E tobe ya Rabbihz1987 je napisao/la: ↑16 nov 2025, 00:11Uhhhh....fulio je prvo poluvrijeme sa Malicem i Bazdarom. Pucalo je ocekivano po toj strani, Malic je na sve kasnio. Ispravio se u 2 poluvremenu sa 2 kljucne izmjene. Memic se odlicno snasao na beku. Kljucnu ulogu je odigrao Burnic u sredini koju je vrhunski drzao sa raspolozenim Tahirovicem (steta za precku). Konacno je i publika na nivou bila, nosila je klince u trans. Babuka ocepio i unosio sigurnost. Svi su bili na visini zadatka i borbenoscu, zeljom i adrenalinom su pokrili sve takticke anomalije. Zabrinjavajuce je kako su rumuni prebrzo dolazili do naseg sesnaesterca. To se mora popraviti za 3 dana. Samo kad ne bi svako imao 3 vec 2 dodira s loptom, jos bi brze i leprsavije igrali.
BiH - Rumunija 15.11.2025 | Austrija - BiH 18.11.2025
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Rumunija 15.11.2025 | Austrija - BiH 18.11.2025
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Kako bih volio da izbacimo Austrijance, samo radi onog supka Ragnicka...jeblo li mu ono elektricno biciklo mater...
-
FerdinandF
- Kontakt:
Lucesku poludio.
Istina, skandiranje i nazivanje nekog ciganima je ogavno.
Ni himna se nije trebala izvizdati
Trebalo se obratiti onim mladicevcima i to je to.
Sto se tice uslova na bilinom, tu jede vnago.
Nema ko nije igrao na bilinom, pa se nije ovako zalio.
Za sudjenje se mozda imaju malo buniti, ali ni to nije oresudno bilo u ova dva duela. Jednostavno su loši.
Istina, skandiranje i nazivanje nekog ciganima je ogavno.
Ni himna se nije trebala izvizdati
Trebalo se obratiti onim mladicevcima i to je to.
Sto se tice uslova na bilinom, tu jede vnago.
Nema ko nije igrao na bilinom, pa se nije ovako zalio.
Za sudjenje se mozda imaju malo buniti, ali ni to nije oresudno bilo u ova dva duela. Jednostavno su loši.
O kojem penalu prica Lucescu?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Grčka, Kipar, Portugal, nastavi nizbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑16 nov 2025, 00:12Gledaj cigana na pressu, veći cigani nisu došli u državu i protiv većih cigana nismo igrali.
Pošteno, pa kako bude.
-
FerdinandF
- Kontakt:
O tahirovom igranju ruke u bukurestu
-
adrenaline323
- Kontakt:
Nek smo dobili ove smetljare ne moramo ni otici na svjetsko prvenstvo. Pripremiti im malo bakra i zeljeza za puta svakako ce ukrast.
- Juventinisimo
- Kontakt:
TrofejiSuTu je napisao/la: ↑16 nov 2025, 00:06Najjace mi je to sto ce Barbarez ispasti strucnjak.
Syebavanje kvalifikacija dolazi u utorak kad strucnjak ubaci Mujakica na beka.
Vazda mi je bio drag kao igrac jer nije glumio emociju,ali ovo sta radi na presicama i taj arogantni pristup koji se vidi u svemu,gestikulacijama,pogledu,verbalno..
Jako mi ide na cunu
Ako nas odvede na SP, najveci poslije Papeta...ako prodje grupe na SP, veci i od Papeta...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Vienna is new Kaunas 

-
napapijri1987
- Kontakt:
O ovome sam ja pricao nakon prve 4 pobjede.Goalgetter je napisao/la: ↑16 nov 2025, 00:00Psiholoski smo barem u puno boljoj poziciji trenutno od Austrijanaca.
Gledam sad na ORF, svi su pratili danas nasu utakmicu, cak su je prenosili, nakon ovog drugog poluvremena, i ove energije, vidi se da su zabrinuti.![]()
Nece Austrijanci sutra ustat i rec:" e u utorak deremo bosnu,idemo se sprdat". Ovo je nama nevjerovatan boost,stvorio se ponovo hype oko repke...dolazimo punih baterija, nazalost bez Dedica,za Katica imamo zamjenu. Jedino da se Memija spusti na beka jednog na drugog kola ili karic i ova dva napaljena klinca na krila. Bit ce j.ebeno austrijancima cuvat obojicu a znas da je i Tabak tu te uvijek opasni dzeko.
Alarmi u Austriji su upaljeni to je sigurno.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Po rezultatu je ovo ubjedljivo, ali po igri dosta jalovo. Dobili su dosta glup i nepotreban crveni karton koji ih je izbacio iz utrke za svjetsko prvenstvo.
Bukvalno jedan glup potez, sekunde nepažnje i posereš se timu u kvalifikacije.
Barbarez je već na poluvremenu išao all-in i gol je morao brzo pasti. Plašio sam se kontranapada radi ultraofanzivne formacije ali rumune je uništio crveni karton i nisu nas uspjeli ugroziti zbog toga. Imali smo odličan tajming večeras, čak i onaj gol koji smo primili u pravo vrijeme je došao. Mislim da je to i Šuko rekao.
Mi ga zabismo u pravo vrijeme, crveni u pravom trenutku i onda eurogol za preokret, šlag na tortu gol Tabakovića. Pobjeda izuzetno bitna, jednaka onoj u Žilini prije 12 godina.
Ne bih mnogo pametovao, ušao sam samo da pohvalim Esmira, Muharemovića.
