Sta je smijesno?
UEFA Nations League 2022/23
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: UEFA Nations League 2022/23
- DinGospo21
- Kontakt:
Njemacka je trebala voditi dosad, na kraju ce izgubiti
Na kraju ga primise Nijemci 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
A svaka utakmica Francuske ikad

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ma bas su ih svabe razbile u prvom ali eto sta ti je nogomet. Mbape pokazao kakav je igrac, nema ga nigdje i onda majstorski potez i eto vodstva.
Adeyemi
Sta je taj hajvan ujebo napada Njemacke.
Negelsmann izvlaci 200% iz ove ekipe polovnjaka i budaletina. Cak su bili mnogo bolji od francuza u prvom poluvremenu.

Negelsmann izvlaci 200% iz ove ekipe polovnjaka i budaletina. Cak su bili mnogo bolji od francuza u prvom poluvremenu.
Cime je ovaj Fullkrug zasluzio 90 minuta veceras
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Kakve oyebine iz Njemacke 

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Njemačka vjerovatno ne pamti lošiju generaciju devetki nego trenutno, od nekad Podolskog, Klosea, Maria Gomeza do panja Fullkruga.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ja da Hićo može vidjeti ovu Njemačku..koliko čamuga..sigurno se ko ventilator okreće..šalu na stranu stvarno loše to izgleda ,nema reda,rada i discipline ,tehnike nikako ..samo udri po terenu..ko berači pamuka pa rade na normu .ovo nije Njemačka.
- JayCatwright
- Kontakt:
Sjecam se rijeci jednog strucnjaka prije par mjeseci da je Fulkrug svjetska klasa
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jest fudbal u padu, vidi ko sve igra za Francusku i Njemacku.
Nisu im ni drugi nista bolji. Jedino Gnabry koliko toliko vrijedan pomena. Ovi sto su im igrali u zadnjih nekoliko utakmica ne bi primirisali reprezentaciji prije 10-15 godina.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Njemacka ne pamti losiju generaciju generalno. Ne samo devetke ili napadaci, vec sve linije. Osim Musiale i Wirtza, oni nemaju vrhunskog igraca.
Ali imaju srecu sto imaju odlicnog selektora, pa imaju i igru koja ce im prikriti sve nedostatke.
E cuj Nagelsmann odlican
15.10.2013.
Definitivno ih cini kompetitivnim sa najjacim. To se vidjelo i na Euru.
Zamisli da ima na raspolaganju materijal i kvalitet kakav ima Deschamps. Jedan ima Mbappea, Dembela, Douea, Barcolu i slicne zivotinje koji su brze od antilopa, a drugi ima glupana Adeyemija i dizelasa Fulkruga

Pa on i drzi Fulkruga 90 minuta na terenu.let3 je napisao/la: ↑08 jun 2025, 17:07Definitivno ih cini kompetitivnim sa najjacim. To se vidjelo i na Euru.
Zamisli da ima na raspolaganju materijal i kvalitet kakav ima Deschamps. Jedan ima Mbappea, Dembela, Douea, Barcolu i slicne zivotinje koji su brze od antilopa, a drugi ima glupana Adeyemija i dizelasa Fulkruga![]()

Adeyemi mu igra jer su i Gnabry a pogotovo Sane jos losiji od njega. Sane nije ni za poziva a ne sta drugo. Koch mu igra sta ces dalje.
15.10.2013.
Pa sama imena koja pominjes ti sve govori.Kaunas je napisao/la: ↑08 jun 2025, 17:11Pa on i drzi Fulkruga 90 minuta na terenu.let3 je napisao/la: ↑08 jun 2025, 17:07Definitivno ih cini kompetitivnim sa najjacim. To se vidjelo i na Euru.
Zamisli da ima na raspolaganju materijal i kvalitet kakav ima Deschamps. Jedan ima Mbappea, Dembela, Douea, Barcolu i slicne zivotinje koji su brze od antilopa, a drugi ima glupana Adeyemija i dizelasa Fulkruga![]()
Woltemade odigrao odlicno poluvrijeme i on ostavlja Fulkruga koji se nije vidio a ovoga vadi.
Adeyemi mu igra jer su i Gnabry a pogotovo Sane jos losiji od njega. Sane nije ni za poziva a ne sta drugo. Koch mu igra sta ces dalje.
Na jednoj strani - Adeyemi, Fulkrug, Woltemade, na klupi podbuhli Gnabry i sl.
Na drugoj - Mbappe, Mouani, Thuram, a u rezervi im cekaju Olise, Doue, Dembele, Barcola, Cherki i slicni

Jaca im klupa nego ovima prvih 11, realno. E to ti je ta razlika u kvaliteti i materijalu o cemu pricamo.
Ma da je Musiala bio barem na klupi bilo bi 5-0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.