FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- luckystrike
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Gledat' našu povremenu patnju, sudijsko karanje i to sve na kiši, za 15 KM... možda za par stotina bolesnika štokholmskog sindroma.
-
- Kontakt:
Djeci 10km
Ne moze odrastao covjek placati kartu kao dijete od 7-8 godina ili srednjoskolac nema sanse.

Ne moze odrastao covjek placati kartu kao dijete od 7-8 godina ili srednjoskolac nema sanse.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Sa kojim ciljem se ovo radi, sta je fazon? Kakvo je ovo ovo pretjerivanje?Objektivac1946 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 19:37
Nisu valjda ovo nove cijene pojedinačnih ulaznica?
Branio sam ih maksimalno i dosta stvari mogu shvatiti, pri svemu rečenom stojim i dalje, al bezobrazluk poput toga da djeci i penzionerima naplaćuješ cener po utakmici je neodbranjiv.Objektivac1946 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 19:37
Nisu valjda ovo nove cijene pojedinačnih ulaznica?
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- NeSamSafetee
- Kontakt:
Da je kako za 2KM u loži gledat utakmicu? Traže se kapitalci i novi stadion, ali je skupa karta od 5-7.5€
- Objektivac1946
- Kontakt:
Ja sa 21 godinu i moja mlađa sestra sa 11 godina da plaćamo istu cijenu karte 
Cijene dignute a tribine uslovnije bile 1994. godine kada se sa UNPROFOR-om igralo

Cijene dignute a tribine uslovnije bile 1994. godine kada se sa UNPROFOR-om igralo
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
U kojem klubu sa investitorima navijaci placaju pojacanja?NeSamSafetee je napisao/la: ↑16 jul 2025, 19:59Da je kako za 2KM u loži gledat utakmicu? Traže se kapitalci i novi stadion, ali je skupa karta od 5-7.5€
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
-
- Kontakt:
Sad ce nas biti 1000 umjesto 3000. Ovo je da se tjera mirvic vise
Znaci troclana porodica mora dat' 40 marki da gledaju velesile poput Rudara, Radnika po snijegu, svaka cast.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Ova djecija ulaznica kad je izasla prije 10ak godina bila je 1KM eto simbolicno,do tada besplatno od prije rata.
Cilj FKS mora biti privuci sto vise omladine i djece na tribine da se stvara sto jaca baza navijaca.Ne moze momak koji je tek posao u srednju izdvojiti svaku drugu sedmicu cenera da ide sa rajom.Pa bili ste i vi osnovci i srednjoskolci pa valjda znate koliko je yebeno kad bez para ili sa par maraka krenes u skolu.Na pogresnoj skupini se pokusava zaraditi ko da za hljeba nemamo.
I nemojte mi molim vas price imaju za cigare i nargile to veze sa sportom nema.
Cilj FKS mora biti privuci sto vise omladine i djece na tribine da se stvara sto jaca baza navijaca.Ne moze momak koji je tek posao u srednju izdvojiti svaku drugu sedmicu cenera da ide sa rajom.Pa bili ste i vi osnovci i srednjoskolci pa valjda znate koliko je yebeno kad bez para ili sa par maraka krenes u skolu.Na pogresnoj skupini se pokusava zaraditi ko da za hljeba nemamo.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 16 jul 2025, 20:05, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Sve poskupilo drasticno, sasvim ocekivano da i ulaznice odu gore. Porede nas sa grbavicom, a tamo se placa da se gleda sulejman krpic i kompanija. Sjever su trebali staviti 20 sobzirom koliko kazne naprave.
Mogli su ostaviti za djecu i penzionere besplatno, a za ostalo se previse drami.
Mogli su ostaviti za djecu i penzionere besplatno, a za ostalo se previse drami.
- NeSamSafetee
- Kontakt:
U kojoj banana državi još ima da karta košta od 5 do 7.5 eura, a da se diže revolucija radi toga. Bolestan narodJames1987 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 20:02U kojem klubu sa investitorima navijaci placaju pojacanja?NeSamSafetee je napisao/la: ↑16 jul 2025, 19:59Da je kako za 2KM u loži gledat utakmicu? Traže se kapitalci i novi stadion, ali je skupa karta od 5-7.5€

