4 4 2 je sve, samo nije napadacka formacijaMocvara1991 je napisao/la: ↑18 nov 2025, 19:31Svi znamo da nije strucnjak,takticar,neki Bog zna trener,RR je za njega Mourinho u prime-u. Ali neka je izisao ofanzivno,napadacki,s dva spica, s mudima. Pa ako padnemo nek padnemo tako,a ne pi*kasto. Sretno momci.
BiH - Rumunija 15.11.2025 | Austrija - BiH 18.11.2025
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Re: BiH - Rumunija 15.11.2025 | Austrija - BiH 18.11.2025
Ovo je baš sastav sa mudima, ali realno ili pobjeda ili primili jedan ili pet isto nam je. Samo hrabro

- RollingPaper
- Kontakt:
Moram priznat odlicna postava. Ovo ce biti 4-4-2 formacija. Nemamo sta izgubit, samo hrabro naprijed

- QUARTERBACK
- Kontakt:
zaboravljamo da decko nije puno igrao u zadnje vrijeme jer izlazi iz povrede i zaboravljamo kako je dobro odigrao u gostima protiv rumunije na svom debijuinvincible1921 je napisao/la: ↑18 nov 2025, 19:29Jel realno da je Malica stavio protiv Austrije a rumuni mu djecu pravili prije 3 dana
koga bi vi evo stavili, preofanzivni bi bili da je memic desni bek i alajbegovic lijevo krilo, mora se balans praviti neki nije fifa da gurnes sve
Pa ok je ovo. Ajmo momci molim vas
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Gledao sam Malica protiv Foresta i bez problema je odigrao protiv igraca iz najjace lige Svijeta. Moze i protiv ovih veceras. Samo hrabro.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Ma ja kad vidim da igramo s dva napadaca za mene je napdacki. Inace uvijek igramo s jednim. Cudno mi vidjeti od pocetka dva napadaca 
Stavit ce Malic u djep Sabitzera 
Ovo ili uzimamo 2 0 ili gubimo 2 0
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Postava je ludost
- akisarajevo92
- Kontakt:
Jel spreman autobus sa otvorenim krovom u Sarajevu 
Don't believe the hype.
Kvota 8.50 na nas,
pa nisu bili toliko dominantni u Zenici
pa nisu bili toliko dominantni u Zenici
Kerim ni u klubu ne igra svih 90 minuta. Ali zato kad udje u drugom poluvremenu .........RollingPaper je napisao/la: ↑18 nov 2025, 19:34Kerim ima virus gripe, nije igrao zadnje 3 utakmice u klubu. Zato nije poceo protiv Rumunije kao i veceras.
Utakmica kod nas Aus 21 faul. 5 zutih i crveni karton. Nasi samo 2 zuta i 16 faula. Moramo i mi malo cvrsce. Naravno, najmanje sta trebamo je glup potez kao sto sebi dozvoli onaj rumunski nesretnik protiv nas.
-
Mocvara1991
- Kontakt:
A sta mislite ljudi moji dragi jel mi se cini ili se i RR malo prepao vaznosti utakmice pa je umjesto ofanzivnijeg Schmida stavio ovog Wimmera? Ako dobro pamtim Schmid je izrazito krilo,napadacki orijentisan max, a ovaj Wimmer se uvlaci u sredinu,malo je defanzivniji. Da li ce preko njega dobiti dodatnog u sredini terena gdje smo najtanji... Hajd budi pametan u pm 

- invincible1921
- Kontakt:
Sta ti znaci sto si defanzivan kad ce on ispast i primicemo goQUARTERBACK je napisao/la: ↑18 nov 2025, 19:34zaboravljamo da decko nije puno igrao u zadnje vrijeme jer izlazi iz povrede i zaboravljamo kako je dobro odigrao u gostima protiv rumunije na svom debijuinvincible1921 je napisao/la: ↑18 nov 2025, 19:29Jel realno da je Malica stavio protiv Austrije a rumuni mu djecu pravili prije 3 dana
koga bi vi evo stavili, preofanzivni bi bili da je memic desni bek i alajbegovic lijevo krilo, mora se balans praviti neki nije fifa da gurnes sve
=\_1921_/=
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Malic moze isporučiti dobru partiju ali vidjet cemo hoce li tako biti. U zenici je bilo jasno da je sagorio od zelje.
