Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zaista nema gluplje osobe na internetu od njega. 
A fkt što nije postavljen novi statut?IstinskiPitar je napisao/la: ↑22 jan 2026, 18:37Kakve podvale? Odi na stranicu svog kluba i vidi je li postavljen novi statut, pa se vrati.Arma00 je napisao/la: ↑22 jan 2026, 18:15Nemate pojma u vašem klubu šta se desava, a znate o nama, slabo vam prolaze te podvale iz grupa.IstinskiPitar je napisao/la: ↑22 jan 2026, 18:09
Nisam dobronamjeran prema vama niti se pravim takvim. Samo kazem da je @jurisicduska napisao istinu i posebno mi je drago što vi odbijate da je prihvatite. Uživaj.![]()
Spoiler: nije postavljen niti može biti jer nije upisan u registar.
- svrakino1921
- Kontakt:
Super bruda moj ako je tačno da ne dolazi
Ne bih ga naš Savez stavio u Comet nikad a mi ga potpisali
A nije jeftin
Bolje ovako
Ima i boljih brate pare nisu vise problem samo reputacija i politikasvrakino1921 je napisao/la: ↑22 jan 2026, 18:39Super bruda moj ako je tačno da ne dolazi
A nije jeftin
Bolje ovako
Facinantno je da drugi kmece vise nego mi oko Nalica, Berishe…
Bili smo i jucer bez njih, a mozemo i sutra
Samo opusteno klub radi punom parom na pojacanjima o kojima niko nije nista ni napisao po medijima
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 22 jan 2026, 18:41, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Kolega sta je rec, nije vas ispalio samo koga niste zvali.svrakino1921 je napisao/la: ↑22 jan 2026, 18:39Super bruda moj ako je tačno da ne dolazi
A nije jeftin
Bolje ovako
- IstinskiPitar
- Kontakt:
Pa zato što nije upisan u registar udruženja građana, logično. Ministarstvo pravde ga je odbilo. Stvarno im je super zamišljen model i povoljan po njih, ali džaba im kad ne može da prođe.N3R3D je napisao/la: ↑22 jan 2026, 18:38A fkt što nije postavljen novi statut?IstinskiPitar je napisao/la: ↑22 jan 2026, 18:37Kakve podvale? Odi na stranicu svog kluba i vidi je li postavljen novi statut, pa se vrati.
Ja vjerujem da će oni tu nešto uraditi da to prođe.IstinskiPitar je napisao/la: ↑22 jan 2026, 18:41Pa zato što nije upisan u registar udruženja građana, logično. Ministarstvo pravde ga je odbilo. Stvarno im je super zamišljen model i povoljan po njih, ali džaba im kad ne može da prođe.N3R3D je napisao/la: ↑22 jan 2026, 18:38A fkt što nije postavljen novi statut?IstinskiPitar je napisao/la: ↑22 jan 2026, 18:37
Kakve podvale? Odi na stranicu svog kluba i vidi je li postavljen novi statut, pa se vrati.
"pare nisu vise problem" 
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
ma prenjelo me, medjutim ko god ih je slagao da ne moze radi papira laze, Suad Sahiti igrao za Zrinju nema drugog papira sem kosovarskog, u slucaju da je imao i albanski onda bi i berisha mogao na norveske, covjek je preozibljan za ovu ligu, za 2 3 godine mozemo pricat o takvim igracimajurisicduska je napisao/la: ↑22 jan 2026, 18:37Ja ne znam gdje ti vidis ovdje zelju. Pricamo o radnim dozvolama, eu igracima, EEA zemljama. Nisam ja nikakav insajder nit to pokušavam biti. Ovo je bas zanimljiva tema. I normalna.Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑22 jan 2026, 18:32ti si prvi insajder duskiceee, elem znas li ko ce u Zelju vise ti znas neg mi, pa et da znam i jajurisicduska je napisao/la: ↑22 jan 2026, 18:28
Nodi znam ja dobro da Norveška nije EU nit sam to napisao.
Ali Norveški igraci kao igraci iz Lihtenštajna, Islanda i Švicarske se vode kao EU igraci u većini europskih liga.
Norveška ti pripada Europskom ekonomskom prostoru i iz te drzave ljudi nesmetano mogu raditi u zemljama europske unije i dobiti radne dozvole. I u Austiji čak i u nižim ligama Norvežanin se ne vodi kak stranac.
Nisam mu gledao registracione papire ali mislim da nisu budale da prijavljuju strance ako ne moraju.
Trebam o psiholozima, tenkovima, vojvodama, ustašama ? Da bi bio prihvaćen kao normalan sagovornik. Ili vam trebam slati u PP prijeteće poruke, prozivat djecu i tako ? Onda bi bilo ok ?
Zadnja izmjena: Kajkutenjoyer, dana/u 22 jan 2026, 18:50, ukupno mijenjano 1 put.
nek crknu dusmani, najjaci smo
Pa kako jesu problem? Koja ce prica biti kad se rijesi? ‘Ma znali smo da ce rijesiti pomoc od drzave,politike’. Ide standardno spinovanje.
