Ne znam koga Arteta ne guši ofanzivno iskreno. Svi djeluju operisani od kreativnog fudbala i dobrog fudbala generalno.Sarsfield je napisao/la: ↑24 sep 2025, 21:38Uopšte mi se ne sviđa rola Nwaneria u sredini. Koliko ga samo guši ova desna osmica, nebitno da li su uzrok Artetine instrukcije za ovu poziciju ili njegovo nesnalaženje na istoj. Mnogo proaktivnije i produktivnije je djelovao na desnom krilu. On je trebao i morao biti Sakina zamjena.
Arsenal
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Kako god, sva njegova statistika u vidu G/A dolazi sa pozicije desnog krila. Koliko god rigidno, nakaradno i odvratno bilo ovo što gledamo, Nwaneri je mnogo bolje izgledao mjenjajući Saku na desnom krilu u kup takmičenjima i za vrijeme Sakinog odsustva.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Još Saku da produže i to je to, mada HoA kaže da poslije Sake ima još jedan za produžiti bitan i onda je to to - nadam se da to samo Havertz nije u pitanju.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Evo nas danas ofanziva ,da vidimo na sta ce ličiti,yebo majku ne mogu se oteti dojmu da je bas danas trebao poceti sa cvršćim veznim redom protiv ovih mesara,nadam se samo da ih je dobro nalozio i našpanovao jer ovi iz Njuke ce trcati ko mameni 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
- Kontakt:
Desgarcia opet, ovo kolo 5 kontroverznih var odluka pogresnih.
Nisam neki navijac Arsenala, ali sam simpaziter. Ako ovo nije penal ja vise ne znam sta treba da bude za penal. Ovo i u Vicinom rezimu je penal, ali kod engleza ne. Nevjerovatna odluka
- AshburtonG
- Kontakt:
Kakva karma. Odluci konacno normalno postavit ekipu i napravi vise prilika u pola sata nego u zadnjih 6 mjeseci, pa dobije gol nakon kornera. 

Uvijek nas dobiju jer nas udaraju a mi se nado da ce sudija nesto dosuditi
Nema se Arsenal sta nadati. Odlicno igraju, 0:1 je moralo biti da se sudilo kako treba. Ovako ce se spasavati bod. 

- AshburtonG
- Kontakt:
Vadi Saku padavicara. Noni bi ovog panja vozao 45 minuta.
-
- Kontakt:
Preokrecemo ovo u drugom poluvremenu
Vozo je i Gervinho al slabe nafake od toga pa tako i Madueke puno zuji al slabo je meda dao, statistički bez učinka.AshburtonG je napisao/la: ↑28 sep 2025, 18:23Vadi Saku padavicara. Noni bi ovog panja vozao 45 minuta.
Preokrenut cemo moj qrac,necemo im postene sanse stvoriti,sada kad krenu uderati a nasi se useru i unervoze

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Teška krađa.
Ovdje samo Gabriel ispao krivac za gol, ostali su pružili solidnu partiju, osim Sake koji je gori od Maduekea ove sezone.
Ovdje samo Gabriel ispao krivac za gol, ostali su pružili solidnu partiju, osim Sake koji je gori od Maduekea ove sezone.
Okrenut ce ovo
Auu koliko ova pobjeda može značiti. Raspored laga u narednom periodu a samo dva boda iza Redsa. 

Nama je gabriel najbitniji igrac
- feniksptica
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.