#CarsijaOdjebi
MURAD DOVA - DOVA ZA ŽELJU
EUZUBILLAHIMINEŠEJTANNIRADŽIM - BISMILLAHIRRAHMANNIRRAHIM.
ELHAMDULILLAHI RABIL ALEMIN VESELATU VESELAMU ALA SEJJIDINA MUHAMMEDIN VEALA ALIHI VESAHBIHI EDŽMEIN.
VELILLAHI MULKUSSEMAVATI VEL ERD VALLAHU ALA KULLI ŠEJIN KADIR.
INNE FI HALKISSEMAVATI VEL ERDI VAHTILA FILLEJLI VENNEHARI LEAJATIN LI ULIL ELBAB.
ELLEZINE JEZKURUNELLAHE KIJAMEN VEKUUDEN VE ALA DŽUNUBIHIM VEJETEFEKKERUNE FI HALKISSEMAVATI VEL ERD.
RABBENA MA HALEKTE HAZA BATILA.
SUBHANEKE FEKINA AZABENNAR .
RABBENA INNEKE MEN TUDHILINNARE FEKAD ANZEJTEH.
VEMA LIZALIMINE MIN ENSAR.
RABBENA INNENA SEMINA MUNADIJEN JUNADI LIL IMANI EN AMINU BIRABBIKUM FE AMENNA.
RABBENA FAGFIRLENA ZUNUBENA VEKEFIR ANNA SEJIATINA VETEVEFENA MEAL EBRAR.
RABBENA VE ATINA MA VEADTTENA ALA RUSULIKE VELA TUHZINA JEUMEL KIJAMEH.
INNEKE LA TUHLIFUL MIAD.
RABBENA ATINA FIDDUNIJA HASENETEN VEFILAHIRETI HASENETEN VEKINA AZABENNAR.
RABBENAGFIRLI VELI VALIDEJJE VELIL MUNININE JEUME JEKUMUL HISAB.
BISMILLAHI - R - RAHMANI - R - RAHIM
EL - HAMDU LILLAHI RABBI - L - ALEMIN
ER - RAHMANI - R - RAHIM
MALIKI JEUMIDDIN
IJJAKE NA'BUDU VE IJJAKE NESTE'IN
INDINE - S - SIRATA - L - MUSTEKIM
SIRATALLEZINE EN'AMTE ALEJHIM
GAJRI - L - MAGDUBI 'ALEJHIM VELE - D - DALLIN.
AMIN.
Hvala Tebi vječni Bože stvoritelje jedinoga svemilosnog i sveopćeg gospodara Sudnjeg dana, samo tebe mi slavimo i molimo s bezbroj dova. Uputi nas pravim putem, putem kojim sipaš svoje blagodati koje znamo i ne znamo sačuvaj nas svoga gnjeva i nedaj da zalutamo. Budi slavljen Gospodaru u srcima sviju ljudi od Mašrika do Magriba dok prostor i vrije živi. Rahmetom nas svojim Bože pravoj sreći put pokaži, rahmetom nam svojim Bože bratsku ljubav nam osnaži. Bože daj da svi ko jedan držimo se svjesno svega što nam posla u Kur'anu kao rahmet svoj najveći. Jer to vodi pravim putem i vječitoj pravoj sreći, samo ti si svemogući koji sve što hoće može, pa i ovu Murad dovu uslušaj nam dragi Bože.
Subhane rabike rabbil izzeti amma jusifunveselamun alel murselin velhamdulilahi rabil alemin.