Fk Željezničar.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Znaci ni to ne može. Najbolje onda ništa da ne pišem ? Osvojit cete ligu prvaka kroz par godina samo još eto da ja ne pišem ništa.Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑22 jan 2026, 18:49nemoj nacionalizam molim te, samo nemoj tojurisicduska je napisao/la: ↑22 jan 2026, 18:37Ja ne znam gdje ti vidis ovdje zelju. Pricamo o radnim dozvolama, eu igracima, EEA zemljama. Nisam ja nikakav insajder nit to pokušavam biti. Ovo je bas zanimljiva tema. I normalna.Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑22 jan 2026, 18:32
ti si prvi insajder duskiceee, elem znas li ko ce u Zelju vise ti znas neg mi, pa et da znam i ja
Trebam o psiholozima, tenkovima, vojvodama, ustašama ? Da bi bio prihvaćen kao normalan sagovornik. Ili vam trebam slati u PP prijeteće poruke, prozivat djecu i tako ? Onda bi bilo ok ?
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 22 jan 2026, 18:52, ukupno mijenjano 1 put.
Pa nisu imate i vi pare pa vas Prevljak zbog Istre odbio
Petkovic vas odbio zbog nekog Kocelispora za kojeg nikad nisam cuo, a vjerujem da ce prije Radnik izaci u Europu nego taj spor pored silnih klubova u Turskoj
Nedavno vas Jakupovicevi odbili, a dijete 16 godina
Evo ti Zrinjski dovodi igraca koji je visak u Koperu klub koji nije najbolji ni u Sloveniji
Nije sve u parama logicno, ima tu milion stvari od sigurnosti, reputacije, kvaliteta, skolovanja za djecu igraca…
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 22 jan 2026, 18:55, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Opet da ti se zahvalim što si skautirao Jakupovića, nadam se da će biti rekordan transfer FK Sarajevo.NoDi80 je napisao/la: ↑22 jan 2026, 18:51Pa nisu imate i vi pare pa vas Prevljak zbog Istre odbio
Petkovic vas odbio zbog nekog Kocelispora za kojeg nikad nisam cuo, a vjerujem da ce prije Radnik izaci u Europu nego taj spor pored silnih klubova u Turskoj
Nedavno vas Jakupovicevi odbili, a dijete 16 godina
Evo ti Zrinjski dovodi igraca koji je visak u Koperu klub koji nije najbolji ni u Sloveniji
Nije sve u parama logicno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Sve stoji sto si napisao, samo da se pravi jasna razlika izmedju zajebancije i opsjednutosti. Ovo prvo je i zdravo i normalno, al ovi tvoji vecinom spadaju u ovo drugo sto se vidi iz dana u dan. Opcenito, ovdje se tema svela na par vasih koji ispoljavaju nenormalan kompleks prema Zelji. Nerealno mi je da prate druge forume, vijesti na svim portalima, svaku drustvenu mrezu kluba, do toga hoce li igrac doci ili nece. Jbg s razlogom su prozvani shizobrigada. Pa realno gledajuci ni 90% navijaca Zelje ne prati klub na taj nacin kao oniPajoZdjelar je napisao/la: ↑22 jan 2026, 16:56On svakako više mrzi Željezničar, nego što voli Sarajevo, što je za mene tužno i žalosno, ali njegova stvar a i ostalih koji razmišljaju isto sa obje strane.KONTRASVIH je napisao/la: ↑22 jan 2026, 16:44Ni blizu. Nit visim od jutra do sutra nit resetam tastaturu 24/7 kao ovi tvoji nesretnici. Ovdje se vecinom samo zajebavam dok je nasa tema unistena ovim infiltiranim laznim profilima i raznim botovima uprava pa skoro i ne pisem.
Covjece, 50+ postova za jedan dan.
Nek ga neko odvede, osevapit ce sePrijemna ambulanta klinike za psihijatriju radi od 00:00h do 24:00h/7 dana ( tel. +387 33 297 619)![]()
![]()
Elem, nisam mislio da pišeš milione postova, nego 90% vas piše jedne te iste stvari svaki božiji dan, što je meni suludo. Okej mi je zajebancija, furanje i normalno da toga mora biti (jer koji će nam onda kurko forum) ali su neke teme baš dojadile i posljednih šest mjeseci piše deset istih osoba i imaju tri teme; "shizopitari", "kojem je Mirviću veći hašimaga" i naravno, tema koja ne može proći na ovim prostorima, "nacionalizam", a ona je najtužnija, ali to se izgleda na ovim prostorima neće nikada moći zaobići jer smo zatucani i naučeni da je bitno samo ko je glasniji i ko zna bolje zna da psuje i vrijeđa.
A o fudbalu se ne prica ni 1%, i ovo gore se vrti non stop u krug.
