Slazem se, covjek je opsjednut kontrolom i teski zicerasQUARTERBACK je napisao/la: ↑18 jan 2026, 17:14znas sta me najvise nervira kod njega, to sto je jucer citav svijet znao kako ce izaci na teren u kojoj formaciji i 90% prve postave koja ce igrati, lik nema varijacija nikakvih znaci zasto se jucer nije promjenilo nesto da malo iznenadis protivnika, da probas izaci ofanzivnije nego inace npr rice na 6 ispred njega eze i odegard, probas druze nesto novo imas toliko igraca u ekipi razlicitih profila koji su dokazano igrali u drugim ekipama u razlicitim formacijama znaci sve su to sad iskusni igraci na top nivou ovo je kriminal sto on radi.. jadna igra zadnje dvije utakmice nismo gola dali jer lik ne zna izmiksati nista novo..
evo da ne bude da serem i unosim negativu, ja ne vidim da on moze napredovat kao trener vise od ovoga sto smo do sad vidjeli.. pa on bi od messija probao napraviti igraca sistema ko sto radi sad s ezeom smijesan trener
Arsenal
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
ARSENAL4ever
Jucer se Rice i Saliba dodaju na 30 metara od protivnickog gola reda radi, a na TV cujes Artetu kako galami Calma CalmaTheMix je napisao/la: ↑18 jan 2026, 18:06Slazem se, covjek je opsjednut kontrolom i teski zicerasQUARTERBACK je napisao/la: ↑18 jan 2026, 17:14znas sta me najvise nervira kod njega, to sto je jucer citav svijet znao kako ce izaci na teren u kojoj formaciji i 90% prve postave koja ce igrati, lik nema varijacija nikakvih znaci zasto se jucer nije promjenilo nesto da malo iznenadis protivnika, da probas izaci ofanzivnije nego inace npr rice na 6 ispred njega eze i odegard, probas druze nesto novo imas toliko igraca u ekipi razlicitih profila koji su dokazano igrali u drugim ekipama u razlicitim formacijama znaci sve su to sad iskusni igraci na top nivou ovo je kriminal sto on radi.. jadna igra zadnje dvije utakmice nismo gola dali jer lik ne zna izmiksati nista novo..
evo da ne bude da serem i unosim negativu, ja ne vidim da on moze napredovat kao trener vise od ovoga sto smo do sad vidjeli.. pa on bi od messija probao napraviti igraca sistema ko sto radi sad s ezeom smijesan trener
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Hahahaha majko
I bas radi toga svega smatram da cemo prije uzet LP nego EPL, unatoc tome sto u ligi imamo solidnu bodovnu prednost, koliko god to nekome mozda zvucalo cudno sto pisem.
I bas radi toga svega smatram da cemo prije uzet LP nego EPL, unatoc tome sto u ligi imamo solidnu bodovnu prednost, koliko god to nekome mozda zvucalo cudno sto pisem.
ARSENAL4ever
Svima je jasno da sunovrat počinje onda kad se Odegaard vratio.
Cinjenica da je los nije ona najvažnija.
Najvažnija činjenica je ta da je on taj koji CALM svaki napad.
Sporo,sporo,carinjenje lopte i izvlacenje najboljeg iz protivnicke defenzivne ideje jer nista ne radis da ih dovedes u situaciju u kojoj izazivas igraca na individualnu gresku.
Sporo,sporo,carinjenje lopte i izvlacenje najboljeg iz protivnicke defenzivne ideje jer nista ne radis da ih dovedes u situaciju u kojoj izazivas igraca na individualnu gresku.
