Ne moze u Zenici bolan bit 150 navijaca ne kad ne bi usli nego da opet u Kanton odemo imali bi vise navijaca .Ne mozes poredit Zenicu i Tuzlu sto se tice navijaca nikako.Marokanci58 je napisao/la: ↑11 jan 2026, 15:5411.2. sam drugi put u životu na Bilinom polju. Prvi put Bosna - Norveška 1:0!KenoRob je napisao/la: ↑10 jan 2026, 15:32Hajmo reci da je uprava NK Celik izvukla neki trenutni maksimum iz ovoga. Sve je ovo dio potpunog finansijskog oporavka kluba i svi se nadaju da ce klub imati vecu kontrolu kod ovakvih situacija u buducnosti. Imaju striktni prioriteti za klub koji nisu skroz poznati ljudima sa strane ili domacim navijacima koji se malo izgube u svom tom hajpu, rezultatima, itd.
Malo nam fali, znat ce se sve za pola godine do godinu i po.![]()
Želim da se učlanim i da podržim zaista jednu lijepu priču i zdravu što je za BiH rijetkost. Međutim presudno zašto dolazim je ponašanje kluba, igrača i navijača tokom zadnja dva gostovanja u Gračanici. Vidio si i van stadiona nakon našeg poraza da su vam ljudi pružili ruku i čestitali. Od velike navijačke grupe svake se očekuje divljaštvo i psovanje a vi ste 90 minuta posvetili samo Čeliku bez ružnog pogleda prema domaćinu!
Međutim imam ja previše godina, iskustva i svega. Ukoliko se ne plasirate ove sezone razočaranje će biti toliko da ćete doživjeti sudbinu Slobode ove sezone. 150 navijača na tribinama, raspadnuti kadar i niz bez pobjede na 12 poziciji tabele. Zbog vas i vaše viteške i časne borbe koja je u današnjim vremenima rijetkost ja vam to ne želim i svi mi koji 20 godina pratimo federalnu ligu vam želimo plasman u Wwin ligu.
Ja ne vidim iskren klub koji ima ambicije za ulazak osim Celika,Slobode,Goska .Sloboda i Gosk puno kasne i stanje u Tuzli bog zna kakvo je ,Stupcanicu opet cekaju problemi sa licencom ,Tosk nema teorije ne zbog kvaliteta nego uslova i svega ,jedino mozda Travnik ali i za njih je to prevelik zalogaj ,gdje ce oni naci 4 miliona kad udju.
Tako da trebo bi Celik uci opet ali et vidjet cemo a tebi dobro doso u Zenicu na kup utakmicu sa Sarajevom i uzivaj sa svojim drustvom i naravno Brastvu sretno do opstanka.