Baš tako buraz.dzemil je napisao/la: ↑18 nov 2024, 10:00![]()
Realno pisanje i pogled, ali slabo to dolazi do ušiju ovakvih likova, koji prvo nije ni skontao šta si napisao i šta pišeš. Problem su ti talovi i korupcija, klanovi, mafija, pripadnost stranci gdje se toleriše i žmiri na loše stvari, nepravdu, kriminal i gdje kritika nije dozvoljena na račun 'ljubavi'.
Ljudi na shvataju da se kritikuje Juka kao košarkaš, a ne kao osoba, koja je deset puta bolja od njega kao košarkaša i ljudima teško pada što nije iskoristio svoj potencijal. i onda ti dođe indijanac i kaže kako zarađuje 49 miliona, da igra u NBA i slične stvari. Preslikava neko svoje viđenje životnog uspjeha kroz materijalno ostvarenje, a sam sebi dao nick koji to sve potvrđuje.
Sretno ti bilo.
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
-
- Kontakt:
Prije bih rekao da je trener izgubio povjerenje u njega. Haj mogu shvatiti kad Ighodaro dobije priliku jer je atleticniji i pokretniji centar, ali sinoc je Plumlee igrao duplo vise od njega, a isti su tip igracaVensanKasel je napisao/la: ↑18 nov 2024, 00:54Zavisi od protivnika , logično .19vendetta87 je napisao/la: ↑18 nov 2024, 00:22Ako je danas igrao samo 14 minuta, a Sunsi igrali sa 2 centra vecinu utakmice, sta ce biti kad bude samo jedan centar igrao?![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Covjek cijelo vrijeme igra povrijedjen. Kakvi debili u medicinskom timu Sunsa.Jusuf Nurkic (left ankle sprain) OUT

U današnje vrijeme se ne zna jel odmaraju igrače ili su povrijeđeni kolika je samo sloboda igrača, zarađuju tolike milione, sve se vrti oko njih i dođeš u fazu gdje moraš uvoditi pravila o igranju bar jedne zvijezde i slično da se ne odmaraju, jedan Embiid zarađuje 50 miliona i izjavi neće odigrati najmanje 15 tekmi, pa to je van svake pameti, volio sam Nurkića dok se moglo gledati kako igra, žao mi je što od kad je ubacio u repertoar šut za tri izbacio poluhoroge i ostalo ispod koša, gdje je bio veoma dobar, želi produžiti boravak u NBA a samo se ukopava. Ja ne vjerujem da su to debili već da se boje da se ne povrijedi i da ga čuvaju, on je njima važan prije svega defanzivno i za plej of, mada ove igre nikako nisu obećavajuće pa ukoliko se ne popravi mislim da bi oni mogli potegnuti za nekog Valenčiunasa ili sličnog igrača.
-
- Kontakt:
Evo mene ovo najviše nervira kod "navijača" Sunsa, nema Nurkića sinoć, ko je sad krivac za poraz? Jednostavno navijači "velikih" imena, brat Beal 50 miliona godišnje, nema ga prošle sezone pola utakmica, a i kad je bio tu - kao da nije, niko riječ nije rekao - ali valjda je za sve njihove probleme kriv Jusuf.
Koga oni misle dobiti za Jusufa? Adamsa, Valanciunasa? Sve je to u pet deka.
Koga oni misle dobiti za Jusufa? Adamsa, Valanciunasa? Sve je to u pet deka.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ovi sa portala uzeli ovo i napravili članak od ovog a ne znaju računat kvote pa stavili da su kvote 50-75-85 redom a ne 5, 7.5, 8.5

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Sunsi su bez Duranta 50% slabija ekipa, opet izgubili sinoc.
Juka dobar bio 14 pts, 12 reb, 3 ast, 3 stl, 2 blk
Juka dobar bio 14 pts, 12 reb, 3 ast, 3 stl, 2 blk
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Beduin
- Kontakt:
Ali nisi pobijedili tako da se ne pika dobra igra, sto bi rekli dezurni pljuvaci. A kad im skrenes paznju na klub i suigrace, onda govore kako im je bitna igra i statistika Jusufa, a ne kluba.
Nasa posla.
Nasa posla.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kriminalan u prvom poluvremenu (1/6 iz igre).
Zato u 3/4, stvarno ne znam šta je ušlo u njega, bukvalno ga je svugdje na terenu, on i Booker su sami prelomili utakmicu (zabili prvih 20 poena za Sunse, Jusuf prvih 10 poena), uhvatio 7 skokova i odigrao vrhunsku odbranu na Davisu, bukvalno zaključao reket. Samo da ovako nastavi

Čim je i KD tu, bolji je i on, druga su ekipa s njim.
Zato u 3/4, stvarno ne znam šta je ušlo u njega, bukvalno ga je svugdje na terenu, on i Booker su sami prelomili utakmicu (zabili prvih 20 poena za Sunse, Jusuf prvih 10 poena), uhvatio 7 skokova i odigrao vrhunsku odbranu na Davisu, bukvalno zaključao reket. Samo da ovako nastavi

Čim je i KD tu, bolji je i on, druga su ekipa s njim.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- Beduin
- Kontakt:
Kako je zavrsio na kraju utakmicu?
075 ❤
075 ❤
- NerminFatic
- Kontakt:
Juka vrlo dobar, 12/12/3 protiv Davisa je vrlo pristojno. U trecoj cetvrtini bio kljucni igrac Sunsa kad su ih bas slomili. Kad su Sunsi kompletni kao jutros mozda samo 2-3 ekipe ih mogu dobiti i na Istoku i Zapadu.
- VensanKasel
- Kontakt:
Protiv Davisa to je za njega fantastično , treba biti realan .NerminFatic je napisao/la: ↑27 nov 2024, 09:32Juka vrlo dobar, 12/12/3 protiv Davisa je vrlo pristojno. U trecoj cetvrtini bio kljucni igrac Sunsa kad su ih bas slomili. Kad su Sunsi kompletni kao jutros mozda samo 2-3 ekipe ih mogu dobiti i na Istoku i Zapadu.
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- Beduin
- Kontakt:
Juka cita forum i one nase silne kritike kako mu Davis ne odgovara i uvijek ga ovaj siluje. E neces vise Davise.
A mi evo na aparatima
A mi evo na aparatima
075 ❤
075 ❤
Joj komentara...Ja pomislio Nurkic pomeo Davisa kad ono niti jedan jedini poen nije dao preko Davisa.
Svasta.
Vidim jutros izgubili, Nurkic manja minutaza, povredica ili?!
Svasta.
Vidim jutros izgubili, Nurkic manja minutaza, povredica ili?!
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Nestvarno kako KD-u lopta ispada iz ruku.
Turnover machine

Normalno. Igrao povrijedjen.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.