FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
66
19%
2. Borbu za Evropu
162
47%
3. Sredinu tabele
58
17%
4. Borbu za opstanak
62
18%

Ukupno glasova: 348

AhmedNurudin
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la AhmedNurudin » 06 jan 2026, 23:35

Riquelme1921 je napisao/la:
06 jan 2026, 23:25
Nodi samo pogledaj utakmicu Zrinjskog i pogledaj kakve centaršute upućuju bekovi, kao da je Liga prvaka. Kod nas evo sada Alić okej u napadu a prije toga nismo imali upotrebljivog centaršuta 10 godina, opasniji centaršuti po ložu na zapadu nego protivničke golove.
Meni je bukvalno zadnji naš dobar centaršut beka sa desne strane onaj centaršut Galića za Krpića protiv borca kad smo izgubili 3-2, u onom haosu na zimu 2023. Zabio tad Krpa za 2-1. Bez obzira što smo tu utakmicu zaslužili uzeti makar bod, gol borca je čist faul nad Mufti bio ali nije to poenta. Odinaka je uspio pogoditi Rakića u porazu protiv zrinjskog ove sezone. Možda sam ja neki zaboravio ali ta dva se sjećam.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!

Riquelme1921
Kontakt:

Post Postao/la Riquelme1921 » 06 jan 2026, 23:37

AhmedNurudin je napisao/la:
06 jan 2026, 23:35
Nodi samo pogledaj utakmicu Zrinjskog i pogledaj kakve centaršute upućuju bekovi, kao da je Liga prvaka. Kod nas evo sada Alić okej u napadu a prije toga nismo imali upotrebljivog centaršuta 10 godina, opasniji centaršuti po ložu na zapadu nego protivničke golove.
Meni je bukvalno zadnji naš dobar centaršut beka sa desne strane onaj centaršut Galića za Krpića protiv borca kad smo izgubili 3-2, u onom haosu na zimu 2023. Zabio tad Krpa za 2-1. Bez obzira što smo tu utakmicu zaslužili uzeti makar bod, gol borca je čist faul nad Mufti bio ali nije to poenta. Odinaka je uspio pogoditi Rakića u porazu protiv zrinjskog ove sezone. Možda sam ja neki zaboravio ali ta dva se sjećam.
Tužno je što se možemo sjetiti centaršuta od prije 2 godine i govoriti o njemu kako je bio dobar, to je dovoljno da vidimo u kakvom su stanju bekovi sve ove godine.
Grupa iznad svakog pojedinca.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 06 jan 2026, 23:38

Pablo11 je napisao/la:
06 jan 2026, 23:31
Kojeg Mujkica?
Bakir Mujkic (16) zabio je dva gola za prvi tim protiv Olimpika, a cini mi se da je i asistirao, takodjer igrao je protiv Sirokog na onom turniru u Vukovaru i prelijepo je uposlio Vinicusa
Igrao je za akademiju Juventusa, dobio poziv na probu u Frankfurt onda kad je Karic dobio iz Manchestera, a Saran iz Bayerna

slika
slika

slika

slika

Evo posljednje cetiri utakmice tri gola
Mali ima potencijal za krilo, igra dobro i desnom i lijevom nogom, a i dobar je dribler,izvodjac prekida..
Neko strucan kad bi se njemu posvetio dobili bi masinu

slika

Imamo mi trenutno jako dobrih talenata, ali trebaju nam pod hitno strucni treneri koji ce individualno raditi sa Kororom, Mujkicem, Dragovicem, Gojakom, Omerbasicem…
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 07 jan 2026, 00:24, ukupno mijenjano 3 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

AhmedNurudin
Kontakt:

Post Postao/la AhmedNurudin » 06 jan 2026, 23:54

06 jan 2026, 23:37
06 jan 2026, 23:35
Tužno je što se možemo sjetiti centaršuta od prije 2 godine i govoriti o njemu kako je bio dobar, to je dovoljno da vidimo u kakvom su stanju bekovi sve ove godine.
Tuga jbg, a Čola svojevremeno derbije rješavao centaršutem tako što kujani sami sebi skrenu u gol loptu, ili ono Bukijevo ubacivanje u šesnesterac pa lopta za Dželu u finalu superkupa 2001. Za nadat se najboljem u budućnosti na svakoj poziciji.

