English Premier League
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- wadethegreat
- Kontakt:
Re: English Premier League
Musiala lom noge za bavarskog smrdu.
Brzo karma naleti.
Brzo karma naleti.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Ma ne treba se sada nasladjivati sa karmom ili tako necim. Ovo je i ocekivano ljudima sezona produzena do polovine jula a naredna samo sto nije pocela. Bez odmora bez lakih priprema igraci su previse potroseni...
Bice "vesela" sezona za sve sto su igrali ovo smijesno takmicenje. Osim za Chelsea, oni imaju 46 igraca pod ugovorom
Bice "vesela" sezona za sve sto su igrali ovo smijesno takmicenje. Osim za Chelsea, oni imaju 46 igraca pod ugovorom

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Daleko bilo da se nasladjujem, zao mi je Dzemala.
Nije baš da je razlog povrede produžena sezona, nije povreda mišića nego užasan sudar s golmanom.
Sreća imaju Wirtza da uleti umjesto njeg.
Nije baš da je razlog povrede produžena sezona, nije povreda mišića nego užasan sudar s golmanom.
Sreća imaju Wirtza da uleti umjesto njeg.
Zadnja izmjena: gaston, dana/u 05 jul 2025, 19:23, ukupno mijenjano 1 put.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- JayCatwright
- Kontakt:
moj Floriane da se nisi bojao Musiale sad si mogao igrati za bavarskog giganta
Ma reci ti kaj hoces, al meni nije normalno da Chelsea otkad je doso onaj Amer svakog drugog igraca sto dovedu je glup ko stup. Mislim da tu ima nesto vise od same "kvalitete" igraca i pitanje je nekog pranja novca ili tako neke pozadine.wadethegreat je napisao/la: ↑05 jul 2025, 18:50Nismo ga hvalili jedino stvari koje radi za ekipu ali tom liku se vise majka spomenula na Chelsea pdfu nego i jednom igracu...TheMix je napisao/la: ↑05 jul 2025, 18:42Pa tko kupuje te igrace sa upitnim IQom?wadethegreat je napisao/la: ↑05 jul 2025, 18:21
Pa bolje i to nego drzati iste igrace ako ne ide.
Ne moze pratim Celzi i Jackson i Madueke ne ide brate to su sanse za sansom jednostavno nema mozga nema.
Ljudi pametni prodaj dok ima vrijednost uzmi profit ulozi nazad cao.
Kazem svi ovi igraci profili Maresce prvi rok da su bas dovodili kako treba.
Svega je tu bas bilo buckurisa ali ovaj rok sve sto nam treba bukvalno sto mi placemo na temi Celzija godinama.
Imamo rupa nismo jos mi neka ekipa ali napredak je ocit a najmladja smo ekipa...
A nemas vise vremena da cekas konkurencija je fuj pogledaj Liverpool i City.
Nemas ti da jos cekas Maduekea i Jacksona 2 3 godina da vidis mozda eksplodiraju.
Liverpool se popunio na svakoj poziciji fuj znaci.
Plus jos bolje pitanje, tko u Arsenalu vidi nes u njima pa dovodi vas otpad?
Ne znam oko kojih igraca ste tako sretni sto ste ih doveli i vidite nes u njima, al sjecam se da ste Jacksona hvalili i sad je lik novi Balotelli, a onaj Joao Pedro vam ima slicne sklonosti, ak ste pratili tekme ne znam dal ste primijetili da nije bas dobar sa glavom takodje.
Joao Pedro je drugaciji igrac on ce igrati sve u napadu zato je doveden.
Gledao sam ga u Brightonu pomalo jutros me impresionirao iskreno.
Pogledajte tekmu nije losa bila ko nije.
Nije bas u glavu ima neke psihopatske poglede to sam jedino primjetio iskreno.
A to ko dovodi vidi buraz i Jackson i Madueke u modernom fudbalu imaju svoje kupce ja ne razumijem kako vi to ne razumijete.
Ako si brz fizikalan dobar 1 na 1 u modernom fudbalu za tebe ima mjesta makar u rotaciji.
Posebno jer su pare manje opet za njih dvojicu nego neki talenat iz Lyona.
Koliko god mi ovdje gledali to i vidjeli da ova dvojica nemaju mozak neko ce za njih dati 50 55 milki.
Mislim da ipak malo previse letite jer nije da ste doveli neke klase, al eto vrijeme ce pokazat i kak ce se uklopit u sistem novi igraci. Osobno imam frendove navijace Chelsea koji ne mogu vjerovat kakvi jazavci od igraca se dovode zadnjih par godina, a tu kad citam je druga prica, al eto svatko ima svoje veselje

