Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Strašno je ovo, a jooš je strašnije kako je mainstream ohlađen od ovog slučaja, globalno vijest prolazi ko vijest o saobraćajnoj u Čitluku. Što ti je moć pojedinih pri kontroli medija.
A još mi je jače kako se tamo gdje se i objavi koja vijest o ovome potenciraju samo slike Clintona uglavnom, ko biva podvali njega a aktuelnog predsjednika koji je također česta prikaza na fotografijama ignoriši
Lik će samo radi ovih fajlova i napraviti od Venecuele novi Vijetnam, kakva qrčeva nafta i Maduro.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
sve sami pedofili i bolesnici, sve starohani
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Moralni zapadnjaci, neka je Putin bio problem
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- kraljttbvb
- Kontakt:
A dobro sad sljivo i ti zezas. Da i ti možeš udarati prepicku od 19 godina i ti bi to radio. Meni sad smiješno ovo licemjerje, kao zgražaju se jer su bogataši plaćali mlade prostitutke. Tacnije eskort dame, to ljepše zvuci.
Toga je uvijek bilo i uvijek ce biti...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- superFrankie
- Kontakt:
Educiraj se malo o cemu je rijec, prije nego sto takvu glupost napises opetkraljttbvb je napisao/la: ↑20 dec 2025, 20:00A dobro sad sljivo i ti zezas. Da i ti možeš udarati prepicku od 19 godina i ti bi to radio. Meni sad smiješno ovo licemjerje, kao zgražaju se jer su bogataši plaćali mlade prostitutke. Tacnije eskort dame, to ljepše zvuci.
- kraljttbvb
- Kontakt:
O čemu da se edukujem, otvoriš paštetu iskoči Epstein...superFrankie je napisao/la: ↑20 dec 2025, 20:04Educiraj se malo o cemu je rijec, prije nego sto takvu glupost napises opetkraljttbvb je napisao/la: ↑20 dec 2025, 20:00A dobro sad sljivo i ti zezas. Da i ti možeš udarati prepicku od 19 godina i ti bi to radio. Meni sad smiješno ovo licemjerje, kao zgražaju se jer su bogataši plaćali mlade prostitutke. Tacnije eskort dame, to ljepše zvuci.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- superFrankie
- Kontakt:
Pa ne bih bas onda licemjerjem nazvao zgrazavanje na pedofiliju, seksualno zlostavljanje i trgovinu ljudimakraljttbvb je napisao/la: ↑20 dec 2025, 20:43O čemu da se edukujem, otvoriš paštetu iskoči Epstein...superFrankie je napisao/la: ↑20 dec 2025, 20:04Educiraj se malo o cemu je rijec, prije nego sto takvu glupost napises opetkraljttbvb je napisao/la: ↑20 dec 2025, 20:00
A dobro sad sljivo i ti zezas. Da i ti možeš udarati prepicku od 19 godina i ti bi to radio. Meni sad smiješno ovo licemjerje, kao zgražaju se jer su bogataši plaćali mlade prostitutke. Tacnije eskort dame, to ljepše zvuci.
Jedino ako je to nesto sto bi i ti radio
Zadnja izmjena: superFrankie, dana/u 20 dec 2025, 20:49, ukupno mijenjano 1 put.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Stvar je u tome da su zrtve bile i djevojke od 12 i vise godina, koje su bile maloljetne...kraljttbvb je napisao/la: ↑20 dec 2025, 20:00A dobro sad sljivo i ti zezas. Da i ti možeš udarati prepicku od 19 godina i ti bi to radio. Meni sad smiješno ovo licemjerje, kao zgražaju se jer su bogataši plaćali mlade prostitutke. Tacnije eskort dame, to ljepše zvuci.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Nije on još otvorio svoju paštetu.19vendetta87 je napisao/la: ↑20 dec 2025, 20:49Stvar je u tome da su zrtve bile i djevojke od 12 i vise godina, koje su bile maloljetne...kraljttbvb je napisao/la: ↑20 dec 2025, 20:00A dobro sad sljivo i ti zezas. Da i ti možeš udarati prepicku od 19 godina i ti bi to radio. Meni sad smiješno ovo licemjerje, kao zgražaju se jer su bogataši plaćali mlade prostitutke. Tacnije eskort dame, to ljepše zvuci.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
epstein da je živ danas bi predsjednike postavljo
Veza sa curom koja je u braku iako vec sest mjeseci ne zivi sa muzem ali on ne zeli da potpise razvod. Sta da radim ?
20 godina,vec stigla da se uda i da 6 mjeseci ne zivi s muzem 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Sad je tvoj red, trpaj dokle moze i tjt.
Ja sam skoro popusio foru na taj fazon. Vratila se muzu, pa opet ga ostavi i kao da proba opet sa mnom. Mrs u pm
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Kako ovaj frajer uvijek nekog upeca je.bo majku pekarsku 
Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 34 gosta.