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 07 jan 2026, 09:10

Sad pregledah video od ovog malog Mujkica, nisam ga do sad gledao. Odusevio me, mi nemamo ni priblizno ovako dobrog veznog. Ovo se mora iskoristiti i bas kvalitetno i oprezno raditi s njim i ostalim talentima koje imamo.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 07 jan 2026, 09:23

Eh napokon docekasmo i taj dan sa informacijama, da vidimo sta kazu slavisa i nijaz
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 07 jan 2026, 11:19

EmirTM87 je napisao/la:
07 jan 2026, 09:10
Sad pregledah video od ovog malog Mujkica, nisam ga do sad gledao. Odusevio me, mi nemamo ni priblizno ovako dobrog veznog. Ovo se mora iskoristiti i bas kvalitetno i oprezno raditi s njim i ostalim talentima koje imamo.
Ne znam jesi li gledao siroki Zeljo 2:3 u Vukovaru
Mali igra kao veliki protiv prvotimaca i imao je sjajne lopte i driblinge
On i mali Dragovic obojica su dobro odigrali tr dvije utakmice
Dragovic ima 17, a vec ima 15,20 utakmica i gol u prvoj ligi federacije, a za nase juniore sad 13 utakmica 7 golova i 5 asistencija, plus za prvi tim ima prelijepu asistenciju protiv Vukovara
Uz Kororu i Gojaka imamo najmanje cetiri juniora koji mogu biti prvotimci
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

TefalTava
Kontakt:

Post Postao/la TefalTava » 07 jan 2026, 11:24

NoDi80 je napisao/la:
06 jan 2026, 23:38
Pablo11 je napisao/la:
06 jan 2026, 23:31
Kojeg Mujkica?
Bakir Mujkic (16) zabio je dva gola za prvi tim protiv Olimpika, a cini mi se da je i asistirao, takodjer igrao je protiv Sirokog na onom turniru u Vukovaru i prelijepo je uposlio Vinicusa
Igrao je za akademiju Juventusa, dobio poziv na probu u Frankfurt onda kad je Karic dobio iz Manchestera, a Saran iz Bayerna

slika
slika

slika

slika

Evo posljednje cetiri utakmice tri gola
Mali ima potencijal za krilo, igra dobro i desnom i lijevom nogom, a i dobar je dribler,izvodjac prekida..
Neko strucan kad bi se njemu posvetio dobili bi masinu

slika

Imamo mi trenutno jako dobrih talenata, ali trebaju nam pod hitno strucni treneri koji ce individualno raditi sa Kororom, Mujkicem, Dragovicem, Gojakom, Omerbasicem…
Haj allahat kreni da hodas oko obdanista da skautiras buduce talente zatrpao si temu sa svojim glupostima jos samo nisi finog malog od nane Hanife proglasio velikim talentom

Ohani loma smaras kralju

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 07 jan 2026, 11:41

Ma ja godinama prodajemo igrace, najjaci smo klub
Nema igraca da je dzabe otisao :rol:
Ako ti se ne svidja ignorisi me i nemoj me peglat svakako ne znas nabrojat deset juniora
Pisem ovo zato sto je 70% kluba i raje nesposobno i to traje godinama
Koliko smo bili nesposobni dovoljno govori da nam je nas bivsi junior Sosic najbolji igrac, a otisao je dzabe iz Zelje i sad moramo 40% platiti od njegovog buduceg transfera
Hajduk mu ni minute nije dao i opet ce zaraditi fine pare
Jaganjac otisao dzabe i sad na posudbi, Sarana smo pustili dzabe, Karic otisao i sad je najbolji u21 golman
Pitari panjeve prodaju za strasne pare, a nama najbolji odu dzabe
Da se radi kako treba, ne bih sad ja ovoliko pisao
Moze se ljutiti ko hoce, ali to su cinjenice
Evo ti Odinake mi njega dvije, tri godine ne znamo usavrsiti, a momak moze biti strasan igrac za nase uslove
Amar Osim vjerovatno ne treba se vracati na trenersku poziciju, ali je sposobniji, pametniji i bolji nego 99% ljudi koji su bili u klubu od rata do danas
Cak i danasnjeg kapitena Muftica on je uveo u prvih tim, Dzeku…
On treba da bude direktor kluba, kakav Salihamdzic i ti ostali izgubili bi se
Brko vec zna Zelju u dusu i ne treba mu vrijeme da se prilagodi

Ovo kad sam sinoc vidio razbio sam casu znaci ljudima koji imaju igrace u Bayernu, Interu, Napoliju Saran valja, a nama kao ne valja
Pun mi je **** vise polovnjaka Hodzica, Radovaca, Mirsevskih, Vucenovica i tako tih igraca
Ovaj Konings je prekucao sve i ne znam koja budala gs jos drzi ne moze gola protiv Turbine zabit

slika
slika
slika
slika
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 07 jan 2026, 12:17, ukupno mijenjano 1 put.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

GavranBeli
Kontakt:

Post Postao/la GavranBeli » 07 jan 2026, 12:17

Ne zatrpavaj temu glupostima. Imas druge teme pa mlati do zore gluposti. Slomi ti narod s glupostima

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 07 jan 2026, 12:21

GavranBeli je napisao/la:
07 jan 2026, 12:17
Ne zatrpavaj temu glupostima. Imas druge teme pa mlati do zore gluposti. Slomi ti narod s glupostima
Sreca pa se ti ne pitas koliko sam vidio ti si za polovnjaka Baltu i onog drugog polovnjaka Hariss sto je od 5 golova zabio 4 iz penala
E s takvima smo dosli ovdje gdje jesmo
Mozete me mrziti, al za dvije godine vise sam nasao igraca koji su zavrsili u repki nego Zeljo za 15 godina
Sljedeci je Mahmic ucite od tate
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

