Predugo za gledat. Cuo sam da je novinar broj jedan u planu ubrzo. To se mora ispratiti.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
U petak je E.G.
Vise je Slovenija imala prvotimaca nego mibhfanatic14 je napisao/la: ↑12 jun 2025, 18:05Demagog kupuje glupe balje preko instagrama a izgubio bez isplajenog metka protiv B ekipe slovenije. O san marinu da nepricamo. Presluso ga Kek sa 4 igraca celja, igracem san lorenza ,orlanda (nije magic ),gornik zabrze, levadiakosa i salernitane koja se spasila zadnje kolo da ne ispadne u trecu italijansku. Abd sve ono sto ste uradili kriminal sa dennisom i anelom ,tabakom gazibegom ce ti se tri puta vratit smece kockarsko. Nevidjeno u historiji sporta sa pokeraskog stola na klupu repstaciji kako on kaze. 17 godina bez posla ,malo li je ?? Kada ces doci na utakmicu konacno sa onom jaknom armije BH , obuci kada krene nizbrdo da kupis glupsone opet za koji mjesec.. u novembru je ipak kraj nemoze te niko izvuć cak i da ti diler podjeli dva asa.
Sve drugo je bitnije od te egocentricnosti, a ti si istakao bas to..., ali jeste i vazno da selektor ne bude takav egoista kakav jeste.
kolko sanmarino ima vorldklas igraca pase napatismo kodaje argentinahurem je napisao/la: ↑12 jun 2025, 19:53Sve drugo je bitnije od te egocentricnosti, a ti si istakao bas to..., ali jeste i vazno da selektor ne bude takav egoista kakav jeste.
Pogledaj i intervju Faruka Hadzibegica, ako nisi. Iznenađujuce kako dobro zbori.
Jednostavno ovo je prvi put u povijesti reprezentacije da imamo tim ljudi kojima je stalo, koji rade danonoćno, koji uvode nekakav sistem, koji razmišljaju dugoročno, imaju viziju, uvode red pa makar ostali bez nekih beskicmenjaka, i da ne nabrajam.
Rezultate trenutno imamo, igru mozda i ne, ali postoje stvari koje su bitnije od toga.
Doći će i igra vremenom. Potrebno je vrijeme. Pogledajte malo godine igraca:
Barisic 23
Malic 19
Muharemovic 22
Dedic 22
Bašić 23
Memic 24
Gigovic 23
Tahirovic 22
Bazdar 21
Kulasin 21
Bajraktarevic 20
Omerovic 22
Huseinbasic 23
Gazibegovic 25
Kulenović 25
Hadzikadunic 26
Burnic 27
Demirovic 27
i onda ovi nesto iskusniji Vasilj 29, Katic 28, Kolasinac, Dzeko itd.
...Pa mi maltene s djecom igramo. Valja to posložiti. A kako posložiti kada ti fali Kolašinac 80% utakmica, covjek koji je pola ekipe.
I onda kada ti pored njega nedostaje Dzeko, mi nemamo više igrača na terenu. Dedic je trebao biti taj treći, ali nije. I ne, nije u pitanju samo pozicija na terenu.
A gdje su povrede važnijih igraca iz prozora u prozor?!
Mi imamo 2 igrača koji su klasa za našu reprezentaciju (penzioner Dzeko i Kolasinac), i ima dva dobra igraca u likovima Dedica i Demirovica. Sve ostalo su golobradi mladici ili poluigraci u odnosu na Edina i Seada. I kao mi nesto...
Ovaj tim zaslužuje podršku. Na greške ukazivati, ali mnogo je više dobra koje se prešućuje ili ne vidi. Meni je upravo najviše zao zbog toga - što većina vidi samo ono što ne valja. Hvala Bogu pa ima i onih koji pored loših i promašenih stvari vide i one pozitivne koje su u ovom trenutku mnogo bitnije.
Mnogo je lakše biti na strani kritičara. Uvijek se možeš uhvatiti i za najmanju sitnicu. Puno je teže biti na ovoj drugoj strani.
