AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

dr.feelgood
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la dr.feelgood » 17 apr 2011, 22:50

Hvala Udinama i Parmi, odradili su odlican posao za nas.

Mi moramo osigurati titulu prije gostovanja u Udinama,
jer ovi definitivno nisu normalni.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 apr 2011, 22:54

Cestitke Milanu na novom naslovu.
Kad vec nije uspeo Napoli, drago mi je da jeste Milan. ;)
Jos jedna godina Intera bi unazadila Serie A.
Milan je bio najbolji u teskim utakmicama i zasluzeno ce odneti titulu.
I Napoli je dva puta izgubio od Milana i to prilicno ubedljivo.
Cestitke jos jednom i nadam se da cemo i mi jednom slaviti (bar za moga zivota :lol: ).

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 17 apr 2011, 23:08

2x dobili i Napolija i Intera...normalno da je zasluzeno.Cestitke i od mene..jbg,niste mi previse dragi..al sportski je cestitat najboljem,a Milan je to ove sezone,svakako.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 17 apr 2011, 23:14

dr.feelgood je napisao/la:
meskalin je napisao/la:
dr.feelgood je napisao/la:@Meskalin mozda bih ga mogao istrpiti jos dvije sezone ako bi pristao na drasticno manju platu i na minimalnu minutazu.

ps. nema te vise da dolazis na MilanManiu...ako je isti Meskalin u pitanju?

U potpunosti se slazem s tobom, uz manju placu i minutazu, ali bi osvajao trofeje ili ici u Ajax i li Brazil.... aa jesam isti sam, bio sma clana 2 godine foruma + otprilke 2 sam samo citao postovoe i bilo je pravo doboro kasnije kako su dosli kojekakvi leptiri ili vijetnamci zgadilo mi se se...vise sma se svajdao nego navijao za isti tim...ovdee mi se svidja i na EN...koji je tvoj user bio??
Moj nick je bio Efekat Leptira

Salim se, naravno. User mi je adis, ja sam se uclanio prije godinu, otprilike, a tada je Leptir vec uveliko harao a jos mu se kasnije prikljucio i ovaj Vijetnamac pa je sve otislo u k. A tebe sam zapamtio posto si bio jedan od rjetkih s normalnim postovima.
Navrati nekad, ako nista, bar ces se dobro nasmijati.
ma kakvi cujem se s Saletom, jer cemo ja i Rino Gattuso ici iduce na San Siro gledati Milan u LP iducu sezonu :) nepa potrebe da citam kako ljudi ljece svoje komplekse :D Milan je po svemu sudeci prvak jer mogu fulati 2 tekme Roma i Udine :D

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 18 apr 2011, 00:22

citam na Milannews Berluskoni dovodi poklon u klub i to u vidu : Gansa, Mexesa i Taiwa :D tako da bi iduce godine tim mogao ovako izgledati...
-------------Abiatti----------------
--Abate---Silva--Mexses---Taiwo---
------------Bommel----------
--Flamini----------Princ----
-----------Ganso-------
-------Ibra-----Pato-----

i na klupi: Nesta, Emanulesen, Cassano, Robinho, Zambrotta, Gatto, Seedrof juhuuu mozda bi bilo dobro jos jednog veznog, ali ja mislim na na lijevoj strani moze jakoooo dobor odigrati Urbi, samo ako mu pruzi sansu :)

Omerovic
Kontakt:

Post Postao/la Omerovic » 18 apr 2011, 12:49

[youtube][/youtube]

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 18 apr 2011, 13:23

Koliko ce biti odsutan Abbiati ?

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 18 apr 2011, 14:20

Boga mi se plašim, stigoše nas Interisti po stranicama :? oni došli na 300 a mi 314, a bježali smo im po 40 stranica a vidi sad :roll: daj budite malo aktivniji
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 18 apr 2011, 14:35

robovi88 je napisao/la:Boga mi se plašim, stigoše nas Interisti po stranicama :? oni došli na 300 a mi 314, a bježali smo im po 40 stranica a vidi sad :roll: daj budite malo aktivniji
:lol:

a zadnjih desetak i vise stranica najmanje Interisti pisali, vec se svako dosao nasladjivati nasim rezultatima :D

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 18 apr 2011, 15:33

Sta mislite za polufinale kupa?Roma-Inter i MIlan-Palermo.. Ibra ima pravo igrati u srijedu,trebali bi proci u finale, mozda opet bude Derby della Madonnina,ako inter uspije Romu proci..pa da im opet pokazemo neke stvari..hehe FORZA MILAN
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 18 apr 2011, 15:54

muha milanez je napisao/la:Sta mislite za polufinale kupa?Roma-Inter i MIlan-Palermo.. Ibra ima pravo igrati u srijedu,trebali bi proci u finale, mozda opet bude Derby della Madonnina,ako inter uspije Romu proci..pa da im opet pokazemo neke stvari..hehe FORZA MILAN

uuuu to bi bilo najbolje dati im opet po guzci da se vidi ko je deff gazda u Milanu :)

Omerovic
Kontakt:

Post Postao/la Omerovic » 18 apr 2011, 17:32

Berlusconi: Inter više nema šanse, došao je red na nas

Prvi čovjek AC Milana, talijanski premijer Silvio Berlusconi, poručio je gradskom rivalu Interu da je za njih mogućnost obrane naslova talijanskih nogometnih prvaka čista iluzija...

Nakon nedjeljnih utakmica Serije A stvorio se bodovni jaz između Milana i Intera, aktualnog prvaka, koji sada iznosi osam bodova. Do kraja natjecanja ostalo je pet kola, za Berlusconija premalo da bi se išta promijenilo u korist branitelja krune.

- Bili ste sjajni - poručio je Berlusconi Interovim navijačima, kojima je i dodao:

- Trostruka kruna (Liga prvaka, Serie A, Talijanski kup u prošloj sezoni, op.a.) je povijesno ostvarenje, a Mourinho je bio nešto posebno. Ipak, sada smo mi ti koji pobjeđujemo. Lani smo Interu omogućili da sve osvoji, sada je bilo dosta.

Upitan o 25-godišnjoj povezanosti s klubom čiji je predsjednik, Berlusconi je kazao:

- Kada sam vidio da Milan pada u Seriju B, budući da sam čovjek koji ima pokoju ambiciju, rekao sam si: "Učinit ću Milan najtrofejnijim klubom svijeta".

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 18 apr 2011, 17:47

Pato out 2-3 sedmice :cry: vraća se za Romu
http://www.rossoneriblog.com/milan-lose ... -23-weeks/

Ibra i Cassano startaju protiv Palerma !

Allegri izjavio da će Emanuelson sljedeće sezone dobivati veću minutazu !

Berreta pozvan za predstojeću utakmicu kao zamjena za Pata 8-)

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

dr.feelgood
Kontakt:

Post Postao/la dr.feelgood » 18 apr 2011, 17:57

Nadam se da ce protiv Palerma staviti Papagrka umjesto Thiaga, neka se covjek malo odmori, zasluzio je.
U vezu neka ubaci Merkela ili Strasera i Pirla, ako je spreman i naravno Ibra u napadu pa sta bude.
Ovaj kup je totalno nebitno takmicenje ali bi ga bilo lijepo osvojiti kad smo vec do ovdje dogurali.
Nadam se finalu protiv Intera pa da im jos jednom ove sezone zagorcamo zivot.

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 18 apr 2011, 18:47

Cestitam Rossonerrima na tituli.Potpuno zasluzeno,citavu sezonu igrate na najvisem nivou i ovo je potpuno ocekivano po mom misljenju.Polako Milan pocinje stvarati novi tim pod vodstvom Allegrija i ovo sigurno nije bezveze. :lol:
Poslije Viole Milan najvise volim,jer sam s Milanom dozivio neke prekrasne zivotne trenutke.
NON MOLLARE MAI

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 18 apr 2011, 18:50

Alen Škoro je napisao/la:Cestitam Rossonerrima na tituli.Potpuno zasluzeno,citavu sezonu igrate na najvisem nivou i ovo je potpuno ocekivano po mom misljenju.Polako Milan pocinje stvarati novi tim pod vodstvom Allegrija i ovo sigurno nije bezveze. :lol:
Poslije Viole Milan najvise volim,jer sam s Milanom dozivio neke prekrasne zivotne trenutke.
mogo bi malo bit aktivniji na našoj temi :twisted:

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 18 apr 2011, 19:39

robovi88 je napisao/la:Boga mi se plašim, stigoše nas Interisti po stranicama :? oni došli na 300 a mi 314, a bježali smo im po 40 stranica a vidi sad :roll: daj budite malo aktivniji
Kakve veze sto stizu :roll:

bolje ispisati 5 kvalitetnih stranica nego 10 sa provokacijama i koje kakvim glupostima...

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 18 apr 2011, 19:45

Alen Škoro je napisao/la:Cestitam Rossonerrima na tituli.Potpuno zasluzeno,citavu sezonu igrate na najvisem nivou i ovo je potpuno ocekivano po mom misljenju.Polako Milan pocinje stvarati novi tim pod vodstvom Allegrija i ovo sigurno nije bezveze. :lol:

Koji Milan je u pitanju?
Thomas Müller - Fußballgott

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 apr 2011, 20:53

don_burza je napisao/la:

Koji Milan je u pitanju?

Pa Milanche. Nije valjda da ne znas :?: :!:

:mrgreen: :lol: :lol:

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 18 apr 2011, 21:32

MaGiCa je napisao/la:
don_burza je napisao/la:

Koji Milan je u pitanju?

Pa Milanche. Nije valjda da ne znas :?: :!:

:mrgreen: :lol: :lol:
Kako to bolan ne znas?
AC Milan. :lol:
NON MOLLARE MAI

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.