Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Alucard
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Alucard » 27 apr 2011, 17:32

MostaracVelezovac je napisao/la:neki bar/pub/kafic ili trg ili sta ja znam u BiH ce imati svoju reklamu na Man City websajtu - da bi Citijevi navijaci u posjeti Balkanu znali da tu mogu da svrate i navijaju.
Eh sad je veliko pitanje da li takvo nešto uopšte ima u BiH, ne vjerujem da ima ni u bojama Uniteda, Barce ili slično a kamoli jednog Citya koji nije ni blizu ovih velikih. Boga pitaj šta će im pojedinci slati, odnosno kakve slike :mrgreen:

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 27 apr 2011, 17:35

Ma samo Zeljo Cevabdzinica :mrgreen:
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 27 apr 2011, 17:35

Alucard je napisao/la:
MostaracVelezovac je napisao/la:neki bar/pub/kafic ili trg ili sta ja znam u BiH ce imati svoju reklamu na Man City websajtu - da bi Citijevi navijaci u posjeti Balkanu znali da tu mogu da svrate i navijaju.
Eh sad je veliko pitanje da li takvo nešto uopšte ima u BiH, ne vjerujem da ima ni u bojama Uniteda, Barce ili slično a kamoli jednog Citya koji nije ni blizu ovih velikih. Boga pitaj šta će im pojedinci slati, odnosno kakve slike :mrgreen:

Druze, ne traze oni boje Man. Citija. Ne traze oni Manchester City navijacki klub u BiH ili tako nesto. Oni samo traze mjesto gdje raja dodje i gleda utakmice kad Dzeko igra (na primjer) ili kad reprezentacija igra. Pa USA i Engleskoj imas te "sports barove" - obicna kafana sa TVom gdje raja zna da je prenos utakmice uvijek tu.

Samo sto su oni, za razliku od nas, bolje upoznati s nama nego mi s njima pa oni znaju da u BiH svak ziv prati kad Dzeko igra. Stoga pitaju "daj nam jednu od lokacija gdje znamo da raja gleda tekme, tako kad Machester City igra da nas navijac u prolazu moze da svrati i da zamoli da mu upale tekmu"... To je sve.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 27 apr 2011, 17:37

MostaracVelezovac je napisao/la:Nemogu da svatim ljude koji vide tudju srecu i osjecaju bol. Zasto ima toliko naroda kojima je iskreno tesko i zao to sto Edin uspjeva u necemu sto niko od nas nije uspio do sad. Zasto? Zasto jednostavno izmisljate nacine da oblatite momka samo zato sto je uspio u necem?

Momak se trudi. Momak radi. Ima dar. Nista nije na guzove postigao. Sve sto je stekao zaradio je. Nije se rodio u multi-milionerskoj kuci pa da se ku.r..hchi sa necim sto nije njegovo. Sve sto zaradjuje - zaradio je sam i svojim trudom i svojom glavom. Zasto nemozete jednostavno reci "bravo momcino" i biti sretni da je neko iz BiH konacno nesto postigao van kafane, van politike, van sudnice u Hagu i van turbo folka?

Citav Evropski press pise kako je gol bitan, kako su 3 boda bitna, kako je Edin proradio, Ferguson prica kako vjeruje u njega, Mancini prica kako vjeruje u njega a tamo neki Zgembo iz neke rupe u zidu u Bosni sjeo za kompjuter i prica "yhebo Dzeku, 'ta 'ce on!" - cisto da bi sebi umanjio bol u dusi sto mora da vidi tudji uspjeh.

Dzeko, ti svojim putem i dabogda ligu prvaka s Barcelonom osvojio sto se mene tice.

Pitanje jedno,odakle ti informacija da vjeruje Ferguson u njega????

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 27 apr 2011, 17:39

MostaracVelezovac je napisao/la: Druze, ne traze oni boje Man. Citija. Ne traze oni Manchester City navijacki klub u BiH ili tako nesto. Oni samo traze mjesto gdje raja dodje i gleda utakmice kad Dzeko igra (na primjer) ili kad reprezentacija igra. Pa USA i Engleskoj imas te "sports barove" - obicna kafana sa TVom gdje raja zna da je prenos utakmice uvijek tu.

Samo sto su oni, za razliku od nas, bolje upoznati s nama nego mi s njima pa oni znaju da u BiH svak ziv prati kad Dzeko igra. Stoga pitaju "daj nam jednu od lokacija gdje znamo da raja gleda tekme, tako kad Machester City igra da nas navijac u prolazu moze da svrati i da zamoli da mu upale tekmu"... To je sve.
Eh to je onda druga stvar, toga ima :mrgreen: ;)

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 27 apr 2011, 17:43

sanji je napisao/la:

Pitanje jedno,odakle ti informacija da vjeruje Ferguson u njega????