Bilo je milina citati komentare tipa onog @slagera (koliko se sjecam) iz Banja Luke i slicne realne analize ili forumasa @braco sa naseg pdfa kojeg je stvarno uzivanje citati. Al za takve ovdje nema mjesta od likova poput duske.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- IstinskiPitar
- Kontakt:
Šta da urade? Ne mogu promijeniti zakon.N3R3D je napisao/la: ↑22 jan 2026, 18:42Ja vjerujem da će oni tu nešto uraditi da to prođe.IstinskiPitar je napisao/la: ↑22 jan 2026, 18:41Pa zato što nije upisan u registar udruženja građana, logično. Ministarstvo pravde ga je odbilo. Stvarno im je super zamišljen model i povoljan po njih, ali džaba im kad ne može da prođe.
Opet ponavljam, čudno je jer nijedan portal nije to objavio.IstinskiPitar je napisao/la: ↑22 jan 2026, 19:02Šta da urade? Ne mogu promijeniti zakon.N3R3D je napisao/la: ↑22 jan 2026, 18:42Ja vjerujem da će oni tu nešto uraditi da to prođe.IstinskiPitar je napisao/la: ↑22 jan 2026, 18:41
Pa zato što nije upisan u registar udruženja građana, logično. Ministarstvo pravde ga je odbilo. Stvarno im je super zamišljen model i povoljan po njih, ali džaba im kad ne može da prođe.
Vazno je da ste vi njega zadovoljili.
I nije neki igrac !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
PajoZdjelar
- Kontakt:
KONTRASVIH je napisao/la: ↑22 jan 2026, 18:58Sve stoji sto si napisao, samo da se pravi jasna razlika izmedju zajebancije i opsjednutosti. Ovo prvo je i zdravo i normalno, al ovi tvoji vecinom spadaju u ovo drugo sto se vidi iz dana u dan. Opcenito, ovdje se tema svela na par vasih koji ispoljavaju nenormalan kompleks prema Zelji. Nerealno mi je da prate druge forume, vijesti na svim portalima, svaku drustvenu mrezu kluba, do toga hoce li igrac doci ili nece. Jbg s razlogom su prozvani shizobrigada. Pa realno gledajuci ni 90% navijaca Zelje ne prati klub na taj nacin kao oniPajoZdjelar je napisao/la: ↑22 jan 2026, 16:56On svakako više mrzi Željezničar, nego što voli Sarajevo, što je za mene tužno i žalosno, ali njegova stvar a i ostalih koji razmišljaju isto sa obje strane.KONTRASVIH je napisao/la: ↑22 jan 2026, 16:44
Ni blizu. Nit visim od jutra do sutra nit resetam tastaturu 24/7 kao ovi tvoji nesretnici. Ovdje se vecinom samo zajebavam dok je nasa tema unistena ovim infiltiranim laznim profilima i raznim botovima uprava pa skoro i ne pisem.
Covjece, 50+ postova za jedan dan.
Nek ga neko odvede, osevapit ce se![]()
![]()
Elem, nisam mislio da pišeš milione postova, nego 90% vas piše jedne te iste stvari svaki božiji dan, što je meni suludo. Okej mi je zajebancija, furanje i normalno da toga mora biti (jer koji će nam onda kurko forum) ali su neke teme baš dojadile i posljednih šest mjeseci piše deset istih osoba i imaju tri teme; "shizopitari", "kojem je Mirviću veći hašimaga" i naravno, tema koja ne može proći na ovim prostorima, "nacionalizam", a ona je najtužnija, ali to se izgleda na ovim prostorima neće nikada moći zaobići jer smo zatucani i naučeni da je bitno samo ko je glasniji i ko zna bolje zna da psuje i vrijeđa.![]()
A o fudbalu se ne prica ni 1%, i ovo gore se vrti non stop u krug.
Bilo je milina citati komentare tipa onog @slagera (koliko se sjecam) iz Banja Luke i slicne realne analize ili forumasa @braco sa naseg pdfa kojeg je stvarno uzivanje citati. Al za takve ovdje nema mjesta od likova poput duske.
To se slažem, ljudi koji prate druge forume, ljudi koji prave druge profile da bi pisali na drugim temama, to je već za ozbiljne analize i sa njima se ne bi trebalo uopće ulaziti u raspravu.
Osobe koje imaju vremena da prave par profila i da se drže one stare "stotinu puta ponovljena laž postaje istina" su ljudi koji u toku utakmice ovdje pišu "može link". Ja se držim jednog, a to je, navijač Sarajeva, a ne mrzitelj Željezničara, jer mene stvarno zaboli hašimaga šta se kod vas dešava i hoćete li postati Real ili se gasite sutra. Pozdrav druže i da se vrate na forum ljudi koji su pisali o fudbalu i analizama utakmica, a ne da svaki dan čitamo ove budalaštine.
PUNK'S NOT DEAD!
(It's Just Older, Balder and Fatter)
(It's Just Older, Balder and Fatter)
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, akobasmoram13, Combattente87, Dilajla1946, Hajdeee, Lik, nedimmmm1337, plisek, rimljanin90, Taree, TofiTofita, Zigazaga i 80 gostiju.