Chelsea FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
mozemo li dovesti nekog starijeg od 25 godina
- superFrankie
- Kontakt:
- superFrankie
- Kontakt:
I Romano je potvrdio da u klubu zele da Sancho ostane, sad je na njemu hoce pristati na manju platu
Dobra je stvar što se igra ovo klupsko prvenstvo, tako da će se (nadam se) glavna pojačanja odmah rješavati, a ne čekati kraj augusta, kako to obično biva.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
jos bolja stvar je sto se igra vec iduci mjesec, i necemo morati cekati na nove utakmice.
a hoce li nova pojacanja moci igrati na svjetskom prvenstvu?
- superFrankie
- Kontakt:
Naravno, ako ih dovedes prije CWC-a i registrujes na vrijeme, nema razloga da ne igrajuQUARESMA 18<<< je napisao/la: ↑31 maj 2025, 01:37jos bolja stvar je sto se igra vec iduci mjesec, i necemo morati cekati na nove utakmice.
Hoće, ovo je poseban prelazni rok zbog fifa svjetskog klupskog prvenstva, traje od 1.-10.6.QUARESMA 18<<< je napisao/la: ↑31 maj 2025, 01:37jos bolja stvar je sto se igra vec iduci mjesec, i necemo morati cekati na nove utakmice.
Onda ide onaj regularni, od 1.7. do kraja augusta.
P.S. Kao što rekoh, mogli bi ga ManUtd-u uvaliti:

Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- superFrankie
- Kontakt:
Hocemo da ga zadrzimo ali samo pod nasim uslovima. Posteno sto se mene tice, vjerujem i da ce Sancho pristati na to
To je jasno bilo da ce bit tako.Smijesna je cifra za njegov transfer u danasnjem vaktu .Sad ce se po ovom da li ce prihvatit smanjenje plate vidit koliko je njemu ustvari do fudbala.
Inace tanko bas oko transfera.Godinu imaju da skontaju sta ce sa napadacem i najbolje sto skontaju haman Liam Delap
Nemam nista protiv momka ,al upitno je da li ce to bit neki veliki upgrade u odnosu na ovo sto se ima sad.
Inace tanko bas oko transfera.Godinu imaju da skontaju sta ce sa napadacem i najbolje sto skontaju haman Liam Delap
Koliko sam citao jekson hoce da ide,delap da bude back-up,a prvi napadac da se pojuri neko vece ime.
- superFrankie
- Kontakt:
Evo izgleda da smo krenuli i po Gittensa, zelimo da ga zavrsimo prije pocetka CWC-a, spominje se cijena oko 50m
Njega nisam pratio,kakav je gittens?
- superFrankie
- Kontakt:
Dobar je igrac, profil je igraca koji je nama potreban na toj strani. Jako je direktan, uvijek napada svog igraca i uvijek ide na gol. Doduse i dalje je malo sirov, ima 20 godina, ali je veliki potencijal. Isto je iz generacije mladih Citya, igrao je zajedno sa Palmerom Laviom i ekipom
- wadethegreat
- Kontakt:
Pa onaj iz Frankfurta ekitike odnosno Jackson 2.0 nam je ta druga meta...
A za Gittensa se odavno zna ne bi se ovoliko povezivali i ovoliko dugo.
Nego da li ce uspjeti i Rodryga tu nekako dovesti
Moze sve samo garnaca da ne kupujemo.
Da se nismo plasirali u LŠ, jel se i vama čini da bi mogli dovesti Delapa, Ekitikea, Gytensa. OK igrači ali sam utiska da bi sve ovo doveli bez lš, možda bi Liverpul uzeo Ekitikea ali igrači poput Rodriga, Nike Viliamsa, ... igrači za LŠ i Ligu, kako gledam Gyokeresa sve mi se manje sviđa kao igrač, pola golova iz penala dao, nema igru glavom...
Onako na prvu ako uzmemo Delapa lupiti se nogom u guzicu i zahvaliti bogu..iskreno ne znam neko vrhunsko ime..danas nema ,ne postoje vrhunski napadači...možda Haland..sve je mačak u vreći,možda ubodemo,vjerovatno ne,bar da bude solidan...Sančeza mi je dosta..ne mora niko braniti nemoguće ,samo da direktnim greškama ne poklanja 5-6 bodova po sezoni...u tih 5 bodova može stati titula..
- superFrankie
- Kontakt:
Ma kakav Rodrygo nema od toga nista. Prvo sto su previse trazili za njega, ali navodno su odlucili da ce ostati nakon razgovora sa Alonsom. I stvarno mi je jako interesantno kako se za Gyokeresa jos niko ne otima, a moze otici za 60m, nesto tu smrdi, a smatram da je top igrac
- wadethegreat
- Kontakt:
Rodrygo nista izgleda vracamo se na Nicu...
Sto se Delapa tice vec je bolji igrac od Jacksona.
Frajer vise golova dao u Ipswitchu...
Na to sve dao vise golova na manji XG.
Kompletniji vec sada igrac sa vecim daleko vecim plafonom.
Ova kyta iz Frankfurta ne znam iskreno nisam ga pratio ali vidim dosta ekipa zainteresovano.
Sto se Delapa tice vec je bolji igrac od Jacksona.
Frajer vise golova dao u Ipswitchu...
Na to sve dao vise golova na manji XG.
Kompletniji vec sada igrac sa vecim daleko vecim plafonom.
Ova kyta iz Frankfurta ne znam iskreno nisam ga pratio ali vidim dosta ekipa zainteresovano.
Osimen i djekeres su najbolji izbor,verovatno traze veliku platu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.