Kod tebe vazda neka sumnja,J*** ti kruh bolesni.19vendetta87 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 17:51Sogdiana, prema transfermarktu, nikad nije platila igraca.
Sumnjam da ce sad odjednom platiti Boljevica.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- jointunija
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
- dubioza144
- Kontakt:
Ii ne znam kad cuuu
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
A jel potpiso? Dajte malo ne pratite portale i menadzerska guranja.GavranBeli je napisao/la: ↑14 jan 2026, 14:32Idemo jako u polusezonu s igracima koji ne igraju skoro pa godina. Nas Rambo Krpic, Radovac, Nalic, nastavi niz.. sve mi vise liči pocetak kao Kostic, Krcmarevic itd
Nećemo zuriti, tražimo pojacanja, kad ono Nalic. Termine igro s babo u Svedskoj
Ma naravno, to se podrazumijeva.tiagofaria25 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 17:59Marketing je uvijek potreban, bez obzira na trenutnu brojku. Dobro učlanjivanje bez marketinga ne znači da marketing nije više potreban, nego upravo suprotno, pokazuje koliki je potencijal još neiskorišten. Iskreno osim onog osrednjeg videa, ništa od strane kluba. Nadam se da će biti bolje uskoro.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Reci aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.GavranBeli je napisao/la: ↑14 jan 2026, 14:32Idemo jako u polusezonu s igracima koji ne igraju skoro pa godina. Nas Rambo Krpic, Radovac, Nalic, nastavi niz.. sve mi vise liči pocetak kao Kostic, Krcmarevic itd
Brko iz druge galaksije!
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
trcim sa 1921 go ako dodje....
ovaj tekst jeza me uhvati
ovaj tekst jeza me uhvati
nek crknu dusmani, najjaci smo
-
GavranBeli
- Kontakt:
Ja necu da vjerujem da je to istina,al isto tako necu da se neko sprda s nama da pise da je Nalic ko Miro i Zakaric, cirkus od ljudi.Admir74 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 19:09A jel potpiso? Dajte malo ne pratite portale i menadzerska guranja.GavranBeli je napisao/la: ↑14 jan 2026, 14:32Idemo jako u polusezonu s igracima koji ne igraju skoro pa godina. Nas Rambo Krpic, Radovac, Nalic, nastavi niz.. sve mi vise liči pocetak kao Kostic, Krcmarevic itd
Bilo bi nevjerovatno dovesti ovog čovjeka.
Hajde Nijaze.
Hajde Nijaze.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nevjerovatno da Zeljo Pancevo proda igraca od 18 godina za 2.5 miliona eura u Malmo
Takodjer su prodali jednog od 21 godinu za miliona eura u Victoriu Guimares i prodali su Cesku jos jednog u21 za 500.000 eura
Na vrijeme su se desile promjene u Zelji, jer ne bih mogao ovo trpiti
Uz duzno postovanje pojede me neka ljubomora sta drugi klubovi rade
Sad se mora ulagati u OP, infrastrukturu, jer bez toga Zeljo nije Zeljo
Takodjer su prodali jednog od 21 godinu za miliona eura u Victoriu Guimares i prodali su Cesku jos jednog u21 za 500.000 eura
Na vrijeme su se desile promjene u Zelji, jer ne bih mogao ovo trpiti
Uz duzno postovanje pojede me neka ljubomora sta drugi klubovi rade
Sad se mora ulagati u OP, infrastrukturu, jer bez toga Zeljo nije Zeljo
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
MarcosSenna
- Kontakt:
Joj kad se sjetim kad je Rijeka došla gledati Boljevića, on zabio go glavom u zadnjoj minuti, i počeo se pisati o tome Hoće li Boljević u Rijeku - Adžem tamo po instagramu im pisao : NEĆE ... Zbog tog seljakluka mi je drago što je otišao, i evo sad smo dobili za njega ćunu a vidjelo se da to više nije to iako je bio majstor.
-
GavranBeli
- Kontakt:
Ovo je sve pokazatelj kako i na koji način nas klub funkcionise tj. kakve ublehe nas vode. A jos tuznije od svega sto takvi dalje ostali u klubu.
Sad za sad ovdje ne vidim nikakve promjene. Ostala nekolicini istih u klubu, treneri pretumbani samo.
Shvatimo da je rano za neke velike promjene al ovaj pocetak meni licno ne izgleda dobro nikako.
Sad za sad ovdje ne vidim nikakve promjene. Ostala nekolicini istih u klubu, treneri pretumbani samo.