Odluke donose ljudi koji, prije nego što su došli na funkciju u FKS, u životu nisu bili ni na jednoj utakmici tog kluba, a i od dana kad su postali uposlenici kluba na utakmice dolaze direktno autom pred VIP ulaz. Zapravo je iznenađujuće malo kretenskih poteza obzirom kakva gamad nama sjedi u klubu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 jul 2025, 20:04Ova djecija ulaznica kad je izasla prije 10ak godina bila je 1KM eto simbolicno,do tada besplatno od prije rata.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
- Kontakt:
Jel moguce ovo?OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑16 jul 2025, 20:04Sve poskupilo drasticno, sasvim ocekivano da i ulaznice odu gore. Porede nas sa grbavicom, a tamo se placa da se gleda sulejman krpic i kompanija. Sjever su trebali staviti 20 sobzirom koliko kazne naprave.
Svake godine ista prica, cijene…stadion… bla, bla
Ne znam samo sta ste ocekivali….
Cijene tresanja 25 KM
Kafa u gradu 5-7 KM
Hambaš 10 KM
Kurve 150-200 po satu
Dajte vise prestanite sa tim budalastinama, stadion neuslovan vjetar puse u pogresnom pravcu, sagan dolma nije slana itd….
Ko hoce da ide na utakmice ici ce i tacka. Mnogo sebi dajemo za pravo a 7000 clanova
Ne znam samo sta ste ocekivali….
Cijene tresanja 25 KM
Kafa u gradu 5-7 KM
Hambaš 10 KM
Kurve 150-200 po satu
Dajte vise prestanite sa tim budalastinama, stadion neuslovan vjetar puse u pogresnom pravcu, sagan dolma nije slana itd….
Ko hoce da ide na utakmice ici ce i tacka. Mnogo sebi dajemo za pravo a 7000 clanova
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
- Objektivac1946
- Kontakt:
Ove cijene ulaznica ne bi problem bile da je stadion barem malo boljem stanju, odem sa rajom iz na sjever a ispod mene beton pukao dovoljno da mogu skočiti u rupu, odvedem sestru malu na istok da gleda utakmicu, na ramenima je nosim do ulaza jer je lokva veličine olimpijskog bazena na ulazu.NeSamSafetee je napisao/la: ↑16 jul 2025, 19:59Da je kako za 2KM u loži gledat utakmicu? Traže se kapitalci i novi stadion, ali je skupa karta od 5-7.5€
Dobro eto poskupili su troškovi organizacije utakmice, ali ovo je bezobrazno skupo za stadion u stanju u kakvom je Koševo. Meni lično nije problem dati i 30 maraka da gledam svoj klub, ali nekima jeste. Tročlana porodica da ode na istok da gleda utakmicu protiv Posušja mora izdvojiti 40 maraka na tribini koja je prošle sezone zatvarana zbog neuslovnosti i onda neko kaže da kukamo previše i famozna priča "Bošnjo bi samo nekog džabaluka". Stadion nećes izgraditi/rekonstruisati parama od karata, već kroz ulaganja kluba, vlasti na svakom nivou i UEFA fondova. Igrače neće platiti naših 10000 maraka od prodaje karata za utakmicu protiv Radnika u novembru, to se mora shvatiti jednom i zauvijek. Ako ove cijene ostanu, prosječna posjeta će biti u rangu druge federalne lige
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Nikakav problem ne bi bio da je i skuplje ali da imas neke logicne razloge osim one sve je poskupilo, stadion svake godine sve gori i gori ni marke se ne ulaze tesko ga i ocistiti nakon utakmice... Ali eto vrijeme ce pokazati da li ce ovo utjecati na posjetu u sljedećoj sezoni.NeSamSafetee je napisao/la: ↑16 jul 2025, 20:04U kojoj banana državi još ima da karta košta od 5 do 7.5 eura, a da se diže revolucija radi toga. Bolestan narodJames1987 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 20:02U kojem klubu sa investitorima navijaci placaju pojacanja?NeSamSafetee je napisao/la: ↑16 jul 2025, 19:59Da je kako za 2KM u loži gledat utakmicu? Traže se kapitalci i novi stadion, ali je skupa karta od 5-7.5€![]()

Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
Ovo vam skupo? Najskuplja karta sezonska je 250KM. Podjeli to sa hajd recimo 40 utakmica zajedno sa kupom, izadje te oko 6KM po utakmici ZAPAD GALERIJA.
Niste normalni majkemi. Najbolje, da daju dzabe i tad bi našli manu.
Niste normalni majkemi. Najbolje, da daju dzabe i tad bi našli manu.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Čovjek bi pomislio da svaku utakmicu imamo 20.000 na stadionu. Jbt, prosjek nam 5 milja u ligi, a na svakom ćošku ljudi samo pričaju o poskupljenju ulaznica. Ja neki dan kod Sebilj sjedio s dva jarana u onoj nekoj turskoj buvari - dvije produžene kafe i jedna flaširana voda, 17 km.
Ne treba pretjerivati sada. 10 km je ok za Sjever, ako je vec ta cijena najniza u klubu za pojedinacne karte.Hordas1990 je napisao/la: ↑16 jul 2025, 20:09Jel moguce ovo?OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑16 jul 2025, 20:04Sve poskupilo drasticno, sasvim ocekivano da i ulaznice odu gore. Porede nas sa grbavicom, a tamo se placa da se gleda sulejman krpic i kompanija. Sjever su trebali staviti 20 sobzirom koliko kazne naprave.
Ili 80 km sezonska ima smisla
To je 4 km po utakmici.
FKS❤️1946
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, kogmagie46, Morpheus, ubipara i 60 gostiju.