Da, tačno je imenovao cistacice, vozaca autobusa, radnike u kampu itd.NisamInSajder je napisao/la: ↑20 dec 2025, 23:31Oko plata je to, da u isto vrijeme ne bude plata svima u klubu. Nekad kasni osoblju kluba duže od igrača itd..
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PeppermintSA
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vi gori od njega, s njim se ubjedjujete...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
Zapadunapad
- Kontakt:
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Okom statistike..
Pošto nisam želio da kolegi Patriku remetim temu za glasanje a nisam baš ni siguran kako on to vodi sabire/oduzima a i nadam se da se neće ljutiti što sam malo pregledao te glasove ja sam na neki svoj način uzeo par podataka.
Vidim da se glasalo od prve utakmice sa Krajovom pa tako ću i ja ovde pokušati da napišem par detalja bar po meni zanimljivih za ovu polusezonu.
Prosječnu ocjenu je meni teško izvući jer broj glasova i veličina ocjene varira od utakmice do utakmice pa tako bi ispalo da Mujkić ima ocjenu (5) a to baš i nije realno pa ću ja ovde napisati igrače koji su bili kao najkonstantniji tokom polusezone u izboru forumaša.
Forumaši su najviše puta glasali za Keremeha 35 dok je zbir glasova iznosio 95, zatim idu:
Ristovski 30 (56)
Jatta 27 (103)
Ljajić 27 (87)
Banić 26 (26)
Bralić 14 (62)
Guliašvili 13 (19)...itd.
Što se tiče utakmica, mislim da gostujuće nema potrebe komentarisat dok na Koševu to i ne izgleda toliko loše.
Ukupno gledajući odigrali smo 11 utakmica 8 pobjeda 3 remija i 0 poraza i s pravom možemo reći, Koševo baza bez poraza. Gol razlika je opet dobra (21:7) s tim da treba uzeti i tu utakmicu sa Radnikom gdje smo primili više golova (4) nego u svim ostalim utakmicama.
Sa naše strane, navijača, pa nismo toliko ni podbacili uzevši u obzir da smo skoro na Koševo dolazili nakon gostujućeg poraza, tu još i igrarije oko cijene ulaznica a neuslovnost stadiona ne treba ni spominjati.
Na 11 utakmica bilo nas je po zvaničnim podatcima 57 897 ili u prosjeku 5 263.
Možda sam neke stvari pogriješio nisam baš skroz detaljisao tako da..
Pošto nisam želio da kolegi Patriku remetim temu za glasanje a nisam baš ni siguran kako on to vodi sabire/oduzima a i nadam se da se neće ljutiti što sam malo pregledao te glasove ja sam na neki svoj način uzeo par podataka.
Vidim da se glasalo od prve utakmice sa Krajovom pa tako ću i ja ovde pokušati da napišem par detalja bar po meni zanimljivih za ovu polusezonu.
Prosječnu ocjenu je meni teško izvući jer broj glasova i veličina ocjene varira od utakmice do utakmice pa tako bi ispalo da Mujkić ima ocjenu (5) a to baš i nije realno pa ću ja ovde napisati igrače koji su bili kao najkonstantniji tokom polusezone u izboru forumaša.
Forumaši su najviše puta glasali za Keremeha 35 dok je zbir glasova iznosio 95, zatim idu:
Ristovski 30 (56)
Jatta 27 (103)
Ljajić 27 (87)
Banić 26 (26)
Bralić 14 (62)
Guliašvili 13 (19)...itd.
Što se tiče utakmica, mislim da gostujuće nema potrebe komentarisat dok na Koševu to i ne izgleda toliko loše.
Ukupno gledajući odigrali smo 11 utakmica 8 pobjeda 3 remija i 0 poraza i s pravom možemo reći, Koševo baza bez poraza. Gol razlika je opet dobra (21:7) s tim da treba uzeti i tu utakmicu sa Radnikom gdje smo primili više golova (4) nego u svim ostalim utakmicama.
Sa naše strane, navijača, pa nismo toliko ni podbacili uzevši u obzir da smo skoro na Koševo dolazili nakon gostujućeg poraza, tu još i igrarije oko cijene ulaznica a neuslovnost stadiona ne treba ni spominjati.
Na 11 utakmica bilo nas je po zvaničnim podatcima 57 897 ili u prosjeku 5 263.
Možda sam neke stvari pogriješio nisam baš skroz detaljisao tako da..
Ako nije kasno, treba reagovati i pokupiti ovog Mikulica iz Posusja. Ne vjerujem da ga bez razloga zele ovolike evropske ekipe.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 22 gosta.
.png)