Tako jejasmin10 je napisao/la: ↑12 jun 2025, 20:25Pa valjda smo svi na strani reprezentacije. To sto pojedini retardi iz Mostara misle ako kritikujes selektora da odmah zelis da repka gubi. Valjda ih ubija to sto ne mogu slaviti nikakve uspjehe Veleza pa dodju ovdje i navijaju za Barbareza jer ima nekakve veze sa Velezom.
Barbarez je bahat kao da ima nekakve uspjehe iza sebe. Činjenica je da je završio trenersku licencu u Jablanici i na 20 godina nakon toga nema nikakvog dodira sa fudbalom. Još i laže javnost oko nekih igraca i podataka koji se provjere sa 2 klika.
Ali dao Bog da on ima ovakve nastupe u javnosti i da mi svaku utakmicu dobijamo i plasiramo se dalje.
Problem je sto on ima isti nastup i kad dobija i kad gubi.
Ali kako god, svi mi na kraju navijamo za pobjede i uspjeh reprezentacije.![]()
Sve su to fizicki mentalno, karijerski nedoreceni igrachi, koji jos ni u svom klubu nisu dokazali kao standardni i etablirani igrachi.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑10 jun 2025, 00:48Kako mislis u ovom stadiju je bitno otkriti koliko se moze izvuci iz koga? Na koga tacno mislis?MostarNeretva je napisao/la: ↑09 jun 2025, 23:37U ovom stadiju razvoja repke je u prijateljskim tekmama i manje vaznim tekmama glavno je otkriti koliko se moze izvuci iz koga. Rezultaltat maltene nebitan. Ako ovo prvo s moze odraditi uz pozitivan rezultat to je bonus.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑09 jun 2025, 22:52Pitanja za navijace Barbareza, smije li se ocekivati da vas miljenik sutra protiv ravnopravnog protivnika pokaze neke naznake uigranosti, sistema i vizije o kojima toliko prica? Vec je godinu dana tu, nije bas da je novi i da ne trebamo imati nikakva ocekivanja.
Ova Slovenija bez Seska i Oblaka, koji valjda nece igrati kako se pise, je losija ekipa od nas. Taman da testiramo hipotezu da li i koliko je trener bitan.![]()
Ili ce biti samo los kao kao protiv San Marina? Mozes mislit imas protiv San Marina los dan.Protiv San Marina kada imas los dan das im 3 umjesto 5 golova, al hajd. Imate vi opravdanje za sve. Ljude prate fudbal na nekom visem nivou.
![]()
Dabogda izgubili svaku prijateljsku a izvukli bodove ondje gdje moramo. Najveci signal da si losa repka gdje upres i ides na rezultat u prijateljskim utakmica. Alibi pobjede.
Licno u ovoj utakmici bi dao sansu dvojici golmana Hadzikicu i Mufticu svakom po jedno poluvrijeme. Mada je Muftic trenutno realno 4ti golman al treba mu dati sansu u ovoj utakmici kad je ispala ovakva sansa.
Jos nesto Slovenija uopste nije ravnopravan protivnik sa nama po svim mjerilima to je repka koja je znatno ispred nas. Al eto jedino U Bosnjinjim glavama mi smo tu negdje.
Svi igraci su bili vec pozivani u reprezentaciju u njegovom mandatu tako da bi trebao vec da ih poznaje. Koga ce tacno probati? Nije pozvao niti jednog novog igraca!One koje je trebao probati su mu otisli jer "nesto ih boli glava".
A to da Slovenija nije ravnopravan protivnik sa nama (bez Seska i Oblaka) je debela glupost. Upravo pravi protivnik da vidimo koliko nas je to "Barba" podigao. I kao sto sam vec napisao da vidimo koliko i da li je trener bitan jer su ekipe tu negdje.
Vec je godina dana tu, 11 utakmica. Ne bi trebalo da se poziva na vrijeme ponovo.
Barba ne j.be zivu silu jer ima samopuzdanje i damu a to je pokazao nekada i na Marakani, kao i vodja na terenu u svojim timovima. Samo to prenosi i na trenersku poziciju.jasmin10 je napisao/la: ↑12 jun 2025, 20:25Pa valjda smo svi na strani reprezentacije. To sto pojedini retardi iz Mostara misle ako kritikujes selektora da odmah zelis da repka gubi. Valjda ih ubija to sto ne mogu slaviti nikakve uspjehe Veleza pa dodju ovdje i navijaju za Barbareza jer ima nekakve veze sa Velezom.
