Jalson je napisao/la: ↑18 okt 2025, 22:04
Kyle88 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 21:20
Jalson je napisao/la: ↑18 okt 2025, 21:16
A sto se tacno kapiten mora klupirati? Cime je to on danas pokazao, il pokazivao do sad? Nas najopasniji igrac u katatrofalnoj igri ekipe. To sto nas je navikao prosle godine da donese sam 20 bodova to je druga prica. I izuzetak. A evo sve i da nije ovako ko ce igrat unjesto gulija ?
To je prica hajmo ga klupirat samo da se prica nesto i mijenja a nemas pola rjesenja za taj “problem”
Iz prostog razloga sto covjek u 4231 (ili bilo kojoj formaciji sa 4 nazad) kao lijevo krilo ce sezonu zavrsit na dva gola i tri asistencije sto ne moze biti ubojit na ovakvom terenu jer zivi od tranzicije i visokog presinga, sto kad ga klupiras mu pokazes da nije veci od kluba. Frajer je zabio 15 gol prosle sezone da je jos toliko dao vjv bi ime stadiona promijenili kakvog predsjednika imamo.
A dobro, cime pokazuje je veci od kluba? Lik je najsrcaniji igrac na terenu, trci na svaku loptu 100% je stedi se. Mozda neksd bude sebican, al nas ubjedljivi najbolji strijelac prosle sezone to moze i MORA sebi dopustiti, a vjerujem da su iste instrukcije i trenera. Danas konkretno dva izuzetna centarsuta, spojeni s golom, priotom ni u jednoj situaciji nije ostao sebican. Kazes na ovakvom terenu, ako mislis na kvalitet travnjaka, ovo je jedini teren u ligi koji nije renoviran. A evo sve ovo zaboravi koji igrac ce se snaci u prvih 11 na toj poziciju bolje od njega?
Jel moram razlagati?
Prije svega dva su takva terena Bijeljina i Prijedor.
Zasto je veci od kluba?
Zato sto zna da ga nece zamjenit niko ziv, da je jedan trener dao otkaz zbog toga, da ga je drugi stavio na neprirodnu poziciju na kojoj ne moze igrati- lijevo krilo
Zato sto je dobio kapitensku traku a ne zasluzuje je, ne zna jezik, ne moze prigovorit kako treba i nema neki liderski ton ni prema sudijama ni u svlacionici.
Zato sto je svojom zajebancijom krivac za drugi gol kona na derbiju
Zato sto na 976 min ove sezone ima 0 golova
Zato sto u 72 min imamo 2:2 na klupi Chidi-ja koji ihra njegovu poziciju, Renana i Ristica mi cemo zamjenit napadaca za napadaca?
Zato sto je imao pored sebe djecaka od 17 god i nista mimo ta dva centarsuta nije morao napraviti.
- Guliashvili je za sistem sa dva napadaca, klupiraj ga poluvrijeme, napravi ga gladnim ako ga ne ide daj mu penal da šuta, tako se to radi a ne ovako.