Arma00
Kontakt:

Post Postao/la Arma00 » 07 jan 2026, 12:42

NoDi80 je napisao/la:
07 jan 2026, 12:21
Sreca pa se ti ne pitas koliko sam vidio ti si za polovnjaka Baltu i onog drugog polovnjaka Hariss sto je od 5 golova zabio 4 iz penala
Mozete me mrziti, al za dvije godine vise sam nasao igraca koji su zavrsili u repki nego Zeljo za 15 godina
Bolan kakve koristi ima što ovde to pišeš, samo smaraš raju po forumu, idi tamo prijavi se za skauta u klub, pa onda radi ako imaš volje. Koga briga što ovde nalaziš igrače.

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 07 jan 2026, 12:44

Nekima ovdje je baš potrebna stručna pomoć.

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 07 jan 2026, 12:47

Je li u 13h konferencija danas ili sutra?

GavranBeli
Kontakt:

Post Postao/la GavranBeli » 07 jan 2026, 12:48

NoDi80 je napisao/la:
07 jan 2026, 12:21
Kralju, otvori agenciju i ubijaj pare. Ne smaraj narod s glupostima

Arma00
Kontakt:

Post Postao/la Arma00 » 07 jan 2026, 12:52

Orvel je napisao/la:
07 jan 2026, 12:47
Danas

AhmedNurudin
Kontakt:

Post Postao/la AhmedNurudin » 07 jan 2026, 12:59

Ima NoDi pravo. Evo posušje je napravilo izlazni transfer od 500 hiljada eura. Prije njih sloga dosta ozbiljan transfer. Ako se vratimo u prošlost krupa je prodala koljića i vukotića, radnik šerbečića, bradonjića i beširevića. Mi smo od mladih u tom periodu transferirali samo Šabanadžovića, gdje je i Refik odigrao sigurno ulogu. Bio je i onaj transfer Hajdarevića od 50 hiljada eura. Naš problem nije samo loš rać već i nikakva prezentacija igrača. Stalno čitamo članke o novom Džeki novom pjaniću u omladinskim selekcijama naših rivala. Jutrošnji tekst kako je dreca novi kovačić. Možda je dijete i talentovano ali o našim nikad nećeš ništa slično pročitati. Ovom iz posušja jeste agent smrdljivi buljić ali ga je prodao, dovoljno je pogledati da Muftić nema ni agenta ni agencije na transfermarktu koja ga zastupa pa se čudimo zašto ne dolaze nikakve ponude za njega. Ako se nekome ne sviđa što NoDi postsa jbg skrolaš i preskočiš.

Press Slaviše i Nijaza imate uživo na klixu.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 07 jan 2026, 13:10

07 jan 2026, 12:59
Ima NoDi pravo. Evo posušje je napravilo izlazni transfer od 500 hiljada eura. Prije njih sloga dosta ozbiljan transfer. Ako se vratimo u prošlost krupa je prodala koljića i vukotića, radnik šerbečića, bradonjića i beširevića. Mi smo od mladih u tom periodu transferirali samo Šabanadžovića, gdje je i Refik odigrao sigurno ulogu. Bio je i onaj transfer Hajdarevića od 50 hiljada eura. Naš problem nije samo loš rać već i nikakva prezentacija igrača. Stalno čitamo članke o novom Džeki novom pjaniću u omladinskim selekcijama naših rivala. Jutrošnji tekst kako je dreca novi kovačić. Možda je dijete i talentovano ali o našim nikad nećeš ništa slično pročitati. Ovom iz posušja jeste agent smrdljivi buljić ali ga je prodao, dovoljno je pogledati da Muftić nema ni agenta ni agencije na transfermarktu koja ga zastupa pa se čudimo zašto ne dolaze nikakve ponude za njega. Ako se nekome ne sviđa što NoDi postsa jbg skrolaš i preskočiš.

Press Slaviše i Nijaza imate uživo na klixu.
Kaze Nijaz glavni cilj su trofeji i grupna faza
Naredne godine pocinje izgradnja zapadne tribine stadiona Grbavica
Takodjer turnir Ivica Osim i poziv ce dobiti izmedju ostalih Sturm, Strasbourg, Panathinaikos, Partizan, pitari, repke Japan, BiH…
Puna podrska :bih:
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 07 jan 2026, 13:17

Arma00 je napisao/la:
07 jan 2026, 12:52
Orvel je napisao/la:
Danas
Ima li negdje live?

GavranBeli
Kontakt:

Post Postao/la GavranBeli » 07 jan 2026, 13:20

Orvel je napisao/la:
07 jan 2026, 13:17
Arma00 je napisao/la:
07 jan 2026, 12:52
Orvel je napisao/la:
Danas
Ima li negdje live?
Nodi je na pressu moze ti prenijeti

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Samba71 i 43 gosta.