Barbarez je bahat kao da ima nekakve uspjehe iza sebe. Činjenica je da je završio trenersku licencu u Jablanici i na 20 godina nakon toga nema nikakvog dodira sa fudbalom. Još i laže javnost oko nekih igraca i podataka koji se provjere sa 2 klika.
Ali dao Bog da on ima ovakve nastupe u javnosti i da mi svaku utakmicu dobijamo i plasiramo se dalje.
Problem je sto on ima isti nastup i kad dobija i kad gubi.
Ali kako god, svi mi na kraju navijamo za pobjede i uspjeh reprezentacije.![]()
Odmori malo kerahurem je napisao/la: ↑12 jun 2025, 19:53Sve drugo je bitnije od te egocentricnosti, a ti si istakao bas to..., ali jeste i vazno da selektor ne bude takav egoista kakav jeste.
Pogledaj i intervju Faruka Hadzibegica, ako nisi. Iznenađujuce kako dobro zbori.
Jednostavno ovo je prvi put u povijesti reprezentacije da imamo tim ljudi kojima je stalo, koji rade danonoćno, koji uvode nekakav sistem, koji razmišljaju dugoročno, imaju viziju, uvode red pa makar ostali bez nekih beskicmenjaka, i da ne nabrajam.
Rezultate trenutno imamo, igru mozda i ne, ali postoje stvari koje su bitnije od toga.
Doći će i igra vremenom. Potrebno je vrijeme. Pogledajte malo godine igraca:
Barisic 23
Malic 19
Muharemovic 22
Dedic 22
Bašić 23
Memic 24
Gigovic 23
Tahirovic 22
Bazdar 21
Kulasin 21
Bajraktarevic 20
Omerovic 22
Huseinbasic 23
Gazibegovic 25
Kulenović 25
Hadzikadunic 26
Burnic 27
Demirovic 27
i onda ovi nesto iskusniji Vasilj 29, Katic 28, Kolasinac, Dzeko itd.
...Pa mi maltene s djecom igramo. Valja to posložiti. A kako posložiti kada ti fali Kolašinac 80% utakmica, covjek koji je pola ekipe.
I onda kada ti pored njega nedostaje Dzeko, mi nemamo više igrača na terenu. Dedic je trebao biti taj treći, ali nije. I ne, nije u pitanju samo pozicija na terenu.
A gdje su povrede važnijih igraca iz prozora u prozor?!
Mi imamo 2 igrača koji su klasa za našu reprezentaciju (penzioner Dzeko i Kolasinac), i ima dva dobra igraca u likovima Dedica i Demirovica. Sve ostalo su golobradi mladici ili poluigraci u odnosu na Edina i Seada. I kao mi nesto...
Ovaj tim zaslužuje podršku. Na greške ukazivati, ali mnogo je više dobra koje se prešućuje ili ne vidi. Meni je upravo najviše zao zbog toga - što većina vidi samo ono što ne valja. Hvala Bogu pa ima i onih koji pored loših i promašenih stvari vide i one pozitivne koje su u ovom trenutku mnogo bitnije.
Mnogo je lakše biti na strani kritičara. Uvijek se možeš uhvatiti i za najmanju sitnicu. Puno je teže biti na ovoj drugoj strani.
brigada tisi veliki patrijota,to ti niko nemože zamjjeriti,daješ puno i dao si i davaćeš ali dase ne lažemo poglup si momak , ograničen u određenim apsketima,moraš malo prihvatiti kritiku da uznapreduješ,sad si na nivou prostate...puno pozdrava drug,dobar si momak opet ti kažemImajednabrigada je napisao/la: ↑12 jun 2025, 18:32Swot, cazin.....
Izvinjavam se ja Vama mojii Krajišnici ali nemate vi kapacitet da shvatite poentu toga sto ste i sami napisali a kamoli ja sto sam napisao.
Niti sam ja negdje napisao da svi drugi nisu patrioti i da ne vole Bosnu ne znam otkud takvo mišljenje ali jesam napisao da Krajisnici nekako to drukcije i vise k srcu osjecaju a to je velika razlika.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 21 gost.