U tim omjerima bi onda FK Sarajevo trebalo posmatrati mikroskopom.NeSamSafetee je napisao/la: ↑27 nov 2025, 10:22"Evropa prepoznaje"LondonBlues je napisao/la: ↑27 nov 2025, 09:46Dok se ostatak Premijer lige BiH i dalje bori s vlastitim sjenama, večeras Mostar ponovno odijeva europsko ruho. Hrvatski športski klub Zrinjski Mostar, gospodin među klubovima, izlazi na travnjak kao jedini istinski predstavnik zajedničke nam zemlje koji doista zna što znači igrati pod europskim nebom.
Ne zamjerite, gospodo iz drugih gradova i prigradskih naselja nije svakomu dano da mu ime nešto znači izvan lokalne birtije. Neki klubovi žive od uspomena, neki od izgovora, a neki, poput našega, od tradicije, kontinuiteta pobjeda i ugleda koji se gradi generacijama.
Dok vi pripremate autobusna gostovanja po bespućima PLBiH, Mostar večeras prima Europu kao domaćin, a Zrinjski je ponovno njezin dostojan vitez. Nosite svoje frustracije kako znate mi nosimo grb koji se u Europi prepoznaje.![]()
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Mislim da Evropa drhti i razbija glavu zbog malog kluba iz Međugorja. 
Osobno zato cijenim Borac, imate pokriće za qurčevitost. Zamisli da netko od ovih sarajevskih liliputanaca igra Europu početkom posljednjeg mjeseca u godini, ispisali bi milijun stranica na ovom virtualnom općilištuCombattente87 je napisao/la: ↑27 nov 2025, 11:10Au tebra koliko si ti nadobudan i iskompleksiranLondonBlues je napisao/la: ↑27 nov 2025, 09:46Dok se ostatak Premijer lige BiH i dalje bori s vlastitim sjenama, večeras Mostar ponovno odijeva europsko ruho. Hrvatski športski klub Zrinjski Mostar, gospodin među klubovima, izlazi na travnjak kao jedini istinski predstavnik zajedničke nam zemlje koji doista zna što znači igrati pod europskim nebom.
Ne zamjerite, gospodo iz drugih gradova i prigradskih naselja nije svakomu dano da mu ime nešto znači izvan lokalne birtije. Neki klubovi žive od uspomena, neki od izgovora, a neki, poput našega, od tradicije, kontinuiteta pobjeda i ugleda koji se gradi generacijama.
Dok vi pripremate autobusna gostovanja po bespućima PLBiH, Mostar večeras prima Europu kao domaćin, a Zrinjski je ponovno njezin dostojan vitez. Nosite svoje frustracije kako znate mi nosimo grb koji se u Europi prepoznaje.![]()
Mi prošle godine dođemo do osmine finala ovog takmičenja pa se nismo šepurili kao vi...![]()
Zadnja izmjena: Nemanja99, dana/u 27 nov 2025, 12:38, ukupno mijenjano 1 put.
Malim klubovima je najzapadnije gostovanje u BL. Hohohehe
-
opalaopala
- Kontakt:
Najgore kad Velebit iz Medjugorja misli da je bitan, a ustvari kolko je nebitan u BiH jos vise je u europi.
Obicni politicki klub osnovan jer tad a i sad bolesnicima sve mora nositi predznak rvatski cak i pepeljara kao sto rekose na osnivackoj skupstini tog “kluba”. Kako taj politički projekat predstavljaju njegovi protivnici nebi da ponavljamo, svi to znamo
Obicni politicki klub osnovan jer tad a i sad bolesnicima sve mora nositi predznak rvatski cak i pepeljara kao sto rekose na osnivackoj skupstini tog “kluba”. Kako taj politički projekat predstavljaju njegovi protivnici nebi da ponavljamo, svi to znamo
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- LondonBlues
- Kontakt:
Spremaj bakljadu na starom mostu sad ce obljetnica povratka u drustvo najboljih.opalaopala je napisao/la: ↑27 nov 2025, 12:39Najgore kad Velebit iz Medjugorja misli da je bitan, a ustvari kolko je nebitan u BiH jos vise je u europi.
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
- LavoviGabela
- Kontakt:
Vece političke krave od FK Podveleza iz Vrapcica nema. U upravi sve crveni ili zeleni.opalaopala je napisao/la: ↑27 nov 2025, 12:39Najgore kad Velebit iz Medjugorja misli da je bitan, a ustvari kolko je nebitan u BiH jos vise je u europi.
Uzima se se sa svih razina vlasti, samo daj.
Šuta, Maric, Colakovic, Niksic, moze svak samo daj
Samo ne zam kad ste konvertirati iz lijevih u desne. Prvo zastave i koreografije tito predsjednik, asad drzava bosna
Smijurija kluba i tzv navijaca
Što se tiče europe smijesno i spominjati kad vas nabijaju Hamrun, Inter Andorski itd.
Drz se tezge vrapcicanske i kamena sa ramena u podvelezju
Titule :
Zrinjski 9
Podvelez 0
Navijači:
Zrinjski respektabilno
Podvelez ugašeni
Broj utakmice u europi
Zrinjski 80+
Podvelez niti 40
Hoćemo li dalje
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
-
opalaopala
- Kontakt:
Bacim post nakon 15 dana i u roku od 1 min skupim sve medjugorce i izbjeglice iz bosne naseljene u migrantskim kampovima kao sto je gabela,suskovo, bobanovo, ortijes … Cirevi se upale samo sto ne puknu.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- LondonBlues
- Kontakt:
Nije lijepo lagat. I prije 2 dana si piso o Zrinjskom.opalaopala je napisao/la: ↑27 nov 2025, 12:59Bacim post nakon 15 dana i u roku od 1 min skupim sve medjugorce i izbjeglice iz bosne naseljene u migrantskim kampovima kao sto je gabela,suskovo, bobanovo, ortijes … Cirevi se upale samo sto ne puknu.