(Ovo proučiti tri puta i nanijetiti na šta hočeš i koja želja da bude uslišana kod Uzvišenog Allaha)
EUZUBILLAHIMINEŠEJTANNIRADŽIM - BISMILLAHIRRAHMANNIRRAHIM.
ELHAMDULILLAHI RABIL ALEMIN VESELATU VESELAMU ALA SEJJIDINA MUHAMMEDIN VEALA ALIHI VESAHBIHI EDŽMEIN.
VELILLAHI MULKUSSEMAVATI VEL ERD VALLAHU ALA KULLI ŠEJIN KADIR.
INNE FI HALKISSEMAVATI VEL ERDI VAHTILA FILLEJLI VENNEHARI LEAJATIN LI ULIL ELBAB.
ELLEZINE JEZKURUNELLAHE KIJAMEN VEKUUDEN VE ALA DŽUNUBIHIM VEJETEFEKKERUNE FI HALKISSEMAVATI VEL ERD.
RABBENA MA HALEKTE HAZA BATILA.
SUBHANEKE FEKINA AZABENNAR .
RABBENA INNEKE MEN TUDHILINNARE FEKAD ANZEJTEH.
VEMA LIZALIMINE MIN ENSAR.
RABBENA INNENA SEMINA MUNADIJEN JUNADI LIL IMANI EN AMINU BIRABBIKUM FE AMENNA.
RABBENA FAGFIRLENA ZUNUBENA VEKEFIR ANNA SEJIATINA VETEVEFENA MEAL EBRAR.
RABBENA VE ATINA MA VEADTTENA ALA RUSULIKE VELA TUHZINA JEUMEL KIJAMEH.
INNEKE LA TUHLIFUL MIAD.
RABBENA ATINA FIDDUNIJA HASENETEN VEFILAHIRETI HASENETEN VEKINA AZABENNAR.
RABBENAGFIRLI VELI VALIDEJJE VELIL MUNININE JEUME JEKUMUL HISAB.
BISMILLAHI - R - RAHMANI - R - RAHIM
EL - HAMDU LILLAHI RABBI - L - ALEMIN
ER - RAHMANI - R - RAHIM
MALIKI JEUMIDDIN
IJJAKE NA'BUDU VE IJJAKE NESTE'IN
INDINE - S - SIRATA - L - MUSTEKIM
SIRATALLEZINE EN'AMTE ALEJHIM
GAJRI - L - MAGDUBI 'ALEJHIM VELE - D - DALLIN.
AMIN.
Hvala Tebi vječni Bože stvoritelje jedinoga svemilosnog i sveopćeg gospodara Sudnjeg dana, samo tebe mi slavimo i molimo s bezbroj dova. Uputi nas pravim putem, putem kojim sipaš svoje blagodati koje znamo i ne znamo sačuvaj nas svoga gnjeva i nedaj da zalutamo. Budi slavljen Gospodaru u srcima sviju ljudi od Mašrika do Magriba dok prostor i vrije živi. Rahmetom nas svojim Bože pravoj sreći put pokaži, rahmetom nam svojim Bože bratsku ljubav nam osnaži. Bože daj da svi ko jedan držimo se svjesno svega što nam posla u Kur'anu kao rahmet svoj najveći. Jer to vodi pravim putem i vječitoj pravoj sreći, samo ti si svemogući koji sve što hoće može, pa i ovu Murad dovu uslušaj nam dragi Bože.
Subhane rabike rabbil izzeti amma jusifunveselamun alel murselin velhamdulilahi rabil alemin.
(Ovo proučiti tri puta i nanijetiti na šta hočeš i koja želja da bude uslišana kod Uzvišenog Allaha)
Jel mogu ikada ovi s BHT u studio dovesti vise ljudi ili neke druge ljude, bar rijetko kada su u pitanju ovakve utakmice?? Uvijek ova dva “strucnjaka”…
Trenutno korisnika/ca: BiH26, dena24, Drum, Goalgetter, Kajkutenjoyer, Shevko, soccerfan i 79 gostiju.