Prva Liga FBiH 2025/26

Moderator/ica: GracanicaAA

convict35
Kontakt:

Re: Prva Liga FBiH 2025/26

Post Postao/la convict35 » 10 jul 2025, 13:24

DamirT je napisao/la:
10 jul 2025, 12:17
convict35 je napisao/la:
10 jul 2025, 11:39
Skver je napisao/la:
10 jul 2025, 11:00
NK Celik je sada glavni favorit poslije odblokiranog racuna....sponzori, navijaci, euforija, sve ce biti na strani zenicana.....Sloboda treba gledati da bude medju prvih pet radi dalje stabilizacije.
Sarkazam je znak neinteligencije,nismo mi glupi ka tuzlaci pa poleti u PL ,vi bi svi redom supka dali da igrate u PL a klub u rasulu,dugovi tuzbe ,blokirani racuni ,Azmir vas kara ,vi mu se naguzujete ,navijaca rulja od 156 po utakmici.
Treba sredit klub pa napadat PL,et mi vise nemamo marke duga pa opet necemo napadat PL do mozda iduce god ,necemo da se sramotimo kao vi prosle sezone da budemo k..va za nabijanje gol razlike.
Al ste zato nepismeni.

Samo se ti tjesi da ste posteno ostali prosle sezone. Ona prica da para nemate za to je glupa do bola. Ne mora se isplatiti iste sekunde to. Nikog zivog niste mogli dobiti i odjednom proigrali kao Real. Prvi ste zato da druge optuzite za namjestanja...
Ma hajde bolan pa nismo mi vi koji javno govorite da zreba kupit i stimat tekme,mi smo uvijek imali ekipu za vrh tabele samo sto su nam treneri bili ka...ne ,kao i vi sto ste proigrali sa ovim trenerom tako smo i mi sa Regojem i Jusicem ali ne vi mozete proigrat a niko drugi nemoze.
Mi smo najposteniji klub u svim ligama BIH 100%
Zadnja izmjena: convict35, dana/u 10 jul 2025, 13:28, ukupno mijenjano 1 put.

convict35
Kontakt:

Post Postao/la convict35 » 10 jul 2025, 13:26

Skver je napisao/la:
10 jul 2025, 12:18
convict35 je napisao/la:
Skver je napisao/la:
NK Celik je sada glavni favorit poslije odblokiranog racuna....sponzori, navijaci, euforija, sve ce biti na strani zenicana.....Sloboda treba gledati da bude medju prvih pet radi dalje stabilizacije.
Sarkazam je znak neinteligencije,nismo mi glupi ka tuzlaci pa poleti u PL ,vi bi svi redom supka dali da igrate u PL a klub u rasulu,dugovi tuzbe ,blokirani racuni ,Azmir vas kara ,vi mu se naguzujete ,navijaca rulja od 156 po utakmici.
Treba sredit klub pa napadat PL,et mi vise nemamo marke duga pa opet necemo napadat PL do mozda iduce god ,necemo da se sramotimo kao vi prosle sezone da budemo k..va za nabijanje gol razlike.
Nemate razloga mrziti covjeka koji vam je kupio garnituru opreme kada ste krenuli iz cetvrtog ranga. Nisam cuo da smo u rasulu, naprotiv dovodimo igrace sa tuzlanske regije koji imaju kvalitet igrati ovu ligu kao sto smo to radili nekada davno prije kada smo bili uspjeni u ex YU, imamo trenera koji je odlican i koji nam je po volji, plate su do 2000 KM mjesecno za igrace…..ne vidim da nas bilo ko kara osim onih sto su nas iskarali iz prosle uprave…..nema nikakvog sarkazma, osim sto izgledate imate problema kada je Sloboda u pitanju koja vam apsolutno nista lose nije ucinila. Meni licno bi bilo drago da Celik bude dio PL jer to grad Zenica i NK Celik sigurno to zaluzuju kao sto bi volio i da NK Jedinstvo bude clan PL…..kontam odblokiran vam je racun, mozete imati sponzore i druge pogodnosti za “nabavku” novca, sto se mene tice vi nemorate ni ove a ni narednih godina napadati PL…..imate navijace, sada ce sigurni biti I velika euforija ako vasa uprava bude sposobna da iskoristi taj moment I namkne novac, ljudi hoce PL , prave igrace a ne da vam igraju rekreativci…..Navijaci Slobode vam zele sve najbolje i da uspijete.
Mislio sam da podjebavas kao i ostali iz TZ ,ako mislis pola od ovoga moje iskreno izvinjenje.
Sto se tice PL nit smo mi a pogotovo vi spremni za tu avanturu

