avenija je napisao/la: ↑10 nov 2025, 22:54
@Flufy i @tzv budite objektivni vi ga najbolje znate. Da li Hegic ima materijala u sebi za nesto više od ove lige. Hajmo reci ovako da predje u Čelik na zimu i da se bilduje polusezonu i uigrava u Čeliku da bi igrao Premijer ligu? Ima li u njemu potencijala za PL? Po vama šta mislite, jer vidim da dugo pratite fudbal, samim time mozete i objektivno otprilike ocijeniti nekoga.
Znam da mnogo stvari utice na karijeru nekoga od toga da li će se moci nositi sa pritiskom, psovkama, hiljadama navijača, nekad i deset hiljada, očekivanjima velikim nekad i nerealnim itd pa pregori čovjek u nekoj sredini ali cisto me zanima ovako na utakmicama da li odskaće sada snagom, brzinom, šut?
Strasan igrac. U boljoj ekipi bi bio jos ubojitiji, jer kod nas se trosi na zadatke koji nisu njegovi. Skok, tehnika, instinkt, sve ima. Prosle sezone je nepravedno bio sklonjen, al pred kraj prosle i ovu polusezonu je mozda najbolji igrac lige, po meni.
Skroman i zahvalan igrac sa zdravim navikama, vjerujem da je zreo nakon ove sezone za rang vise. Nije bzvz u Holandiji imao takvu statistiku kakvu jest.
Medjutim u PL mislim da bi trebao poceti od ekipa kakve su Rudar prijedor, Posusje i te ekipe koje si ispod prosjeka velikih klubova.
Sve u svemu, svu srecu mu zelim, jer momak zasluzuje da napreduje, i ljudskim i igrackim kvalitetama, ali do kraja sezone neka se strpe ostali klubovi.