Danas su i Ornstein i Romano prenijeli da ćemo ganjati Ezea. Nema potrebe za defetizmom još.
Imamo ekipu koja se može borit za titulu. Što je najbitnije svaki od fudbalera je manje više već izjavio da shvataju važnost sezone koja je pred nama.
Vidjet ćemo. Sa ovom ekipom smo sigurni u top 3. Za nešto više treba nam zaista neko na LW (nek krpe Eze i Martinelli to) i malo sreće
Ma samo da nas povrwde zaobidju mozemo se potuci sa svakim sto je pokazla i prosla sezona gdje smo bili osakaceni povrwdama i iskasapljeni sudijakim odlukama.Sada imamo npadaca imamo dubinu u ekipi jos taj Eze ako dodje bit ce bombona.
P.S najvise se bojim Chelsea oni su drama ekipa ,Liverpula i Cityq me uopste nije strah
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
[David Ornstein] Arsenal have Xavi Simons on a list of possible targets, like Eberechi Eze, although Nwaneri’s pending renewal would reduce the need to bring in Simons’ position
Znači samo ako bude prodaja možemo očekivati nešto.
I HoA je nešto slično rekao - prvo prodaje, pa onda Eze... možda, ali manje šanse jer je Nwaneri produžio i oni u klubu vide Ezea više kao ofanzivnog veznjaka nego lijevo krilo.
Skrsit pare na Ezea bilo prodaja ili ne i nek nam dadnu ban jednu sezonu i 30M kazne. Ha ja, ionako Chelsea i City to rade bez problema, sto ne bi i mi. Sa ovim igracima bices miran sezonu i onda opet, samo da su zdravi.
Jučer je Calafiori ulazio u sredinu i pomagao u organizaciji igre umjesto uobičajenog inverta sa lijevog beka. Tako da je izgradnja napada bila dosta tečnija sa dosta manje vraćenih lopti nazad i činili se da smo dosta opasniji nego kad invertujemo sa lijevog beka.
I Milanu je zbog toga većeg otvorenog prostora bilo dosta teže praviti presing, dok smo mi izgledali fluidnije i dosta manje smo forsirali nego inače. Dobro to je možda i do kvalitete rostera talijana.
Saka je isto tako izgledao opasnije, bio je svuda po terenu. Dolazio do veznog reda, napadao centralno i teže ga je bilo markirati na krilu. Tu je dosta pomagao i White koji je za razliku od Timbera aktivniji po desnoj strani napada.
Lijeva strana je ista kao i prije, Martineli sam i izolovan od saigrača. Havertz je nabacio neke mišiće i čini mi se da je dosta izgubio na kretnji a svakako je i on više bježao desno negoli na stranu Martinelija.
Gyokeres bi trebao konačno riješiti te probleme jer naše 9ke slabo otvaraju prostor krilima svojim limitiranim kretnjama i jedva čekam vidjeti kako će to izgledati sa njim u sastavu.
Nwaneri je igrač utakmice. Konstantno je tražio loptu i sve što je uradio imalo je smisla, šteta što ne uđe onaj šut kada je okrenuo Pulisića čini mi se.
Spomenuo bih i Calafioria koji je bio besprijekoran i naprijed i nazad sa dosta samopouzdanja i samo da ga povrede manu ove sezone.
Zubimendi - Rice - Odegard u drugom poluvremenu je sastav koji ćemo gledati najviše tokom sezone. Zubimendi će omogućiti rice I odegardu dosta veću sigurnost iza sebe što znači dosta više riskantnijih pasova za njih dvojicu.
Hoćemo li konačno vidjeti procvat kapitena sa Gyokeresom ispred njega?
Ko je sirotinja londonska?
Papir ne igra, samo ćemo sačekati da vidimo kako to izgleda na terenu polahko ljudi, na papiru jest super odrađen prelazni rok, ali za rezultate i uspjehe će pokazati vrijeme treba se Boga mi dobro pobiti i neće biti lahko osvojiti nikome pa ni ovom Liverpoolu. Arsenal je jači nego prošle godine, vidjet ćemo šta će City uraditi još iako mi je ovo slabo od njih, Chelsea jači. Prvo skoči pa reci hop, ne **** se prije vremena.
Ne mogu garantovat za celzi i city al ispred vas ćemo bit 100%