Quartararo
Kontakt:

Post Postao/la Quartararo » 10 jul 2025, 14:06

Čelik se vraća u PL baš kao što su se Robijaši vratili na ovaj forum. Ekspresno, odmah nakon ispadanja Slobode i deblokade računa. Kompleksi reklo bi se. A kleli se da se ne vraćaju, kako je forum propao, još svoj novi napravili. Gasi ligu, eto Čelika.

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 10 jul 2025, 14:23

Opet ovde rivalitet navijacki Tuzla i Zenica jos ako budu upadali ovde iz Zenice cesce oni sto su otisli odavde bice svega ,daj brate bar normalno da pisemo bez vredjanja ..
Ja cu opet rec Sloboda i Gosk favoriti br 1 a Stupcanica vidjet cemo ostalo u 5 grama ce to bit..
Sto se tice Slobode nema sumnje da ce Husic sastavit ekipu za 1 mjesto i ulazak i ako bude htio uci ce Sloboda opet e sad je ta enigma kod Slobode koliko zaista Husic zeli iskreno da ulaze u Slobodu,da li ima projekat lupam 5 godina i neke ciljeve i tu ce pokazat svoje pravo lice i namjere i sad ne moze nesto rec kriv neko drugi ima svoje ljude u upravi ...Ja licno mu nevjerujem u neki projekat da Slobodu postavi negog stabilnog u Wwin ligi BiH,meni je lik mutan i to je to i bojim se da ce preko noci otic .Nije to ni mrznja ni ljubomora ni bilo sta to je realnost i bojazan kod mnogih tuzlaka i sta onda ..
Sto se tice Celika gdje Ledeni na kojem je niku sad ne znam ali ne smije se on javit evo deblokiran nam je racun pa ne mozes vise zaebavat kao sto smo i najavili i nadali se pred pocetak sezone da ce bit.Mada to niko nije znao kad ce se desit a ja bi zadovoljan bio sa Celikom u top 5 da budemo,nema govora da mi mozemo napast 1 mjesto ali u vrhu nadam se da mozemo bit.Ostale ekipe do sad nista posebno osim Jedinstva sto mi izgleda dosad fino ,sta ce bit kod njih ne znam jer i kod njih uvjek imaju 2 struje igre i spletke.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 10 jul 2025, 15:00

Napisao sam prije da ne treba da se desi vise prepucavanje izmedju Zenice i Tuzle bespotrebno, zar nam nije dosta od predprosle sezone i sta smo dobili? Ništa klubovi nam i dalje u blatu, ni mi a ni Zenica ne trebaju ganjat PL ako cemo bit samo u prolazu tamo i kanta za nabijanje, plus znamo kako funkcionise Premijer liga i sudije
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 10 jul 2025, 15:14

fukara87 je napisao/la:
10 jul 2025, 15:00
Napisao sam prije da ne treba da se desi vise prepucavanje izmedju Zenice i Tuzle bespotrebno, zar nam nije dosta od predprosle sezone i sta smo dobili? Ništa klubovi nam i dalje u blatu, ni mi a ni Zenica ne trebaju ganjat PL ako cemo bit samo u prolazu tamo i kanta za nabijanje, plus znamo kako funkcionise Premijer liga i sudije
Daleko od prepucavanja kakvo je bilo prosli put. :mrgreen:

Covjek fino napisao da ce biti medju prvim favoritima nakon deblokade, kako vec. Atmosfera bi i trebala biti jos bolja, sto na tribinama sto oko kluba. Sto je i cinjenica, rijesili ono sto je toliko bio kamen spoticanja i od srca bez zayebancije im cestitam.