Shvatimo da je rano za neke velike promjene al ovaj pocetak meni licno ne izgleda dobro nikako.
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Mali update oko igrača koji se skoro povezivao sa Željom:
"Iskusni napadač Đorđe Despotović raskinuo je saradnju sa Buriram junajtedom, te je slobodan u izboru sredine. Kako saznaje Meridian sport, Đorđe Despotović postigao je dogovor o sporazumnom prekidu saradnje sa najtrofejnijim tajlandskim klubom, te je ujedno postao slobodan u izboru nove sredine. Poslije sjajnih partija i istorijskog uspjeha u dresu banjalučkog Borca, nisu se kockice poklopile u Aziji, pa će iskusni golgeter ove zime potražiti novi angažman. Podsjetimo, Željezničar je navodno kontaktirao Đorđa Despotovića, te pokazao želju da iskusnog golgetera dovede na Grbavicu, a da li će se kockice poklopiti ostaje da vidimo."
Iskreno kada vidim da je zrinjski doveo tomija jurica koji je i stariji od Đorđa a nije imao nešto bolju karijeru, dolazak Despotovića mi nije više tako odbojna opcija. Posebno ako je Slaviša do sada uvidio problem na par treninga.
"Iskusni napadač Đorđe Despotović raskinuo je saradnju sa Buriram junajtedom, te je slobodan u izboru sredine. Kako saznaje Meridian sport, Đorđe Despotović postigao je dogovor o sporazumnom prekidu saradnje sa najtrofejnijim tajlandskim klubom, te je ujedno postao slobodan u izboru nove sredine. Poslije sjajnih partija i istorijskog uspjeha u dresu banjalučkog Borca, nisu se kockice poklopile u Aziji, pa će iskusni golgeter ove zime potražiti novi angažman. Podsjetimo, Željezničar je navodno kontaktirao Đorđa Despotovića, te pokazao želju da iskusnog golgetera dovede na Grbavicu, a da li će se kockice poklopiti ostaje da vidimo."
Iskreno kada vidim da je zrinjski doveo tomija jurica koji je i stariji od Đorđa a nije imao nešto bolju karijeru, dolazak Despotovića mi nije više tako odbojna opcija. Posebno ako je Slaviša do sada uvidio problem na par treninga.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
-
LoveFootball1987
- Kontakt:
Bilo je i ranije interesa međutim Đorđe traži previše, vidjet ćemo sta Slaviša traži od igrača. Prvo mora ukloniti repove koje je Adžem ostavio, nakon toga idu pojačanja.AhmedNurudin je napisao/la: ↑14 jan 2026, 20:55Mali update oko igrača koji se skoro povezivao sa Željom:
Bit ce ovo grčevita borba za evropu sa pijačarima i konama.
Mogli bi se negativno iznenaditi izborom igrača za Antaliju.
- mamonelafo
- Kontakt:
Šmrc. Šmrc. Šmrc.GavranBeli je napisao/la: ↑14 jan 2026, 20:52Ovo je sve pokazatelj kako i na koji način nas klub funkcionise tj. kakve ublehe nas vode. A jos tuznije od svega sto takvi dalje ostali u klubu.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
- Lokomotifa
- Kontakt:
Misketovi botovi upalili punu artiljeriju kako bi vratili klub u pređašnje stanje. Ali vaš vakat je prošao, pomirite se sa tim.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
-
tiagofaria25
- Kontakt:
Zasto, na koji nacin?LoveFootball1987 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 21:06
Bilo je i ranije interesa međutim Đorđe traži previše, vidjet ćemo sta Slaviša traži od igrača. Prvo mora ukloniti repove koje je Adžem ostavio, nakon toga idu pojačanja.
Bit ce ovo grčevita borba za evropu sa pijačarima i konama.
Mogli bi se negativno iznenaditi izborom igrača za Antaliju.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Hoće li kod Sinana izaći intervju pred odlazak u Antaliju ili tek pred početak prvenstva?
Grupa iznad svakog pojedinca.
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Pametniji si kad ne pises… popustiGavranBeli je napisao/la: ↑14 jan 2026, 20:52Ovo je sve pokazatelj kako i na koji način nas klub funkcionise tj. kakve ublehe nas vode. A jos tuznije od svega sto takvi dalje ostali u klubu.
Trenutno korisnika/ca: Giba87, Hazre, MarcosSenna, sanjinusto, zastitaIdentiteta i 42 gosta.