Ne zna se nista jos uvijek, ali ako gledamo kadar i pojacanja onda je to tako nekako. Ja nisam pratio izjave Kodre i njihove uprave, ali ako kazu da Europa nije neki primarni cilj onda ima smisla ovo sto rade, jer realno ovo nije ponasanje kluba koji ima neke vece ambicije. Sto se tice gubljenja i raspada, to je realna mogucnost za svaki klub u ovoj ligi, osim Zrinjskog i Borca.bvsic je napisao/la: ↑08 jul 2025, 14:42Realno daleko su od europe (Siroki i Zeljo su "jaci po imenima" trenutno), mada Sablic je dobar + nismo ih vidjeli u utakmicama kako stoje.
Ali nije nerealno da budu opet 4-5, povrede i sirina rostera ce odlucit ta mjesta. Teske utakmice svake sedmice + kup. Nikad se ne zna mozda se ekipe pogube cak ste mi vi i najblizi tome, skoro citava ekipa izmjenjena a klupa diskutabilna.
Zato s postenim sudjenjem nasa liga na ovim prostorima bi bila najzanimljivija i najjaca vjerovatno
Neka realnost im je sredina tabele i da zavrse stadion malo se dovedu u red i sljedece sezone da krenu jako
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Ovi su barem igrali redovno kod vas bas i nije takav slucaj od Ziljkica, Dizdarevica, Sabanovica, Serbecica i tako dalje. Onaj iz Izraela ok, ima godina ali je igrao. Mislim da ste se dobro zajebali, ali vrijeme ce pokazati.killafrommanilla je napisao/la: ↑08 jul 2025, 14:47Ne igra niko više iz ljubavi, a ni za 2000KM. Kod nas odavno nisu.. Pa misliš da Ziljkić i Nukić imaju 1500 eura, ne kontam.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑08 jul 2025, 14:43Za budzet od osam milione maraka roster los i nikakav da se ne lazemo bezveze. Jedino wko na stadion ne ide oet miliona maraka onda ima smislakillafrommanilla je napisao/la: ↑08 jul 2025, 12:46
„Bolje je vojska ovaca koju predvodi lav, nego vojska lavova koju predvodi ovca.“
mislim da bi trebao ove godine shvatiti ovu izrekua i nije cilj evropa, to je potajno ok ako iskoči, ako si upratio i kodru i rahimića i sablića, fokus je više na sređivanju kluba koji je zadnje 2 godine u padu - skauting služba, sportski kontinuitet itd. a igrači ko igrači su premijerligaški nivo skroz. sad jbg bolje zvuči npr. dangubić nego ziljkić ali nije tu velika razlika, nego ovog drugog znaš
![]()
![]()
uostalom, opet kazem, ljepse zvuci troupee, seedorf itd. ali vidjećemo sve ko se kako pojačao kad krene prvenstvo. i meni egzotičnije zvuči troupee i holandska zastava, ali možda je baš halid za njega theo
i naravno, tribina će biti dobar dio budžeta.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Znaci potvrdjeno? Zna li se razlog ili je standardna nezainteresovanost?jointunija je napisao/la: ↑08 jul 2025, 13:28K nozi keruErosViverosViv je napisao/la: ↑08 jul 2025, 13:16Za 4 dana nisu prodali 11 milja? Je li u pitanju bojkot?
![]()
Slazem se, mada i s njima se nesto desava, pojacanja su 0 u odnosu na proslu sezonu. Valja iznijet sezonu s ovim igracimaBumbaclat je napisao/la: ↑08 jul 2025, 14:49Ne zna se nista jos uvijek, ali ako gledamo kadar i pojacanja onda je to tako nekako. Ja nisam pratio izjave Kodre i njihove uprave, ali ako kazu da Europa nije neki primarni cilj onda ima smisla ovo sto rade, jer realno ovo nije ponasanje kluba koji ima neke vece ambicije. Sto se tice gubljenja i raspada, to je realna mogucnost za svaki klub u ovoj ligi, osim Zrinjskog i Borca.bvsic je napisao/la: ↑08 jul 2025, 14:42Realno daleko su od europe (Siroki i Zeljo su "jaci po imenima" trenutno), mada Sablic je dobar + nismo ih vidjeli u utakmicama kako stoje.
Ali nije nerealno da budu opet 4-5, povrede i sirina rostera ce odlucit ta mjesta. Teske utakmice svake sedmice + kup. Nikad se ne zna mozda se ekipe pogube cak ste mi vi i najblizi tome, skoro citava ekipa izmjenjena a klupa diskutabilna.
Zato s postenim sudjenjem nasa liga na ovim prostorima bi bila najzanimljivija i najjaca vjerovatno
Neka realnost im je sredina tabele i da zavrse stadion malo se dovedu u red i sljedece sezone da krenu jako
Ili ce sudjenje bit ludilo da mogu s juniorima da igraju ili je red na B komponentu (sumnjam). Borac 100 godina i dovedu jednog boljeg igraca koji nije igro pola godine.
