"Mama, reci mu da prestane"
Gdje si ljubavniče, nismo te prepoznaliThreeplanetrees je napisao/la: ↑27 dec 2025, 17:39Dok u drugim samoprozvanim "velikanima" bivsi predsjednici uzimaju kamatu na posuđen iznos u Veležu bivši predsjednici iz ljubavi u doba najveće inflacije poklanjaju gradnju tribine. I hoće da uspoređuju našu ljubav i njihovu. Ne ide![]()
Korak po korakCombattente87 je napisao/la: ↑22 dec 2025, 09:04Au prijatelju, dođe li Klaf u BL, možeš doći, a mogu i ja da te posjetim i častim ! cijeli dan da jedemo i pijemo !!!brig je napisao/la: ↑22 dec 2025, 08:42Klafurić će preuzet BoracZaboljesutra je napisao/la: ↑21 dec 2025, 20:09
Teško će oni naći boljeg trenera od Vinka.
Kakva im je situacija u klubu jedino bi im pristao sada doći Vlado Jagodić u ovoj novčanoj krizi.Ljudi su uspjeli skoro 15 milijuna KM potrošit za pola godine.
Posušje se vratilo Zrinjskom i dobit će par igrača, a Široki ispada iz lige
Evo jos jednog sto zna sve o nasem klub. Mozda si i ugovor sastavio
Drago mi je što si se pronasao na koje samoprozvane "velikane" sam mislio. Nije baš puno bivših predsjednika kamatarilo svoj klubSamba71 je napisao/la: ↑27 dec 2025, 17:45Gdje si ljubavniče, nismo te prepoznaliThreeplanetrees je napisao/la: ↑27 dec 2025, 17:39Dok u drugim samoprozvanim "velikanima" bivsi predsjednici uzimaju kamatu na posuđen iznos u Veležu bivši predsjednici iz ljubavi u doba najveće inflacije poklanjaju gradnju tribine. I hoće da uspoređuju našu ljubav i njihovu. Ne ide![]()
![]()
Saida mozes gledati jos u Slobodi je aktivan.jurisicduska je napisao/la: ↑27 dec 2025, 15:47Lijepo vidjet ove fudbalere Saida, Velkoskog, Tatomirovica, Zeca, Vladavica. Ljepota.
Preslikana utakmica iz PL prije 15 godina, i onda se cudite kad Birac i Zrinjski stimaju, pa Zeljo je potpuno isto stimo i krao
Obriši se oko žvalja, pjenišThreeplanetrees je napisao/la: ↑27 dec 2025, 17:53Drago mi je što si se pronasao na koje samoprozvane "velikane" sam mislio. Nije baš puno bivših predsjednika kamatarilo svoj klubSamba71 je napisao/la: ↑27 dec 2025, 17:45Gdje si ljubavniče, nismo te prepoznaliThreeplanetrees je napisao/la: ↑27 dec 2025, 17:39Dok u drugim samoprozvanim "velikanima" bivsi predsjednici uzimaju kamatu na posuđen iznos u Veležu bivši predsjednici iz ljubavi u doba najveće inflacije poklanjaju gradnju tribine. I hoće da uspoređuju našu ljubav i njihovu. Ne ide![]()
![]()
![]()
Kako mi je Avdo Kalajdžić ? Kako su mu djeca ?Threeplanetrees je napisao/la: ↑27 dec 2025, 18:23Sramota je da im i na revijalnom turniru natežu sudije![]()
Ne kontam na sta aludiras.prisonbreak je napisao/la: ↑27 dec 2025, 18:22Preslikana utakmica iz PL prije 15 godina, i onda se cudite kad Birac i Zrinjski stimaju, pa Zeljo je potpuno isto stimo i krao
Prvi korak i vec padoste na glavu
Nevjerovatno da sta god Nodi kaze, bude suprotno od toga
Nemoj biti takvo smeće. Ono što ga je ni krivog i dužnog snašlo te uništilo čovjeku život nije za poželiti dušmanu Zamisli da se neko sprda da Mešom, Mirzom, Anerom. Mućni tom šupljom tikvom na ramenima prčim ti majkuSamba71 je napisao/la: ↑27 dec 2025, 18:27Kako mi je Avdo Kalajdžić ? Kako su mu djeca ?Threeplanetrees je napisao/la: ↑27 dec 2025, 18:23Sramota je da im i na revijalnom turniru natežu sudije![]()
Pričaju danas vaši veterani po Skenderiji kako mu skupljate sinu pare za advokata ?
Imaju kone sprdali su se. Tako da nista te ne treba cuditi.Threeplanetrees je napisao/la: ↑27 dec 2025, 19:14Nemoj biti takvo smeće. Ono što ga je ni krivog i dužnog snašlo te uništilo čovjeku život nije za poželiti dušmanu Zamisli da se neko sprda da Mešom, Mirzom, Anerom. Mućni tom šupljom tikvom na ramenima prčim ti majkuSamba71 je napisao/la: ↑27 dec 2025, 18:27Kako mi je Avdo Kalajdžić ? Kako su mu djeca ?Threeplanetrees je napisao/la: ↑27 dec 2025, 18:23Sramota je da im i na revijalnom turniru natežu sudije![]()
Pričaju danas vaši veterani po Skenderiji kako mu skupljate sinu pare za advokata ?
Trenutno korisnika/ca: Helemnejse i 8 gostiju.