Izvinjavam se, ja sam se zbunio. Mislio sam McLaren - na brzinu sam to sve napisao. Mada Ferguson jeste 2009te rekao da je mu je Dzeko zapao za oko i da je pokusavao skontati moze li ga dovesti. To je izjavio u intervjuu.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 27 apr 2011, 17:44

Alucard je napisao/la:
Ima u Sa jedno mjesto gdje časte pićem ako Džeko zabije gol, bar je bilo neki dan kad su igrali protiv Blackburna. Samo ne znam jeli popularno napisati koje je to mjesto jer su konkurenti ss.ba :D

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 27 apr 2011, 18:30

calcio je napisao/la:
Alucard je napisao/la:
Ima u Sa jedno mjesto gdje časte pićem ako Džeko zabije gol, bar je bilo neki dan kad su igrali protiv Blackburna. Samo ne znam jeli popularno napisati koje je to mjesto jer su konkurenti ss.ba :D
Ne trebas pisati ovdje nego posaljes email Manchester City stranici na adresu koju su oni postavili za ovu svrhu.

A i ti ono, "ima jedno mjesto, necemo ga imenovat al cemo ga samo pogledat". :)

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 27 apr 2011, 23:24

slika

Kako jedan gol moze promjeniti puno toga :lol: :lol: .
Evo citam sada na bluemoon, Carroll i Suarez zajedno u ovoj sezoni dali 4 gola za Liverpool, jos kad dodas Torresov +1 gol, = 5, tj. koliko je Dzeko postigao golova za Manchester City ;)

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 27 apr 2011, 23:27

Zaboravio si dodati koliko miliona su kostali! ;)
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

emir_

Post Postao/la emir_ » 28 apr 2011, 00:11

jel neko ovo citao, mozemol stagod uraditi, bila bi predobra stvar... ukratko traze lokal ili neko mjesto koje ce biti heart of the city u sarajevu???

http://www.mcfc.co.uk/News/Club-news/20 ... OTC-Bosnia
4-IN-A-ROW

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 28 apr 2011, 00:12

Pa samo par postova iznad se vodila prica o tome, takodjer i na temi Manchester City FC.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 28 apr 2011, 01:13

Pa zar vam nije najbolji sport centar(mislim da se ovako zove) ovi nasi iz udruzenja(ars-bih) tu stalno gledaju utakmice i kazu da je dobro..
Celik!3,2,2.

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 28 apr 2011, 03:58

Jel istina da Džeko dolazi za koji dan u Banja Luku na konsultacije s Dodikom? Čuo sam da bez njegove dozvole ne smije davati golove. Pa ovo je već alarmantna situacija.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 apr 2011, 04:16

Chelsea_CBH je napisao/la:Jel istina da Džeko dolazi za koji dan u Banja Luku na konsultacije s Dodikom? Čuo sam da bez njegove dozvole ne smije davati golove. Pa ovo je već alarmantna situacija.
Ma da,Dodo je izvalio i one milione za Dzeku.Zato penzioneri i vecina nemaju ni za toplog obroka u PC.
Dobijaju nesto samo kad su drzavni praznici.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 28 apr 2011, 08:21

harishp je napisao/la:
Chelsea_CBH je napisao/la:Jel istina da Džeko dolazi za koji dan u Banja Luku na konsultacije s Dodikom? Čuo sam da bez njegove dozvole ne smije davati golove. Pa ovo je već alarmantna situacija.
Ma da,Dodo je izvalio i one milione za Dzeku.Zato penzioneri i vecina nemaju ni za toplog obroka u PC.
:mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 28 apr 2011, 11:03

harishp je napisao/la:
:mrgreen: :mrgreen:
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 28 apr 2011, 11:08

Pa i ovde o Dodiku.
Sve slucajevi za psihijatra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pa vi ste boga mi optereceni sa njim, zapitajte se sta vam se desava :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 apr 2011, 12:36

emir_ je napisao/la:jel neko ovo citao, mozemol stagod uraditi, bila bi predobra stvar... ukratko traze lokal ili neko mjesto koje ce biti heart of the city u sarajevu???

http://www.mcfc.co.uk/News/Club-news/20 ... OTC-Bosnia
Sta, oni misle da City ima navijaca u BiH?

Koliko ljudi prati Wolfsburg zadnjih mjeseci?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 28 apr 2011, 13:06

Ne valja Edi sto se onako ispovjeda po novinama kako mu je "bilo" tesko. Jos je tebi tesko care , ovo je samo jedan go koji si postigao iz jedne akcije/lopte koja nije bila namijenjena tebi u stvari. Zato suti i treniraj bogami, nije jos vrijeme za neko ispovjedanje.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 11 gostiju.