FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Podavice ih Zekic kako igraju ovi se dodaju iznose loptu ko da protiv djece igraju
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- MokraKifla
- Kontakt:
Slabo ovo neozbiljno se igra kao u pazaru
-
- Kontakt:
Bolji bio desno na nekom krilu necemu ne zna niko sta je igrao. Pa dodao super loptu za Turkesa ovaj s metar stativu pogodio. Kako zalijenise on i Kyeremeh, tako ga nigdje. Jaka im je desna strana Vukovaru basTrenbolon je napisao/la: ↑05 jul 2025, 18:50Ovo danas je sve fulio,ni jedan tacan pasSamoDaKazeem je napisao/la: ↑05 jul 2025, 18:49Ma vala je meni Mlinarić nigdje veze al eto.
Ako se u Veležu pokazao ko napadač to treba i igrati,ovo na krili mogu i ja ovako igrati.
-
- Kontakt:
Gdje Kieremeh najopasniji igrač nema tu salameta.
Ja kad vidim veznog igrača kad po prijemu lopte se okreće prema našem golu muka mi bude, jbt kakva je to igra u veznom redu "prvom do sebe"
Nit znaju precizan pass dodati 20+ metara niti povući loptu 5,6 metara.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ako su nam ovo talenti akademiju ugasiti odmah
Udaranje I pretjerana agresivnost je obicno znak nedostatka snage I lose fizicke sprema. Jak I spreman half uzima loptu protivnicima ko djeci
- BegovicRamiz
- Kontakt:
ne pomaze ni 4 2 3 1
nema nama pomoci
jos cujem ovo nisu ni igraci Vukovara
skupili se ovi sto nisu otisli na Tompsona
nema nama pomoci
jos cujem ovo nisu ni igraci Vukovara
skupili se ovi sto nisu otisli na Tompsona
-
- Kontakt:
Šta si ti očekivao?
Jasno je naglašeno koja je svrha utakmica protiv Pazara i Vukovara.
Pogledaj koliko je juniora i igrača koji su vraćeni posudbe u sastavu. Pravi se selekcija za Sloveniju, a ove dvije utakmice će dati odgovor ko može ići, a ko ne.
-
- Kontakt:
- MokraKifla
- Kontakt:
Ocekivao sam da imamo bolju ekipu od svakog drugoligasa hrvatske lige ali kako god idemo dalje nadamo se najboljem...
Loše
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Jao jao jao.
Sastala se ekipa antikloc samodakazem strahmeipomisliti. Izloguje me pa moram debile/debila sa pet nikova citati.
Sastala se ekipa antikloc samodakazem strahmeipomisliti. Izloguje me pa moram debile/debila sa pet nikova citati.
-
- Kontakt:
Ovaj Turda ljudi moji je isti kao i Djurickovic. Isto i trci.
Ni meni Mlinarić u ove dvije utakmice nije nešto puno pokazao. Daj Bože da uhvati kakvu formu, ali ovako, tanko.
Mamas će biti igračina i nosit će vezni red. Bit će ovo dobro, još je poprilično rano, probava se nešto, miksaju se igrači. Do 24.07. ovo ima potencijala da na dobro izadje. Ustrojit odbranu, ne raditi gluposti i naprijed konkretnije malo.
Mamas će biti igračina i nosit će vezni red. Bit će ovo dobro, još je poprilično rano, probava se nešto, miksaju se igrači. Do 24.07. ovo ima potencijala da na dobro izadje. Ustrojit odbranu, ne raditi gluposti i naprijed konkretnije malo.
“Teško je biti ikad sretan na klupi Sarajeva. Kad pobijediš, ne osjetiš preveliko olakšanje nego iščekuješ sljedeće dvoboje.” ZZ
- Objektivac1946
- Kontakt:
Jako loše, ali nakon ove utakmice ćemo viditi konačan spisak za putovanje u Sloveniju
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Kod juniora je problem što jedino Hamzić povremeno ostane na nogama nakon duela s protivničkim igračem. Ostali zubima travu pokose. Biće to bolje kad ojačaju inšalah.
Oči krvare al' eto ove prinove ne djeluju loše, ne znam je li zato što imaju više želje da se pokažu al' bolji su danas bili nego ovi naši standardni.
Oči krvare al' eto ove prinove ne djeluju loše, ne znam je li zato što imaju više želje da se pokažu al' bolji su danas bili nego ovi naši standardni.
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, jurisicduska, Tarapi i 34 gosta.