Zrinjski ce nam veceras sve reci
-
- Kontakt:
Sta kaze na sve ovo Rahima general,Bekrija i Zec jesul jos na platnom spisku?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑08 jul 2025, 13:35Ko sto ste vi uzeli od bolesne djece pomozi.ba brojevima da vratite dugove gospodara filozofije familije
Haram vam bilo jadovi vjeciti.
-
- Kontakt:
Plavi kerovi au danas nesto bijesni?
Samo potvrda onoga što svi već znamo, a to je da njihova fiktivna brojka članova ne odgovara realnom stanju na terenu. Kratak je put od potpune euforije do podjele karata.ErosViverosViv je napisao/la: ↑08 jul 2025, 14:59Znaci potvrdjeno? Zna li se razlog ili je standardna nezainteresovanost?jointunija je napisao/la: ↑08 jul 2025, 13:28K nozi keruErosViverosViv je napisao/la: ↑08 jul 2025, 13:16Za 4 dana nisu prodali 11 milja? Je li u pitanju bojkot?
![]()
Zayeban velez.. Igrac iz lige petice , nista labavo.
Najbolji bek bh lige, milionski transfer, strasna karijera.
Najbolji bek bh lige, milionski transfer, strasna karijera.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
stvarno mi nije jasno, tolika euforija da bi objavili da je rasprodato nepunih 10k za 4 dana. Cemu onda tolika medijska paznja?
-
- Kontakt:
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Kad dodju u tu fazu, onda pocnu sami sebe lagati. Svaka im je sezona ista bukvalno copy/paste, Mirviceva potkapacitirana spin brigada misli da odradi svoje, a ostali kao ovce se navuku.Virtu4l je napisao/la: ↑08 jul 2025, 11:01KONTRASVIH je napisao/la: ↑08 jul 2025, 08:17Nema tu euforije jer igrate na nasem gradskom stadionu koji ima skoro 3x veci kapacitet od Grbavice, a i znate sami da vasa skromna baza navijaca komotno moze stati na jednu tribinu, a ostatak vam popunjava dijaspora, kunto i panto.
Al haj ako vas toliko boli broj clanova, hajmo uzet prosjek posjete na kraju sezone evo zadnjih 10 godina od kako ste postali privatna prcija raznoraznih “biznismena”, imali lovu, rezultate, i realno postali puno stabilniji klub, u 8-9 od 10 sezona ste bili ispod nas.
Dobro jutro svima![]()
To im je posljednje uporište, te evropske utakmice, a i sami znaju da je to mahom dijaspora, plus ogroman broj gratis ulaznica. Oni se kao i svaki davljenik uvijek hvataju za slamku, očajnički žele da imaju "nešto" jer se svi šprdamo sa njima. Uspjesi Zrinjskog i Borca su im uzeli onaj višegodišnji adut - kako su oni kao najuspješniji u Evropi.
Nije im lako, svi kvazi-argumenti iz godine u godinu padaju u vodu, sad im je još ostalo da bulazne o transferima o tome kako prodaju igrače za aman-zaman cifre, a nisu svjesni da će im to na kraju dohakati.
Ove nesretnike istina i cinjenice najvise bole, i realno milina ih je gledati kako se koprcaju

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- FKSDoGroba
- Kontakt:
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Jel ovo Mirvina prchija spominje nekakvu posjetu? Da li je moguce?
Faraone njihov oprosti im, bice billboard jos ljepsi
Faraone njihov oprosti im, bice billboard jos ljepsi
Ne znam kako si povezao super stara iz lige petice i ovu sliku ali ako te to cini sretnim ok postujem.
Ps: Simpaticno mi kao ismijavanje broja prodatih ulaznica kad se zna kolika su ograničenja bila pri kupovini plus radi se o klubu koji deceniju ima najbolju posjetu, al hajd takodjer ako vas to cini sretnim opletite.
- jointunija
- Kontakt:
Samo rumeni gad,a šta Ajla kaže na sve ovomosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 jul 2025, 15:14Sta kaze na sve ovo Rahima general,Bekrija i Zec jesul jos na platnom spisku?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑08 jul 2025, 13:35Ko sto ste vi uzeli od bolesne djece pomozi.ba brojevima da vratite dugove gospodara filozofije familije
Haram vam bilo jadovi vjeciti.

Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
-
- Kontakt:
Brate ne navijam ja za Budućnost. S nekim si me pomiješao.jointunija je napisao/la: ↑08 jul 2025, 14:41Šta SPO istražuje?jurisicduska je napisao/la: ↑08 jul 2025, 14:29Gdje su oni sto pozivaju na normalan dijalog ?
