FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
77
18%
2. Borbu za Evropu
181
42%
3. Sredinu tabele
77
18%
4. Borbu za opstanak
99
23%

Ukupno glasova: 434

Ejnur
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Ejnur » 19 jan 2026, 11:37

BiHSportman je napisao/la:
19 jan 2026, 11:32
Sutra protiv Novog Pazara. Jesmo li mi ikad prije igrali prijateljsku protiv njih?
Jesmo u pazaru prije 10-12 godina ja mislim

tiagofaria25
Kontakt:

Post Postao/la tiagofaria25 » 19 jan 2026, 11:43

Netko je spomenuo vec, ali vise satiricno, ne znam koliko realno da dodje u nasu ligu, ali ako ne uspijes u Grckoj da se nametnes za osrednji tim, nemas puno izbora… Said Hamulic mozda bi nam puno rijesio na poziciji napadaca. Nepotrebno je pricati o njegovim kvalitetima za ovu ligu, ali u glavi vjerovatno 💣

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 19 jan 2026, 11:44

Bolje Zymer Bytyqi nego Berisha
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 19 jan 2026, 11:44

Ejnur je napisao/la:
19 jan 2026, 11:37
BiHSportman je napisao/la:
19 jan 2026, 11:32
Sutra protiv Novog Pazara. Jesmo li mi ikad prije igrali prijateljsku protiv njih?
Jesmo u pazaru prije 10-12 godina ja mislim
2012 2:2 zavrseno

tiagofaria25 je napisao/la:
19 jan 2026, 11:43
Netko je spomenuo vec, ali vise satiricno, ne znam koliko realno da dodje u nasu ligu, ali ako ne uspijes u Grckoj da se nametnes za osrednji tim, nemas puno izbora… Said Hamulic mozda bi nam puno rijesio na poziciji napadaca. Nepotrebno je pricati o njegovim kvalitetima za ovu ligu, ali u glavi vjerovatno 💣
Nema mjesta u Grckoj, a pogotov u Toulouse
Taman za Zelju, a tek 25 napunio
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 19 jan 2026, 11:45, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

Bumbaclat
Kontakt:

Post Postao/la Bumbaclat » 19 jan 2026, 11:45

tiagofaria25 je napisao/la:
19 jan 2026, 11:43
Momak je lud.

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 19 jan 2026, 11:45

Pozdrav insajderima i sitnoj neupucenoj buraniji, a @nodiju @hulahopkici @perfoMegamixu jedan manji pozdravčić.
Ko nam je sljedeca investicija?

zeljodogroba
Kontakt:

Post Postao/la zeljodogroba » 19 jan 2026, 11:47

Ma hajmo realno, berisha je vrh igrac za nasu ligu. Treba nam takvih majstora koji se eventualnonnece vidjet 80 min al ce zato za tih 10 min pokazat sve svoje kvalitetr sa asistencijom/golom.
Ja samo ne bih da pretjerujemo sa duzinom ugovora tj da se zastitimo nekim klauzulama ili da idemo 1+1 ili tako nesto. Uvijeo ce ovi igraci biti macak u vreci zbog godina i drugih faktora.
Uhh jos ako dodje ovaj spic sto raja spominje… auu :D
I on ima staklene noge al je za nase sve spiceve ronaldo nazairo :D

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 19 jan 2026, 11:48

Je li realno da neko prizeljkuje Hamulica koji se slika u dresu pitara :damn:
Osim toga sto je **** od igraca i teska budaletina
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 19 jan 2026, 11:48

zeljodogroba je napisao/la:
19 jan 2026, 11:47
Ma hajmo realno, berisha je vrh igrac za nasu ligu. Treba nam takvih majstora koji se eventualnonnece vidjet 80 min al ce zato za tih 10 min pokazat sve svoje kvalitetr sa asistencijom/golom.
Ja samo ne bih da pretjerujemo sa duzinom ugovora tj da se zastitimo nekim klauzulama ili da idemo 1+1 ili tako nesto. Uvijeo ce ovi igraci biti macak u vreci zbog godina i drugih faktora.
Vidio kod Sablje za Koljica jel?
Realno vise je u bolnici nego na terenu

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 19 jan 2026, 11:49

avalPacidoroP je napisao/la:
19 jan 2026, 11:45
Pozdrav insajderima i sitnoj neupucenoj buraniji, a @nodiju @hulahopkici @perfoMegamixu jedan manji pozdravčić.
Ko nam je sljedeca investicija?
Nemoj mene s megamixom i tako tim, nisam ja s njima meni je Osim tito, ali Zeljo broj 1
U martu pocinje se raditi oko fasade na sjeveru?
Uskoro izlazi detaljan plan kluba za naredne cetiri godine
Pozdrav i za tebe ne moramo se voliti, ali ne moramo se ni vrijedjati
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

zeljodogroba
Kontakt:

Post Postao/la zeljodogroba » 19 jan 2026, 11:51

avalPacidoroP je napisao/la:
19 jan 2026, 11:48
zeljodogroba je napisao/la:
19 jan 2026, 11:47
Vidio kod Sablje za Koljica jel?
Realno vise je u bolnici nego na terenu
Ma spominje se i na forumu vec neko vrijeme, a vidim raja po drustvenim mrezama sada kaci. To mi je jedini izvor informacija, nemam nikakve insajdete :D Slazem se, opet macak u vreci al bolje to nego rakic, konings itd..

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 19 jan 2026, 11:51

LoveFootball1987 je napisao/la:
Berisha se od marta muči sa povredama, kad ga mesar iz Sloge ili Radnika dočeka, nema ga pola godine i ništa nećemo dobiti.

