa Mamasom, ali Boze moj, vjerujmo nasem Ismiru
Ko kaze da ide
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 22 maj 2025, 22:02

NajvecaRadosti je napisao/la:
22 maj 2025, 21:53
insimadop je napisao/la:
22 maj 2025, 21:40

Ko kaze da ide
@Samozdravlje i @Fera... :urnebes:

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], casual033, johntravolta123, Majestic-12 [Bot], tuitamo i 77 gostiju.