ARSENAL4ever
Plavci standardno ovdje u periodu Jun-avgust. Nadam se da će ove sezone biti aktivniji i u ligaškom dijelu da nas ne ostave da se sami tučemo sa Topnicima.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ne vjerujem da bi neko zdrave glave nudio za Martinellija 73 miliona. To bi bila najveća pljačka u historiji čovječanstva nakon Mudryka i Anthonyja.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Cerat ćemo se makar do marta, rusi otpadaju do decembra, pep je već tri izgovora dao za neuspjeh i flop sezonu

Rođen s tobom da budem
- Pensioner26
- Kontakt:
Ćerat ćemo se do marta titulaFaraon iz Visokog je napisao/la: ↑05 jul 2025, 21:11Cerat ćemo se makar do marta, rusi otpadaju do decembra, pep je već tri izgovora dao za neuspjeh i flop sezonu![]()
Taj famozni često prizivani mart.Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑05 jul 2025, 21:11Cerat ćemo se makar do marta, rusi otpadaju do decembra, pep je već tri izgovora dao za neuspjeh i flop sezonu![]()

S obzirom na ovaj transfer rok i na raspored, FC Arsenal ima jako dobre šanse da svojim navijačima ogadi sezonu i prije ožujka. Recimo u listopadu.
- Marsal
- Kontakt:
Ogadio je nije ni počela.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- superFrankie
- Kontakt:
A u odbrani od 4 pozicije 3 standardna reprezentativca najjacih svjetskih reprezentacijaJayCatwright je napisao/la: ↑05 jul 2025, 18:45Pa jel bolje dovesti jednog Rodryga ili trojicu Estevaoa, Paeza, Mudryka i slicnih?wadethegreat je napisao/la: ↑05 jul 2025, 18:42Pa pokusavaju da naprave ekipu koja ce godinama biti konkurentna ali ne moze preko noci iako su upravo to pokusali.JayCatwright je napisao/la: ↑05 jul 2025, 18:33Chelsea ne moze dominirati jer nije stabilan klub sa idejom. Chelseau se moze desiti da osvoji titulu pa da naredne sezone budu deseti, jednostavno takav tip kluba. Nista lose, ali tako je
Sredinu smo rijesili, Pola odbrane a napad smo remontirali jer je trebalo tako.
Ostavis igrace oko kojih ces graditi ostalo prodas za profit dok i tu ne dovedes nekoga ko odgovara.
Ovo sto je sada doslo vec bolje djeluje a vrlo malo su sa ekipom.
Nije Fifa da svako pojacanje ubodes ne moze plus povrede plus sve...
Unutar platne strukture nema mjesta da mi dovedemo sada Rodryga, Williamsa itd.
Citava odbrana vam je u kur.cu bukvalno svaka pozicija od golmana do lijevog beka

Sve 3 kad sastaviš imaš jednog solidnog igrača.
- JayCatwright
- Kontakt:
Taj panj Cucurella je dobar samo navijacima Chelsea, frajer po sezoni proda 10 golova
Moze se reci da su standardno losi. 

- superFrankie
- Kontakt:
Vidi se da ne pratite fudbal bas pored Liverpoola, ali i to je okej 

- JayCatwright
- Kontakt:
Vi pratite sve zato
Ja nisam vidio defanzivca sa gorim postavljanjem, mozda Walker

Ja nisam vidio defanzivca sa gorim postavljanjem, mozda Walker
- superFrankie
- Kontakt:
A pogledao jednu njegovu utakmicu zadnjih godinu dana, i to u dresu repke. Al opet kazem, stvarno je ok sto ne pratis, samo previse brate pametujes za nekog ko nema pojma
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.