Realno, super zvuči pojačanje ali trebaju se svi parametri uzeti u obzir prije donošenja odluke o potpisivanju ugovora. Znam da će sad neko reći Juričić da je imao dvije povrede ligamenata i najbolji je strijelac lige, ali u isto vrijeme on je od strane sudija zaštićen ko bijeli medvjed. Minimalan kontakt sviraju faul, grublji kontakt ide crveni ko suza. U tome je razlika.
Dobro si to rekao za Juričića. Realno, niko ga ne smije dotači u ovoj ligi a mi nemamo nikakvu zaštitu kod sudija. Dokaz tome je povreda Šošića. Nisam siguran je li bio drugi ili treći start nakon kojeg je izašao ali bilo je više nego vidljivo da su se igraći Posušja bili namjerili na njega od samog početka utakmice.

Što se tiče Beriše, sigurno kvalitetan igrač koji može izgurati dobrih par sezona ali da postoji taj rizik to je tačno ali i da je najzdraviji na svijetu neka krampa ga može poslati na tribine pola godine.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić

tiagofaria25
Kontakt:

Post Postao/la tiagofaria25 » 19 jan 2026, 11:53

irfo je napisao/la:
Zaboravio sam skroz na to… Upravu si.

Da je **** od igraca bas i nije pogotovo za nasu ligu, da je budala opet se mozemo slozit.

Bumbaclat
Kontakt:

Post Postao/la Bumbaclat » 19 jan 2026, 11:55

Koljic je strasan spic kad nije povrijedjen, ali je vazda povrijedjen. Juricic je stijena za njega.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 19 jan 2026, 11:58

Sablja gori insajder od Irfe. :rol:
Brko iz druge galaksije!

Pact1921
Kontakt:

Post Postao/la Pact1921 » 19 jan 2026, 11:59

irfo je napisao/la:
Pa radije bi gledao krpica od Hamulica . U prvim ligama je zabio 41 gol sa 25 godina . Ali od tih 41 gola 22 su u litvanskoj ligi najvecoj prevari u Evropi . Liga gdje su bili najbolji strijelci u zadnjih 7 godina Filip Dangubic , Renan Oliviera i Tomislav Kis . Oliviera je katastrofa, Dangubic je fulao sve zivo dok je bio u Zelji , a kis nakon sezone od 27 golova u zaligirisu je najvise zabio u jednoj sezoni 9 golova.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici

LoveFootball1987
Kontakt:

Post Postao/la LoveFootball1987 » 19 jan 2026, 12:02

Levin je napisao/la:
19 jan 2026, 11:51
LoveFootball1987 je napisao/la:
Berisha se od marta muči sa povredama, kad ga mesar iz Sloge ili Radnika dočeka, nema ga pola godine i ništa nećemo dobiti.

Realno, super zvuči pojačanje ali trebaju se svi parametri uzeti u obzir prije donošenja odluke o potpisivanju ugovora. Znam da će sad neko reći Juričić da je imao dvije povrede ligamenata i najbolji je strijelac lige, ali u isto vrijeme on je od strane sudija zaštićen ko bijeli medvjed. Minimalan kontakt sviraju faul, grublji kontakt ide crveni ko suza. U tome je razlika.
Dobro si to rekao za Juričića. Realno, niko ga ne smije dotači u ovoj ligi a mi nemamo nikakvu zaštitu kod sudija. Dokaz tome je povreda Šošića. Nisam siguran je li bio drugi ili treći start nakon kojeg je izašao ali bilo je više nego vidljivo da su se igraći Posušja bili namjerili na njega od samog početka utakmice.

Što se tiče Beriše, sigurno kvalitetan igrač koji može izgurati dobrih par sezona ali da postoji taj rizik to je tačno ali i da je najzdraviji na svijetu neka krampa ga može poslati na tribine pola godine.
Teška je ova liga, preteška za igrače koji su stasali u sredinama gdje postoji fair-play, gdje su sudije rigorozne po pitanju grube igre. Realno, vratimo se na remi u Doboju, kad je njihov desni bek vršio teror nad našim krilima, svaki start je bio grubi prekršaj na ivici povrijeđivanja i tek pred kraj utakmice je dobio žuti karton. Sve dok postoje takvi aršini, opasnost je dovesti igrača koji je imao neku povredu.

Arma00
Kontakt:

Post Postao/la Arma00 » 19 jan 2026, 12:08

Bolji izbor je Koljić od Hamulića, mada ni Koljić nije neki golgeter (povrede su ga sputale dosta), ali Rumunjska liga je kvalitetna.
Ugovor mu ističe na ljeto, možda se da nešto sredit.

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 19 jan 2026, 12:13

Cuj Koljic nije golgeter covjek kad je zdrav je masina za golove
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

AhmedNurudin
Kontakt:

Post Postao/la AhmedNurudin » 19 jan 2026, 12:14

irfo je napisao/la:
Ma frajer je tempirana bomba, bez obzira u čijem dresu se slika. U toliko klubova biti nepoželjan očito da je do njega. Višak kilograma, nezalaganje na treningu o svemu tome je Sopić pričao kada je odstranjen iz ekipe u Poljskoj. Neko mu je očito napunio glavu da je van Nistelrooy nakon onih 9 golova koji su ga prodali u Tuluz. Takav karakter nam ne treba u svlačionici, pogotovo jer realno nemamo nekog lidera koji bi ga znao postaviti na mjesto.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []