Ma hajde bolan pa nismo mi vi koji javno govorite da zreba kupit i stimat tekme,mi smo uvijek imali ekipu za vrh tabele samo sto su nam treneri bili ka...ne ,kao i vi sto ste proigrali sa ovim trenerom tako smo i mi sa Regojem i Jusicem ali ne vi mozete proigrat a niko drugi nemoze.DamirT je napisao/la: ↑10 jul 2025, 12:17Al ste zato nepismeni.convict35 je napisao/la: ↑10 jul 2025, 11:39Sarkazam je znak neinteligencije,nismo mi glupi ka tuzlaci pa poleti u PL ,vi bi svi redom supka dali da igrate u PL a klub u rasulu,dugovi tuzbe ,blokirani racuni ,Azmir vas kara ,vi mu se naguzujete ,navijaca rulja od 156 po utakmici.
Treba sredit klub pa napadat PL,et mi vise nemamo marke duga pa opet necemo napadat PL do mozda iduce god ,necemo da se sramotimo kao vi prosle sezone da budemo k..va za nabijanje gol razlike.
Samo se ti tjesi da ste posteno ostali prosle sezone. Ona prica da para nemate za to je glupa do bola. Ne mora se isplatiti iste sekunde to. Nikog zivog niste mogli dobiti i odjednom proigrali kao Real. Prvi ste zato da druge optuzite za namjestanja...
Mi smo najposteniji klub u svim ligama BIH 100%