Kakav debil
Mi smo iznenadjenje prvenstva, ovde ostati gdje smo sad je prosto nemoguce
Ne bih ja to rekao, Zeljo ima tim, to prvo, ima kvalitet, ima publiku i mislim da ce biti pri vrhu i u borbi za sampionsku za Borcem, Zrinjskim a i Sarajevom ako se ne ukanale na max u naredne dve-tri utakmice
Svaka čast na ovom komentaru. Ja odavno nisam vidio da nas je neko razmontirao na Grbavici kao Borac prvo poluvrijeme večeras. Moglo je biti 0-4 vrlo lako. Ali, ali, ali, u ludilu Grbavice i atmosferi kakvu Manijaci prave sve je moguće i to smo večeras vidjeli. Bio sam na istoku večeras i ono nije navijanje, ono je čista ekstaza. I meni je boba falila da završim u hitnoj od uzbuđenjaAvantiBL je napisao/la: ↑15 sep 2025, 23:19Ovakvih utakmica što više u wwin ligi. Svaka čast Želji, vrhunska partija rezervista Želje, na krilima atmosfere do potpunog preokreta. Ne pamtim kad sam pogledao bolju utakmicu. Adžem pojeo našeg pulena na klupi u drugom poluvremenu. Još jednom, čestitam svim normalnim forumašima na potpuno zasluženoj i čistoj pobjedi.
Isto tako, brz oporavak želim navijaču koji je završio u hitnoj, da što više ovakvih utakmica doživi ali sa boljim zdravljem.
Nodi80![]()
![]()
![]()
Voljeli Želju ili ne, ovo im se mora priznati. Pored enormne posjete, možda i jedini klub u BiH koji ima pravi fudbalski stadion, natkrivene tribine skroz do terena. Neuporedivo bolja atmosfera je kad su natkrivene tribine. Manite me atletske staze.IMResurrected je napisao/la: ↑15 sep 2025, 23:27Lekcija za sve ostale klubove i navijace u ovoj ligi, svidjalo se to nekome ili ne.
Zeljeznicar mi nije drag klub, naprotiv, ali jednostavno imaju karakter kakav se rijetko vidja i van nasih prostora. Nesto nevjerovatno. Ja sam prvi mislio da je gotova utakmica na poluvremenu, a bio sam siguran da je gotova kad je Halkic poceo da sjecka i dijeli zute kao na traci, ali...
Na navijace, hype, hrabrost, ludilo se puno moze uraditi i kad realno nisi za to, kad niko ne ocekuje.
Samo moze covjek skinuti kapu. Ovo je bit fudbala, zato ga svi volimo. Sve cestitke.
AvantiBL je napisao/la: ↑15 sep 2025, 23:19Ovakvih utakmica što više u wwin ligi. Svaka čast Želji, vrhunska partija rezervista Želje, na krilima atmosfere do potpunog preokreta. Ne pamtim kad sam pogledao bolju utakmicu. Adžem pojeo našeg pulena na klupi u drugom poluvremenu. Još jednom, čestitam svim normalnim forumašima na potpuno zasluženoj i čistoj pobjedi.
Isto tako, brz oporavak želim navijaču koji je završio u hitnoj, da što više ovakvih utakmica doživi ali sa boljim zdravljem.
Nodi80![]()
![]()
![]()
Ne znate vi
Skupo vas je koštalo ono poigravanje pred golom Želje naAvantiBL je napisao/la: ↑15 sep 2025, 23:25Imali smo nekoliko nevjerojatnih prilika za 0:3 da završimo utakmicu, ali... To je fudbal... Ili ti Vinko, u narodu poznatiji kao kasna izmjena... Sva tri gola po desnoj, Jakšićevoj strani... Nebitno sad, vrhunska utakmica!BarbareZeljin je napisao/la: ↑15 sep 2025, 23:24Bili ste bolji protivnik 70 minuta. Adzem je sam sebi napravio problem,sto je Cvetanovskog i Vinija drzao na klupi. Mi smo bili poprilicno pogubljeni,ali smo pokazali karakter.AvantiBL je napisao/la: ↑15 sep 2025, 23:19Ovakvih utakmica što više u wwin ligi. Svaka čast Želji, vrhunska partija rezervista Želje, na krilima atmosfere do potpunog preokreta. Ne pamtim kad sam pogledao bolju utakmicu. Adžem pojeo našeg pulena na klupi u drugom poluvremenu. Još jednom, čestitam svim normalnim forumašima na potpuno zasluženoj i čistoj pobjedi.
Nodi80![]()
![]()
![]()
Ujedno vecerasnji mec na Grbavici je najposjećeniji ovog vikenda na terenima širom regije.svrakino1921 je napisao/la: ↑15 sep 2025, 23:38WWIN liga BiH 25/26
FK ŽELJEZNIČAR - FK BORAC (0 : 2) 3 : 2
Datum: 15.09.2025 21:00
Stadion: Stadion Grbavica - Sarajevo
Gledalaca: 11300
Sudija: Halkić Haris (Sanski Most)
A1: Macić Amer (Mostar) | A2: Demir Mirza (Kakanj)
Delegat: Bodiroga Velibor (Trebinje)
Posmatrač suđenja: Arnautović Midhat (Tuzla)
Evo i mene
Hvala na čestitkama iz Banja Luke