Vozdra buraz,Pitar6785 je napisao/la: ↑31 maj 2025, 20:49PREMALO BODEVA u zadnjih 5 utakmica. Pod raspalim rozmanom sa matanovicem i julardzijom imali smo 56 boba.. 9 bodeva vise je malo ako si imao 12 utakmica manje 53 boda. KUP je izvuko sezonu kolko toliko.
Broj golova dati zadovoljavajuci, a broj primljeni cinimi se da smo primili isti broj golova ko prosle godine.
Mehmedovic-previse minutaze dobio
Rockov- previse minutaze dobio
Krdzalic- dovoljan broj ostavio bi ga cisto radi povrede, da dobije sansu da odradi citave pripreme i da vidimo. Definitivno NIJE TACNO da je bio medju najboljim na pocetku sezone. Recimo Jatta je odmah pokazao 300x vise id njega a covjek je i mladji od njeg milion milja od porodice bez para i bez ijedne rijeci na nasem
Jatta- Dobar (danas najbolji)
Mujkic- da nije usro protiv radnika odigrao bi sezonu bez greske posle Jatte najbolji dobitak
Unusic- previse minutaze al ne zato sto mu je Zoran to htio dat vec okolnosti povrede crveni zuti kartoni
Mustafic- bio dobar prije Zekica mislim da je mogao dobit vise minutaze al posto mu istice ugovor koji nije bio planiran da se produzi onda mozda je trebalo jos malo nesto trebalo smanjit minutazu
Soldo- dobra osoba los igrac fala bogu pa je isteko ugovor, nadam se da ce soldo bit trener u akademi kad zavrsi karijeru, igracki dobio previse minuta nasrecu,cisto radi povreda zuti kartona, igracki za posusje realno i tu bi bio rezerva.
Balta serbedzic najveci dusmani u rosteru izmuzli su svaki dinar od kluba plus smo platili ostetu. Klubu nista nisu pomogli
Vrban tiro kapetanovic su igraci koji imaju potencijal i sad na pripremama im dat prostor da pokazu jesul za radkid hadzice ili za raskidanje
Vico nad je odradio i upropastio nam je sezonu a mogli smo uzet DK. Beus je Veci iigrac od dodikovog sestrica, bosanski srbi su u vecini gluplji od bosanski katulika
nikad ti nisam odgovorio ništa do sada i ne vjerujem da ću više ikad. Sad moram jer vidim da se referišeš na moj razgovor sa @travoltom.
1. Rekao sam da je Anes bio jedan od najboljih na pripremama a ne na početku sezone.
2. Nije serbedzic nego Šerbečić