Od toga samo 50k eurića pripada Željezničaru a ostatak raznorazne provizije i talovi.bvsic je napisao/la: ↑20 jan 2026, 10:31Ne znam duska sto lazes kad je Boljevic otisao za 1,5m eurajurisicduska je napisao/la: ↑20 jan 2026, 10:22Hoćete li se suzdržati komentarisanja transfera dok ne počnete prodavati igrače. Njima još najbolji igrači idu na rečenicu “ide mi se” ali mi podvaljujemo. E **** ga ja. I onda nemoj im odgovorit treba se sutiti na to.![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nikad poraz, samo lekcija.
- jurisicduska
- Kontakt:
Ma bitno je da kane koga boli k Ko je dao pare.svrakino1921 je napisao/la: ↑20 jan 2026, 11:59
Bravo napokon pravi info iz kluba
Navodno mu je rečeno kako može otici iz kluba a klub nije briga ko ce platit tu cifru obeštećenja
E sad kako se to gleda - hocu reci Jel to transfer ili nije transfer to ostaje stručnim licima da rezonuju
Uglavnom svaka čast to je to što se tice našeg Bolje
Još mi je gore kad ljudi gledaju kako igra neko u slijedecem klubu, i to nas treba prosto bolit k osim ako nemamo kakve procente za nastupe.
Zeljo se dogovorio sa Berishom trebali bi ozvaniciti veceras sutra ukoliko se nesto ne desi
Danas mali Dragovic (17) asistira ili zabija protiv Pazara
Danas mali Dragovic (17) asistira ili zabija protiv Pazara
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Ozbiljno ime za ligu, vidjet ćemo na čemu je.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Pisao sam ti već, ne očekuj previše.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
- KONTRASVIH
- Kontakt:
E cuj 50+ postova za jedan dan
Opsjednuti 1946
Opsjednuti 1946
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Zasto golman Sarajeva Mušija lajka novinaru lorenzoo leporeu post gdje piše da smo mi u završnim pregovorima sa Berishom?
Je li to još jedan navijač Plavih ofarban u krivu boju?!
- jurisicduska
- Kontakt:
Ja sam čuo da samo Mujkic navija za Sarajevo a svi ostali za Željezničar. Omjer je najmanje 95 > 5 . Sto se tiče Berishe nikad bolji igrač sigurno nije igrao u ovoj ligi. Još u najboljim godinama.avalPacidoroP je napisao/la: ↑20 jan 2026, 12:43Zasto golman Sarajeva Mušija lajka novinaru lorenzoo leporeu post gdje piše da smo mi u završnim pregovorima sa Berishom?
- ErosViverosViv
- Kontakt:
kako bolan?jurisicduska je napisao/la: ↑20 jan 2026, 12:45Ja sam čuo da samo Mujkic navija za Sarajevo a svi ostali za Željezničar. Omjer je najmanje 95 > 5 . Sto se tiče Berishe nikad bolji igrač sigurno nije igrao u ovoj ligi. Još u najboljim godinama.avalPacidoroP je napisao/la: ↑20 jan 2026, 12:43Zasto golman Sarajeva Mušija lajka novinaru lorenzoo leporeu post gdje piše da smo mi u završnim pregovorima sa Berishom?
- jurisicduska
- Kontakt:
Šta buraz kako ?ErosViverosViv je napisao/la: ↑20 jan 2026, 12:52kako bolan?jurisicduska je napisao/la: ↑20 jan 2026, 12:45Ja sam čuo da samo Mujkic navija za Sarajevo a svi ostali za Željezničar. Omjer je najmanje 95 > 5 . Sto se tiče Berishe nikad bolji igrač sigurno nije igrao u ovoj ligi. Još u najboljim godinama.avalPacidoroP je napisao/la: ↑20 jan 2026, 12:43Zasto golman Sarajeva Mušija lajka novinaru lorenzoo leporeu post gdje piše da smo mi u završnim pregovorima sa Berishom?
Od Duske Jurisic nikad bolja novinarka sigurno nije radila na FTV-u.
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
ja veceg insajdera od tebe nisam vidio....jurisicduska je napisao/la: ↑20 jan 2026, 12:53Šta buraz kako ?ErosViverosViv je napisao/la: ↑20 jan 2026, 12:52kako bolan?jurisicduska je napisao/la: ↑20 jan 2026, 12:45
Ja sam čuo da samo Mujkic navija za Sarajevo a svi ostali za Željezničar. Omjer je najmanje 95 > 5 . Sto se tiče Berishe nikad bolji igrač sigurno nije igrao u ovoj ligi. Još u najboljim godinama.
nek crknu dusmani, najjaci smo
Rudar ko da igricu football manager igra.. dovodi igrace od 30plus godina upitne forme, sve spanci. Koji su nekad prije 10-13 godina igrali za kijevo, barcu b. Gdje je njima tu racunica sa silnim spancima ove sezone. Jedino se prijedorcanke gotive, dosta njih je na esperanto preslo.
Resolute je napisao/la: ↑20 jan 2026, 13:25Rudar ko da igricu football manager igra.. dovodi igrace od 30plus godina upitne forme, sve spanci. Koji su nekad prije 10-13 godina igrali za kijevo, barcu b. Gdje je njima tu racunica sa silnim spancima ove sezone. Jedino se prijedorcanke gotive, dosta njih je na esperanto preslo.
Zna kamenjar sve, a ne zna da mu se klub raspada hahahahbrig je napisao/la: ↑20 jan 2026, 09:08Sarajevo nije dobilo odštetu 2.5 mil kako se misli. Nigdje ne pise da je to odšteta nego ukupna vrijednost transfera a tu spada i dio koji ide igraču (plaće itd), naknade menadzeru, agenciji itd itdAvantiBL je napisao/la: ↑20 jan 2026, 08:40Dinamo prodao Leona Jakirovića, sina od Sergeja, u Inter, za 2.5 miliona eura plus još dodatno 2 miliona kroz bonuse. E to je ta sposobnost koju naši klubovi teško da će ikada dostići. Da se razumijemo, i u našoj ligi ima klubova koji odskaču po tome od drugih, ali ovaj nivo teško da će neki naš klub ikada dostići. Sarajevo bi vjerovatno za ovog dječaka dobilo 1-1.5 milion, dok bi Borac za tog istog dječaka vjerovatno izvukao 200.000-300.000 plafon.
Sarajevo kao klub će za Gulija u par rata dobiti oko 800 000€. Što je opet dobar posao za bh prilike
Ista stvar je i za ovog Mikulića, i dokaz kako se ljudi, menadzeri, portali itd hrane laznim informacjama. Od 500 000€ na TM, sad je 240 000€, a realno nije ni toliko, a Posušje od tog negdje 50% ako i toliko ima. Tako da...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ovaj koga najavi, ni na pripremama ne zaigra
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Neće Džeko u Željezničar 04, hoće u Schalke 04
Trenutno korisnika/ca: bvsic, johntravolta123 i 15 gostiju.