Arsenal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Arsenal
Daj Rodryga još i gasi sve, nek ispunjavaju sebi onda fetiše i dovode Chelseajev otpad koliko god hoće. 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Bit ce za Rodryga poduhvat ,raspituju se i City i PSGbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑07 jul 2025, 09:03Daj Rodryga još i gasi sve, nek ispunjavaju sebi onda fetiše i dovode Chelseajev otpad koliko god hoće.![]()

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Sumnjam PSG, to je samo ESPN re.tardirani objavio, šta će im realno pored Kvare, Douea, Dembelea?
HandOfArsenal (bivši HandOfOzil) je možda i naš najbolji izvor iz kluba, čovjek je ovo ljeto pogodio apsolutno svaki detalj i čak su i Fabrizio i Ornstein počeli od njega uzimati vijesti, još prije neki dan reče da je Rodrygu u slučaju odlaska Arsenal prioritet i da smo mi baš zagrijani. Isto i onaj tier1 novinar Reala što je neko ovdje postavio.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- Marsal
- Kontakt:
Ne znam zašto ali očajnički bih želio i Ezea.
Madueke čak nije HG igrač
ako skrše za njega više od 30 mil funti nisu fakat normalni
Madueke čak nije HG igrač

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Dovesti ovog robota od 28 godina mjesto Seska je čisto ludilo, nećete vi još dugo do titule
I još jednom se pokazalo da Artetu niko ništa ne pita kad su transferi u pitanju.
I još jednom se pokazalo da Artetu niko ništa ne pita kad su transferi u pitanju.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- baboedindzeko09
- Kontakt:
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Šta očekivati od sezone ako dodju Eze Rodrygo i Gyokeres? Kako se ponašati?

Rođen s tobom da budem
Kao favoriti i nikako drugacijeFaraon iz Visokog je napisao/la: ↑07 jul 2025, 10:39Šta očekivati od sezone ako dodju Eze Rodrygo i Gyokeres? Kako se ponašati?![]()

Arteti yebeati mamu ako opet fejla

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
U kakvom mi paralelnom univerzumu zivimo gdje je bolji igrac skoro duplo jeftiniji i ima manju platu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Hvala qurcu pa je razum prevladao jer je ludi Arteta htio iskljucivo njega na pocetku roka...
Jos me strah jedino da ne sjebu sve i stvarno dovedu onu Chelsea-jevu olupinu za 50m£. Mislim moze ali za razumnu cijenu toliko da kosta je stvarno puno. Ovako bolje Eze koji je skuplji za 15ak miliona ali je i duplo bolji igrac plus HG
Steta sto ne uvaljasmo Martinellija izgleda i oni pokusavaju sa Rodrygom.
Jos me strah jedino da ne sjebu sve i stvarno dovedu onu Chelsea-jevu olupinu za 50m£. Mislim moze ali za razumnu cijenu toliko da kosta je stvarno puno. Ovako bolje Eze koji je skuplji za 15ak miliona ali je i duplo bolji igrac plus HG
Steta sto ne uvaljasmo Martinellija izgleda i oni pokusavaju sa Rodrygom.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Haman da sam ja jedini ovdje koji ne vidi neki poseban upgrade na relaciji Rodrygo-Martineli.
Ono, Martineli jeste limitiran u glavi ali nije ni da je ovaj brat imao sezonu u kojoj je prekucao s golovima i asistencijama.
Ne znam ni koliko je u stanju igrati defanzivno na način na koji igraju naša krila, brži od Martinelija sigurno nije a ni fizički spremniji.
Ono, Martineli jeste limitiran u glavi ali nije ni da je ovaj brat imao sezonu u kojoj je prekucao s golovima i asistencijama.
Ne znam ni koliko je u stanju igrati defanzivno na način na koji igraju naša krila, brži od Martinelija sigurno nije a ni fizički spremniji.
Istog sam misljenjachily-rz je napisao/la: ↑08 jul 2025, 19:03Haman da sam ja jedini ovdje koji ne vidi neki poseban upgrade na relaciji Rodrygo-Martineli.

Ali ni Martineli ne igra kako bi mi htjeli i kako se ocekuje ,Arteta treba da promijeni malo stil igre i ne trosi nam toliko krila u defanzivi ,imamo toliko kvalitetnih defanzivnih igraca da ne vidim smisao da se nasa krila toliko vracaju nazad protiv svake ekipe(razumijem derbije i to mi je ok)ali treba igrati malo otvorenije i dati im vise slobode naprijed vjerujem da bi i Saka i Martineli bili produktivniji sto se tice golova i asista.

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ali se ovaj tviteraš sa pogrešno upisanim usernameom i upitne inteligencije usra u ćejf 
Rodrygo nije imao neku sezonu, jer mu Carlo nije nešto vjerovao i ne mogu se usporedne praviti samo na osnovu jedne sezone. Sa dolaskom Xabija karte se iznova miješaju i još se ne zna kakve su mu šanse. Da je već otpisan odavno bi neko napravio transfer. Ili je bezobrazno skup.

Rodrygo nije imao neku sezonu, jer mu Carlo nije nešto vjerovao i ne mogu se usporedne praviti samo na osnovu jedne sezone. Sa dolaskom Xabija karte se iznova miješaju i još se ne zna kakve su mu šanse. Da je već otpisan odavno bi neko napravio transfer. Ili je bezobrazno skup.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Otkud znaš da je pogrešno upisan? Nisam naročito inteligentan ali očigledno opet dovoljno da šošone poput tebe upecam u toj mjeri da me prozivaju ovdje.armando je napisao/la: ↑08 jul 2025, 19:29Ali se ovaj tviteraš sa pogrešno upisanim usernameom i upitne inteligencije usra u ćejf
Pravdaj ti to kako želiš ali momak haman nema sezonu u kojoj je zabio dvocifren broj golova.
Nit sam ga nazvao lošim igračem nit sam rekao da je otpisan, kažem da ne vidim u čemu je toliko bolji od Martinelija ako se sve skupa stavi na vagu.
Efendija, nisam mislio na tebe.
Miran budi.
Otvori oči i očešljaj bradu.
Miran budi.
Otvori oči i očešljaj bradu.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Sta li se desilo preko noci s ovom temom, sta sam propustio. Kako je moguce da su selefije i bradice sjebale jednu obicnu sportsku temu?
Proklet bio ko god da je je otkljucao kavez Gornje Maoce, ne mozes ih pofatat samo se kote.
Paja vrati se!
Proklet bio ko god da je je otkljucao kavez Gornje Maoce, ne mozes ih pofatat samo se kote.
Paja vrati se!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.