Laganih 7+, Arteta majstore
tjt.Rosicky je napisao/la: ↑18 jan 2026, 19:41Svima je jasno da sunovrat počinje onda kad se Odegaard vratio.
usporavanje svakog napada je ono što ubija ovu ekipu, ne može me niko ubijediti da svi ovi naši igrači ne mogu dati duplo više golova kad bi se igrao više haotičan fudbal
tako je i Aubu ubio u pojam kad je došao na poziciju menadžera, jednostavno ta opsesivnost za kontrolom je u jednu ruku dovela do letargičnosti u napadu jer igrači ne smiju da probaju dodavanje jer ako izgube loptu ovaj ih klupira, ili ako nekog ne isprate ili koji qrac već
Eze je nepravedno klupiran radi qrcinele Odegaarda koji je najjadniji kapiten ikad, kakva slina i pizda od igrača, nema tog duela u koji će on da udje, nema te akcije koju će on da pokrene, sve što radi radio je i Elneny bez ikakvih problema
medjutim Eze je sad ispao iz forme, valja se vratiti u formu i igrati kao što već jeste, nije svjestan koliko je unišio Ezea i Nwanerija ove sezone radi Merina i Odegaarda i njihovih partija
na kraju krajeva, bolje smo igrali dok je ovaj **** Odegaard bio povrijeđen
Skelly pijan
Opet Skelly nepomican
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Skelly nagraisao ove godine i ako su posle gola svi kolektivno poceli da seru
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
E moj Saka userem ti se u kopacke
- QUARTERBACK
- Kontakt:
zanimljivo nema kapitena odma gol kroz sredinu
dobra tekma fkt jest dobro kad se igra brzo i na obje strane terena se napada a ne kad dodju i kampuju na 30m od gola
dobra tekma fkt jest dobro kad se igra brzo i na obje strane terena se napada a ne kad dodju i kampuju na 30m od gola
Malo da se saberu da ne gube tolko ove lopte na sredini iz cega nam Inter vuce opasne kontranapade
ARSENAL4ever
- QUARTERBACK
- Kontakt:
gle ti glupana on nesto trza allaha mi saka overrated
raya je avlijaner pravi ne volim ga nikako
raya je avlijaner pravi ne volim ga nikako
Koliko vas je Seaman zarazio svojim virusom
Bilo teze protiv Porcmuta 
- QUARTERBACK
- Kontakt:
majstorski gol, a ovaj acerbi je napravio 3 faula koja ni dosudjena nisu otkako je viktor usao znaci frajer mora da se hrva sa stoperima 0-24.. ako unaprijedi taj dio igre da se oslobodi cuvara drugacijom kretnjom bice jos opasniji jer se puno trosi u toj borbi..
ovo su lopte koje njemu trebaju frajer je tenk al kako ces ti u engleskoj ovo oruzje koristiti kad ljudi spavaju u sesnestercu 70% utakmice
osigurano prvo mjesto protiv kairata moze sve odmoriti
zao mi je a i drago za nwanerija da ide na posudbu samo da igra redovno..
ovo su lopte koje njemu trebaju frajer je tenk al kako ces ti u engleskoj ovo oruzje koristiti kad ljudi spavaju u sesnestercu 70% utakmice
osigurano prvo mjesto protiv kairata moze sve odmoriti
zao mi je a i drago za nwanerija da ide na posudbu samo da igra redovno..
-
gigglessmoke
- Kontakt:
Italian job #2. Kao da je jučer bilo onih 1-5. Vrijeme brzo leti. Imao sam priliku biti večeras na Meaci, a ne odoh. Kakav idiot.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
De nek neko postavi video onaj kad je Saka šutao a sami Gyokereš i Zubimendi u sredini da samo uguraju loptu u gol, kakav je ono idiot postao majko draga.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Uso samo da vidim sta veceras nije valjalo
- QUARTERBACK
- Kontakt:
oca yebo sebicnog zanima me samo hoce li mu arteta skrenuti paznju na ovo ikadbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑20 jan 2026, 22:54De nek neko postavi video onaj kad je Saka šutao a sami Gyokereš i Zubimendi u sredini da samo uguraju loptu u gol, kakav je ono idiot postao majko draga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.