FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne znam bas koliko treba planirati sa gulijem, vjerujem da on ide nakon evropskih utakmica
Kao sto sam i najavio 

- relativizam
- Kontakt:
Kad stiže MP
Al' Rožman fakat ostaje
- luckystrike
- Kontakt:
Hoš da sjedneš malo sa Zoranom, da mu preneseš zamisli?

Martin Paskalev je odavno tu
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ako je on napisao da ostaje, znači da je samo pitanje trenutka kada će se ozvaničiti transfer. Hvala i sretno Guli.
-
- Kontakt:
Ma ja pasa mislim na ovog drugog Mehmedovica , Anesa.PeppermintSA je napisao/la: ↑21 jun 2025, 00:50Ja ako budem ponovo morao gledati Mehmedovićevu kurcobolju i ono peljanje lopte pa ne vraćanje u odbranu nakon čega njegov igrač zabija gol, i to nakon što je Mehmedović ušao u igru 6 minuta ranije, raniću se.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Hajde Pjanke medju pravu raju 

Eto ga šestog, odmah iza koncerta.
Nema potrebe, znam neke ljude koji su jako bliski čelnim ljudima u klubu.luckystrike je napisao/la: ↑21 jun 2025, 13:31Hoš da sjedneš malo sa Zoranom, da mu preneseš zamisli?![]()

Krajem mjeseca ćemo sjesti pa iznijeti svoja viđenja daljnjeg napredka, samo eto dok malo godišnji prođu.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Ide neki juznoamerikanac, valja oprati kokainsku lovu.

Krokodil miran budi
-
- Kontakt:
Po mom misljenju
Golman-pod hitno rijesiti sto prije
Stoperi-Turda,Paskalev,Jovic,Mujkic+Gojkovic kad se oporavi.Doveo bi ja jos jednog cisto radi sigurnosti da nam se ne bi ponovila Trnava.Stoperi najvise kartona dobijaju i ne mozes ih imati previse pogotovo kada igras sa 3 nazad.Ne mora biti neka zvijer,solidan igrac samo
Lijevi bek-Kupresak i po potrebi Jovic ili Mujkic sasvim okej.Tu je i Kapetanovic
Desni bek-Beganovic ostaje starter,Unusic kao zamjena moze proci
Def vezni-Mamas,Bubanja,Jatta i vise nego dosta
Centralni vezni-Ostali smo samo na Krdzalicu i povrijedjenom Djordjevicu kao i nekoj djeci.Pod moranje barem 2 brutalna igraca tu
Napadaci-apsolutno nepotrebno i previse ih imamo
Renan,Guli,Mlinaric,Turkes,Butic,Kyeremeh,Ristic.I da prodaju Gulija realno ne bi bio problem jer se racuna na Renana
To je to,uz ovu 3 trebaju nam otp jos 4 igraca.To bi bio taj kadar od 23-4 igraca+3 golmana ako niko vise ne ode
Gordeziani hvala na golu na derbiju
Mustafic,Mehmedovic pitari 1/1 ali vrijeme je bilo vise.
Golman-pod hitno rijesiti sto prije
Stoperi-Turda,Paskalev,Jovic,Mujkic+Gojkovic kad se oporavi.Doveo bi ja jos jednog cisto radi sigurnosti da nam se ne bi ponovila Trnava.Stoperi najvise kartona dobijaju i ne mozes ih imati previse pogotovo kada igras sa 3 nazad.Ne mora biti neka zvijer,solidan igrac samo
Lijevi bek-Kupresak i po potrebi Jovic ili Mujkic sasvim okej.Tu je i Kapetanovic
Desni bek-Beganovic ostaje starter,Unusic kao zamjena moze proci
Def vezni-Mamas,Bubanja,Jatta i vise nego dosta
Centralni vezni-Ostali smo samo na Krdzalicu i povrijedjenom Djordjevicu kao i nekoj djeci.Pod moranje barem 2 brutalna igraca tu
Napadaci-apsolutno nepotrebno i previse ih imamo
Renan,Guli,Mlinaric,Turkes,Butic,Kyeremeh,Ristic.I da prodaju Gulija realno ne bi bio problem jer se racuna na Renana
To je to,uz ovu 3 trebaju nam otp jos 4 igraca.To bi bio taj kadar od 23-4 igraca+3 golmana ako niko vise ne ode
Gordeziani hvala na golu na derbiju

Mustafic,Mehmedovic pitari 1/1 ali vrijeme je bilo vise.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 21 jun 2025, 14:44, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ako nemaš kad da sjediš, mogu ti ja poslati broj pa da se čujeteluckystrike je napisao/la: ↑21 jun 2025, 13:31Hoš da sjedneš malo sa Zoranom, da mu preneseš zamisli?![]()

Zadnja izmjena: Sazg, dana/u 21 jun 2025, 15:52, ukupno mijenjano 4 puta.
S ovom četvoricom bi pojeli ligu.Sazg je napisao/la: ↑21 jun 2025, 14:38Ako nemaš kad da sjediš, mogu ti ja poslati broj pa da se čujeteluckystrike je napisao/la: ↑21 jun 2025, 13:31Hoš da sjedneš malo sa Zoranom, da mu preneseš zamisli?![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Antikloc, benko21, BordoArmy88, casual033, enzo1, fera, Hajdeee, Hamagara, HyperOS, insimadop, johntravolta123, Kaunas, laznokrilo, mosarajvosa83, N3R3D, napoleon72, nedimmmm1337, Pena, Posejdon, propoklopac, Suki46, Tatamata1946, Vanja8, Zeko87 i 183 gosta.