Onaj pise da je neki sarkazam, kako su ovi glupi i slicno. Nigdje veze s vezom.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

mrAdislic
Kontakt:

Post Postao/la mrAdislic » 10 jul 2025, 15:22

DamirT je napisao/la:
convict35 je napisao/la:
Skver je napisao/la:
Al ste zato nepismeni.

Samo se ti tjesi da ste posteno ostali prosle sezone. Ona prica da para nemate za to je glupa do bola. Ne mora se isplatiti iste sekunde to. Nikog zivog niste mogli dobiti i odjednom proigrali kao Real. Prvi ste zato da druge optuzite za namjestanja...
Prijatelju pismeni niko nama nije pomogao niti se neko potkupljivao to ti garantovat moze svako ko je blizak klubu sada...uostalom vidjelo se zadnje kolo, ali nece niko da pogleda realno.

Sto niko drugi ne moze to prezvakati i sto vecina ima klubove koji jedva cekaju da zarade na tome nije nasa krivica, za ovo se sve dalo da se postigne trenutno.

I sljedecih sezona jedini klub koji ti moze garantovat da nece skidati gace i kupovati smo mi.

Sto se tice Slobode vece sanse su duplo na njima da ce uci iako i njima to nije pametno dok se ne stabilizuju, a sto se nas tice neka nas jos tu dok ne budemo spremni.
BašČelik!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 10 jul 2025, 17:09

Percepcija razmišljanja prosječne fukare: "Manje smo lopovi ako su i drugi lopovi."

Koliko je Čeliku stalo da bude pošteno pokazalo se na utakmici protiv Gradine, nije se mogla lakše uzet lova ali igrači i navijači su proslavili bod kao da je gol za prvaka države jer obraz i čast su bitniji od bilo kakve titule.

Štimali smo al bez penala u našu korist haman čitavu sezonu, štimali smo al nas dobi Radnički na Bilinom, ljudi više nikog nisu pobjedili.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 10 jul 2025, 17:52

DamirT je napisao/la:
Nikog zivog niste mogli dobiti i odjednom proigrali kao Real. Prvi ste zato da druge optuzite za namjestanja...
Yebiga to je kad imas vrhunskog trenera, covjek ih preporodio....iznenadili i sami sebe.
🔴⚫️

LavoviGabela
Kontakt:

Post Postao/la LavoviGabela » 11 jul 2025, 08:54

chily-rz je napisao/la:
10 jul 2025, 17:09
Percepcija razmišljanja prosječne fukare: "Manje smo lopovi ako su i drugi lopovi."

Koliko je Čeliku stalo da bude pošteno pokazalo se na utakmici protiv Gradine, nije se mogla lakše uzet lova ali igrači i navijači su proslavili bod kao da je gol za prvaka države jer obraz i čast su bitniji od bilo kakve titule.

Štimali smo al bez penala u našu korist haman čitavu sezonu, štimali smo al nas dobi Radnički na Bilinom, ljudi više nikog nisu pobjedili.
baš im ime pristaje :urnebes:
I ove godine će aza kamikaza poklapat pola utakmica, ali to će fukareština opet pravdat, pa kad ih pokradu u PL, opet će plakanje i kmečanje :urnebes:
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 11 jul 2025, 10:23

Čelik do Tokija :clap:
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

mrAdislic
Kontakt:

Post Postao/la mrAdislic » 11 jul 2025, 10:29

legendarnadruga je napisao/la:
11 jul 2025, 09:12
slika
A da ti se krene vadit iz naftalina suprotno sta se desavalo i u koliko kola..niste upuceni bili za proslu sezonu bili ste konkurentni u mtelu :lol:
BašČelik!

convict35
Kontakt:

Post Postao/la convict35 » 11 jul 2025, 10:37

Ma budale zesce nas povaljivalo iz kola u kolo ,penal nismo dobili drugu polusezonu ,rukama odbrambeni igraci branili golove ,nismo kako treba faul dobili a ono se uhvatilo za jednu sudisku gresku i to koja se tesko vidi zbog kretnji igraca u punom trku i to cak u utakmici koja nije nista ni znacila da je zavrsila 1-1 ni nama ni nijima ,da je sad ona nesto dlucivalo ispadanje i nesto slicno

Venom
Kontakt:

Post Postao/la Venom » 11 jul 2025, 15:32

Bas je ironicno sto ovaj iz Bihaca optuzuje Celik za namjestanje, dok mu je taj isti Celik svojim postenjem i obrazom osigurao da mu tim za koji navija i sljedece sezone igra ovu ligu.
Srce, čast i ponos!

convict35
Kontakt:

Post Postao/la convict35 » 11 jul 2025, 16:08

Venom je napisao/la:
11 jul 2025, 15:32
Bas je ironicno sto ovaj iz Bihaca optuzuje Celik za namjestanje, dok mu je taj isti Celik svojim postenjem i obrazom osigurao da mu tim za koji navija i sljedece sezone igra ovu ligu.
:thumbup:

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 11 jul 2025, 17:06

Niko se netreba zaklinjati u poštenje u bilo kojoj ligi u Be i Ha. Poštenja jednostavno nema, tačno je da se najviše muti oko ulaska u viši rang a bgm poprilično se mešetari i oko opstanka. Sto puta ukradi da niko nezna pošten si i pred bogom i pred ljudima i pred zakonom. Jednom ukradi da se zna lopov si pred svima. Na kraju kraju krajeva il si pošten ili nisi, nema sredine. Razlika je u visini kazne. Kod nas kažnjavaju bonusima, Gigović i Bandić suci sa uefa liste🤣

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 11 jul 2025, 19:02

legendarnadruga je napisao/la:
11 jul 2025, 09:12
slika
Tebi je zbog postenja i obraza Celika u 96 minuti Celik izjednacio na 1-1 i tvoje Jedinstvo ostalo u ligi ,inace sad bi se spremo u Novi Travnik i slicna mjesta da pratis svoje Jedinstvo..Sve ti to znas samo se pravis lud i zapeo za jednu utakmicu sto ne postavis iz Gorazda 1-3 u 87 minuti ,penal u 90 i 98 minuta 3-3 nakon izmisljenig penala i faula i jos takvih primjera.

BosnianRahatluk
Kontakt:

Post Postao/la BosnianRahatluk » 11 jul 2025, 19:24

Celiku cestitke za Gradinu. Ali
Da niste na vrijeme " rijesili " 3-4 utakmice ispali bi i to glat

Querty
Kontakt:

Post Postao/la Querty » 11 jul 2025, 19:46

Beledija je napisao/la:
11 jul 2025, 17:06
Niko se netreba zaklinjati u poštenje u bilo kojoj ligi u Be i Ha. Poštenja jednostavno nema, tačno je da se najviše muti oko ulaska u viši rang a bgm poprilično se mešetari i oko opstanka. Sto puta ukradi da niko nezna pošten si i pred bogom i pred ljudima i pred zakonom. Jednom ukradi da se zna lopov si pred svima. Na kraju kraju krajeva il si pošten ili nisi, nema sredine. Razlika je u visini kazne. Kod nas kažnjavaju bonusima, Gigović i Bandić suci sa uefa liste🤣
Dobar komentar.
Sky9

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.