Ma ovim su unistili brojku za narednih nekoliko sezona i neka su.Ja prvi nikad vise otici na tu tribinu necu dok javno ne priznaju jednom u zivotu da su pogrijesili i stetu nanijeli.Tatamata1946 je napisao/la: ↑22 maj 2025, 21:04Idem 20 godina uglavnom na sjever, ponekad na zapad i stalno neki bojkot i neko tjeranje. Umjesto da jacamo brojku i bavimo se tribinom mi konstantno nekog tjeramo. Samo cemo smanjiti brojku na sjeveru s onim obavjestenjemHordas1990 je napisao/la: ↑22 maj 2025, 20:53Evo kakvi degenrici ovdje pisu.eccehomo je napisao/la: ↑22 maj 2025, 20:47Braćo, dobri moji pitari, ne odgovarajte, molim vas ovom plavom smeću, pleme mu je b em! Sve je i krenulo od naših najvećih dušmana sa druge strane Miljacke, što će se ubrzo razotkriti. Njima je Mirvić trn u oku. Plavo smeće je došlo ovdje da piše i da dodatno unese razdor među nas.
Ne nasjedajte na providne igre plave paščadi i zbijmo dodatno redove i svi ko jedan.
PS čudi me da se HZ ne oglašavanju i ne izvini kako su nasjeli na režiju manijaka.
Znaci frajer dodje i hladno napise da Manjejaci diriguju i manipulisu sjeverom kako hoce. Dosli Manjejaci i nafurali HZ da objave saopstenje. To tvrdi lik. Ali ja sam bot, ovo je navijac.
Nestvarno.
Stalno neki bojkoti gluposti sto niko ne radi,"vratilo se zlo" vol 6383 pa opet bojkot tjeranje i tako sve u krug a ovo sada vec prelazi granice
Nego da ne trpamo temu opet s ispricanim pricama,bit ce pakleno ljeto