Kakve veze Budućnost ima s nama i bilo ko od ovih igrača ?
Može li neko reci ?
I kad se na ovakve i slične stvari odgovori onda se neko bavi vama
Ne znam ni šta vam znaci da nas ugase opet nećete osvojit trofej morali bi 5 klubova pogasit da vi budete konkurent za nešto.
Evo ovaj drugi vadi postove o posjeti. A čitav svijet vidi poluprazan stadion na kojem Dino Pekić upise 11000.
Samo u slučaju Adžićevog transfera, od ukupnog obeštećenja od 5,3 miliona eura, menadžerima je isplaćeno čak dva miliona – znatno više od dozvoljenog po FIFA pravilima.
Dio tog novca, navodno, završio je na računu firme A1 iz Podgorice, u vlasništvu Branimira Ivaniševića, iako je zvanični menadžer mladog reprezentativca Igor Gluščević.
Gdje lova?na računu kluba ili na nekim firmamama,tipa SEC One?
Dolijali ste.....![]()
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
jointunija je napisao/la: ↑08 jul 2025, 14:41Šta SPO istražuje?
Samo u slučaju Adžićevog transfera, od ukupnog obeštećenja od 5,3 miliona eura, menadžerima je isplaćeno čak dva miliona – znatno više od dozvoljenog po FIFA pravilima.
Dio tog novca, navodno, završio je na računu firme A1 iz Podgorice, u vlasništvu Branimira Ivaniševića, iako je zvanični menadžer mladog reprezentativca Igor Gluščević.
Gdje lova?na računu kluba ili na nekim firmamama,tipa SEC One?
Dolijali ste.....![]()
Nažalost, nisu dolijali, već sam pisao o tome prije par dana, iako rade mnogo gore stvari od ovoga što radi Budućnost. Sve dok je Vico na čelu saveza oni su sigurni, niko se neće usuditi da ih procesuira. Redžepagića su ispoštovali tek kad je zaprijetio da će izaći u javnost i to je jedino čega se plaše - loš marketing. Zato nisu pokretali krivične protiv Selimovića, Ibrakovića, Trbića i svih koji su otjerani, jer bi u tom procesu sav prljav veš izašao na površinu. Kod njih se sve što može rješava nagodbom, pa da košta koliko košta.
Ipak, neke stvari neće još dugo moći držati ispod tepiha.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kakva ogranicenja?godrina je napisao/la: ↑08 jul 2025, 16:02Ne znam kako si povezao super stara iz lige petice i ovu sliku ali ako te to cini sretnim ok postujem.
Ps: Simpaticno mi kao ismijavanje broja prodatih ulaznica kad se zna kolika su ograničenja bila pri kupovini plus radi se o klubu koji deceniju ima najbolju posjetu, al hajd takodjer ako vas to cini sretnim opletite.
11k clanova 12k ulaznica?
Ispade veca posjeta bude protiv Goska nego europa
Grbavica rasprodata za Koper 

Vidi, moj komentar na ovu podjelu je bio onako patriotski što ne mora značiti da je zaista to tako baš ispravno.admin je napisao/la: ↑07 jul 2025, 20:02Podforume ćemo praviti za klubove za koje na našem forumu ima interesa, a gasiti one za koje nema interesa. U zadnje vrijeme je kod nas dosta opao interes i za Velež ali nadam se da će se to vratiti kad malo krenu utakmice.
Ukoliko za nekim klubom vremenom na našem forumu bude vise interesa i ljudi koji pišu, svakako ćemo praviti nove podforume.
Imati cijeli podforum, a zadnji post u njemu od prije dva mjeseca… to je besmisleno.
Vaši razlozi i objašnjenja koja ste kasnije pisali u postovima možda i imaju smisla za Vas kao urednike ovog foruma ali u istom momentu ponašamo se kao i oni i vodimo se politikom odbacivanje svega što smatramo da nije naše.
Koliko god pojednici i navijači tih klubova smatrali da ne pripadaju ovoj ligi a i samoj državi, neko moje mišljenje je da bi svi oni na ovom možda jednom javnom većinom sportskom forumu trebali imati svoj podforum na temi Premijer liga iliti WWin Liga BiH. Sad ko će šta i koliko pisat to će možda više govoriti o njima nego o nama. Sa vaše strane se očekuje više poštovanja na ovom forumu prema samoj ligi kao takvoj bez obzira na klubove koji u njoj učestvuju i odnos njihovih navijača prema istoj.
Premijer liga BiH ima deset klubova a ne samo tri i smatram da bi trebalo da svaki klub na toj temi ima svoj podforum sad da li će neko pisati ili ne to je njihova slobodna volja ali time mi stavljamo do znanja da cijenimo i poštujemo ono što je naše.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bordo10, bvsic, delko, Giuseppe1, jurisicduska, rishovski, Vanja8 i 37 gostiju.