Ssba objavi članak o rasporedu sudija za ovo kolo i izostavi jednu utakmicu 
Zna li ko koje sudije sude Velež - Rudar ?
Zna li ko koje sudije sude Velež - Rudar ?
-
opalaopala
- Kontakt:
Mislis o Velebitu iz Medjugorja kojem ste ukrali klubLondonBlues je napisao/la: ↑27 nov 2025, 13:05Nije lijepo lagat. I prije 2 dana si piso o Zrinjskom.opalaopala je napisao/la: ↑27 nov 2025, 12:59Bacim post nakon 15 dana i u roku od 1 min skupim sve medjugorce i izbjeglice iz bosne naseljene u migrantskim kampovima kao sto je gabela,suskovo, bobanovo, ortijes … Cirevi se upale samo sto ne puknu.
Nekom ukradu klub, nekom godinu osnivanja, nekom uzurpiraju i ukradu stadion - svi sastojci za politicko/nacionalisticki klub
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
jurisicduska
- Kontakt:
Fino ti je frajer objasnio :opalaopala je napisao/la: ↑27 nov 2025, 13:27Mislis o Velebitu iz Medjugorja kojem ste ukrali klubLondonBlues je napisao/la: ↑27 nov 2025, 13:05Nije lijepo lagat. I prije 2 dana si piso o Zrinjskom.opalaopala je napisao/la: ↑27 nov 2025, 12:59Bacim post nakon 15 dana i u roku od 1 min skupim sve medjugorce i izbjeglice iz bosne naseljene u migrantskim kampovima kao sto je gabela,suskovo, bobanovo, ortijes … Cirevi se upale samo sto ne puknu.![]()
Nekom ukradu klub, nekom godinu osnivanja, nekom uzurpiraju i ukradu stadion - svi sastojci za politicko/nacionalisticki klub
“Što se tiče Velebita to je klub koji je postojao u Mostaru prije Zrinjskog. Zrinjski nije nastao iz Velebita, ali je nastavio dijeliti njegovu povijesnu nit i ideju kluba.”
Mene samo zanima sta bi sa Velebitom
Pa to ti je isto sto Nodi kazejurisicduska je napisao/la: ↑27 nov 2025, 13:33Fino ti je frajer objasnio :opalaopala je napisao/la: ↑27 nov 2025, 13:27Mislis o Velebitu iz Medjugorja kojem ste ukrali klubLondonBlues je napisao/la: ↑27 nov 2025, 13:05
Nije lijepo lagat. I prije 2 dana si piso o Zrinjskom.![]()
“Što se tiče Velebita to je klub koji je postojao u Mostaru prije Zrinjskog. Zrinjski nije nastao iz Velebita, ali je nastavio dijeliti njegovu povijesnu nit i ideju kluba.”
Zeljo je radnicki klub koji nema vlasnika vec samo investitora koji drzi 100% kluba
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Couchosi iz UNHCR najlonskih naselja ponovno na haparatima 
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
U subotu se igrat i meč Velež - Rudar Prijedor od 18:30. Kao glavni arbitar za meč na stadionu Rođeni određen je Antoni Bandić.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Mozda je dozivio sudbinu Slobode i Udarnika. Ugasen radi visih ciljeva.jurisicduska je napisao/la: ↑27 nov 2025, 13:33Fino ti je frajer objasnio :opalaopala je napisao/la: ↑27 nov 2025, 13:27Mislis o Velebitu iz Medjugorja kojem ste ukrali klubLondonBlues je napisao/la: ↑27 nov 2025, 13:05
Nije lijepo lagat. I prije 2 dana si piso o Zrinjskom.![]()
Zadnja izmjena: BarbareZeljin, dana/u 27 nov 2025, 14:16, ukupno mijenjano 1 put.
- Combattente87
- Kontakt:
Ne znam koliko si pratio NOĆNU MORU, ali oni su jarana isključivo prcali jer je Srbin, a ovdje ga Ševa proziva sa dozvolom iz istog razloga, a ne zato što dolazi is Bosne....Jajane moj
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
- LondonBlues
- Kontakt:
Vidi sto se sastavise glup, gluplji i najgluplji. Najglasniji i najpametniji kad su drugi klubovi u pitanju. Jedan sanja Zrinju druga dva sanjaju Zelju i s vremena na vrijeme o Zrinji kad se sjete od koga njihov mali privatni klub ispadne. Jedni prvaci svemira navijaci ih prozivaju za namjesten kup, drugi pale baklje povodom obljetnice ulaska u premier ligu iz federalne.bvsic je napisao/la: ↑27 nov 2025, 13:42Pa to ti je isto sto Nodi kazejurisicduska je napisao/la: ↑27 nov 2025, 13:33Fino ti je frajer objasnio :opalaopala je napisao/la: ↑27 nov 2025, 13:27
Mislis o Velebitu iz Medjugorja kojem ste ukrali klub![]()
Zeljo je radnicki klub koji nema vlasnika vec samo investitora koji drzi 100% kluba
-
opalaopala
- Kontakt:
Danas igra Velebit iz Medjugorja kako oni kažu i najavljuju “historijsku” utakmicu. Zanimljivo da za tu utakmicu nisu mogli rasprodat ono malo ruševnog komunističkog stadiona, tanke historijske utakmice kao i sama “historija” izmišljenog političkog projekta.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bvsic, kogmagie46, Rigoletto i 25 gostiju.