Osim Jamala, u zadnje vrijeme nisam vidio da jedno dijete može napraviti toliko problema odbrani koliko je Esmir pravio njima, da su ga u drugom poluvremenu morali udvajati svaki put kada je primio loptu, nisu oni njega očekivali u prvoj postavi, a ne vjerujem da su koju minutu u analizi odredili njemu. Totalna njegova dominacija 90 minuta gdje nisu imali rješenja za njegovo nisko težište i brzu promjenu pravca kretanja. A tek šut za 2-1, nerealno. Mislim čak da je lopta par centimetara odskočila tik prije šuta, na našu sreću.
Muharemović jako srčan, jako pametan i dobar. Očekivao sam da ćemo ovakvog stopera dobiti iz Ahmedhodžića međutim uz fudbalske kvalitete treba imati i karakter, mozak i biti čovjek van terena. Kad god imam priliku gledam sasuolo, izuzetno drag igrač, razmišlja na vrijeme, rovit, odluke jako pametne i pravovremene. Nadam se i protiv Austrije da će nastaviti isto.
Pohvalio bih i šuteve Tahirovića. Ima odličan šut, šteta prečke.
Bog da nas pogleda u Austriji, vakat je doš'o!
Bukvalno jedan glup potez, sekunde nepažnje i posereš se timu u kvalifikacije.
Barbarez je već na poluvremenu išao all-in i gol je morao brzo pasti. Plašio sam se kontranapada radi ultraofanzivne formacije ali rumune je uništio crveni karton i nisu nas uspjeli ugroziti zbog toga. Imali smo odličan tajming večeras, čak i onaj gol koji smo primili u pravo vrijeme je došao. Mislim da je to i Šuko rekao.
Mi ga zabismo u pravo vrijeme, crveni u pravom trenutku i onda eurogol za preokret, šlag na tortu gol Tabakovića. Pobjeda izuzetno bitna, jednaka onoj u Žilini prije 12 godina.
Ne bih mnogo pametovao, ušao sam samo da pohvalim Esmira, Muharemovića.
Osim Jamala, u zadnje vrijeme nisam vidio da jedno dijete može napraviti toliko problema odbrani koliko je Esmir pravio njima, da su ga u drugom poluvremenu morali udvajati svaki put kada je primio loptu, nisu oni njega očekivali u prvoj postavi, a ne vjerujem da su koju minutu u analizi odredili njemu. Totalna njegova dominacija 90 minuta gdje nisu imali rješenja za njegovo nisko težište i brzu promjenu pravca kretanja. A tek šut za 2-1, nerealno. Mislim čak da je lopta par centimetara odskočila tik prije šuta, na našu sreću.
Muharemović jako srčan, jako pametan i dobar. Očekivao sam da ćemo ovakvog stopera dobiti iz Ahmedhodžića međutim uz fudbalske kvalitete treba imati i karakter, mozak i biti čovjek van terena. Kad god imam priliku gledam sasuolo, izuzetno drag igrač, razmišlja na vrijeme, rovit, odluke jako pametne i pravovremene. Nadam se i protiv Austrije da će nastaviti isto.
Pohvalio bih i šuteve Tahirovića. Ima odličan šut, šteta prečke.
Bog da nas pogleda u Austriji, vakat je doš'o!
-
RaymondRed
- Kontakt:
Ja izjave i govana

ljudi moji, austrija puna nasih, slovenija, svica, njemacka, plus ostale zemlje....ima da bude haoooooos, nebi me cudilo da se ponovi Pariz na tribinama
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- Pensioner26
- Kontakt:
Pesine Lucesku oglabaj nam svima..
- invincible1921
- Kontakt:
Pariz ce bit nadmasen i to za citavih 10k+
=\_1921_/=
Čestitke momci na pobjedi. Prvo poluvrijeme užasno, drugo odlično, dodatna energija od strane Kerima i Harisa uveliko su doprinijeli prvom golu, prekretnica svakako OPRAVDAN crveni karton za Rumune.
Beč je finale PO, nema potrebe razmišljati o PO, ne smijemo dopustiti da izgubimo gore, vjerovatno najvažnijih 90 minuta još od Belgije na Grbavici.
Beč je finale PO, nema potrebe razmišljati o PO, ne smijemo dopustiti da izgubimo gore, vjerovatno najvažnijih 90 minuta još od Belgije na Grbavici.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
BosnianDragon2024
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
I prošli put je u Beču bilo duplo više naših nego njihovih, sjećam se ko danas bio minus opasan još neki vjetar, ujutru upalu pluća fasovao odma
Nadmašit će se i Pariz aBd, samo da nas opet ne je.be kakav u crnoj odori ko tad, Oliver nas je ispoštovao večeras.
Zadnja izmjena: baboedindzeko09, dana/u 16 nov 2025, 00:21, ukupno mijenjano 1 put.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- Centre forward
- Kontakt:
Iako sam pratio to prvenstvo kao desetogodišnjak bolje ga se sjećam nego onog iz 2018 npr. , al' eto Austrija mi nije u memoriji.kolezeljovac je napisao/la: ↑16 nov 2025, 00:04Kad sam imao 2 godine.... Znači 1998. godineCentre forward je napisao/la: ↑16 nov 2025, 00:01Kad je Austrija zadnji put igrala SP ? Meni se čini da nisu baš dugo.
Vrtim sjećanja i pokušavam se sjetit' bez wiki pomoći.
To je ono što me i najviše brine. Nekako je možda na njih i doš'o red da odu.
Treba iskoristit' pritisak i to što će dva čuvati Bajraktarevića. Nekoga obavezno Max pripremiti da diše za vrat Laimeru. Igra u nevjerojatnoj formi.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Google Adsense [Bot], kolezeljovac, L-Train, mahic i 97 gostiju.