Bagatela za 75 mil eventualno,sad će gurati na krilo vjerovatno Gakpa ili Wirtza,vidim danas ga je Slot stavio kao centralnog napadača.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Bagatela za 75 mil eventualno,sad će gurati na krilo vjerovatno Gakpa ili Wirtza,vidim danas ga je Slot stavio kao centralnog napadača.
Nije Liverpool jos zavrsio,a sto se tice Arsenala Kepa je klupa,Zubimendi nije bolji od Partija,Madueke je bolji od Sterlinga al igrac za WestH,Crystal...,Mosquera je tu za dubinu mada su na stoperima dobro pokriveni jedino Gyokeres je klasa pogtovo za Havertza i Jesusa.TheMix je napisao/la: ↑26 jul 2025, 22:15Arsenal trenutno bolje stoji od Poola sto se tice transfera. Kolko god su potrosili na Anfieldu, jos uvijek nemaju klasu u napadu, nisu rijesili pitanje Diaza i Nuneza i imaju samo 2 stopera na koja racunaju. Ima tu jos dosta posla za njih ako zele ici u smjeru dominacije ligom kako mnogi nagovijestaju.
Saurman je napisao/la: ↑26 jul 2025, 22:22Pitanje Diaza će uskoro riješiti zašto,zato što je bio nosioc igre uz Salaha zadnjih godina ali pitanje one ublehe Nuneza ostaje otvoreno ko će kupiti lika koji ne može bazen pogoditi a koštao je 100 mil.
Znači grešku koju su napravili sa Nunezom nastoje ispraviti preko Ekitikea 95 mil i eventualno Isaka 160 mil.
Hocu rec da je Arsenal svoje kupio i popunio deficitarnu poziciju gdje smo se patili godinama, a ostalo sto se dogodi (dovodjenje Ezea) je samo bonus.LiverpoolREDS je napisao/la: ↑26 jul 2025, 22:25Nije Liverpool jos zavrsio,a sto se tice Arsenala Kepa je klupa,Zubimendi nije bolji od Partija,Madueke je bolji od Sterlinga al igrac za WestH,Crystal...,Mosquera je tu za dubinu mada su na stoperima dobro pokriveni jedino Gyokeres je klasa pogtovo za Havertza i Jesusa.TheMix je napisao/la: ↑26 jul 2025, 22:15Arsenal trenutno bolje stoji od Poola sto se tice transfera. Kolko god su potrosili na Anfieldu, jos uvijek nemaju klasu u napadu, nisu rijesili pitanje Diaza i Nuneza i imaju samo 2 stopera na koja racunaju. Ima tu jos dosta posla za njih ako zele ici u smjeru dominacije ligom kako mnogi nagovijestaju.
Po meni jedna od najboljih sezona bi trebala bit,pa neka najbolji i najjaci tim osvoji.Kad bi Chelsea doveo klasu na CB bila bi to trka u cetvero do zadnjeg kola
BaGaTeLa.
Ako ste zadovoljni sa VVDom i Konateom kao jedinim ozbiljnim rjesenjima na stoperima i Ekitikeom kao spicom, ko sam ja da nesto prigovaram, sretan sam radi vas i zelim vam da tako udjete u sezonu
Zbilja? Znači zbog ovoga što vidimo na Florianu (istreniranost do maksimuma) I izraženih vena, dolazimo do zaključka da je to bolest